biliyorum tatlım inşallahhhhhhh allahım hayırlısını nasip etsin canımmm hepimizeeeeeee
aman yaa meraktan ölecem ben biliyom hamişsin sennn büyük ihtimallede kesinleşsinn şöyleede içim rahat etsinnnnnnn opuyorumnanaktan
günaydın canım benimmmmm opuyorumnanaktan
valla şu anlık yok bebemmm
yok gelmedi bişey yapmadım yaaa içimden yapmak gelmedi zaten varsada çıkmaz 12. gün yumoştan sonraa bekliyorum tatlım dün akşma kasıklar reglimsi trak sancılar çekti hafif hafif zatn 4-5 gündür her zaman olduğu gibi arada oldu ondan ben pek umutlu değilim inşallah yanılıyorumdurdaaa kaydirigubbakcemile3 yanii yarında gelebilir benim bi gün erken geç olabiliyor yada son dönemlerde reglim sabahtan değil öğlende kopuyorr yani öğleden sonrada gelebilirr beni geçin şincilik olurda cumartesi pazar gelmemiş olursaaa umutlanabilirimm kaydirigubbakcemile3
valla şekerim inşallahhhh ben kendimlen pek umut ümit olayında değilimmm beni geçin siz inşlalh sizler verceniz ben çok alışştım bu döngüden kopmaya hazır değilim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Nagihan hastalanmış kızlar önceki gün yazmıştı foruma
noluyonuz nannnnnn ya ne konuşmuyonuz zati kaldım burda güneşte pişik olcam
çİÇeemmm bende heycan yapmaya baŞladım
hakkten netİcelensİn artık dİmİ ya
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız kaç gün oldu bakk 2 gün geçti bilemmmmmmmmmmmmmmm heytttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeçİÇeemmm bende heycan yapmaya baŞladım
hakkten netİcelensİn artık dİmİ ya
BAK HERKESE BİŞİ YAZMIŞSIN ÇOK KISKANDIM:dilcikar:KISKANDIM:dilcikar:KISKANDIM:dilcikar:
ehh yani bencede...
kan testinden önce bari bir idrar testi yapsaydın
çatladık yhaaa kaydirigubbakcemile3
hadü git ya test al yada kan ver yada ben gelim yanına :mymeka:
meraka etme sennnnnn ilaç atarmıyım gerekirse taze portakal sıkarım ben sana daha sağlıklı olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafaduldenVer ama İlaÇlı olmasın bebeme zarar verİr
Kız cosmo sen benim canımı yedin ne diyeyim ulan kaç gündür ne bekledin yapmadın şu tahlili ya
OYA. :4 Ekim----- gelen giden yok. güzel haber vericek inşallah :)
NAGİHAN : 4 Ekim----- maalesef haber yok kendisinden...
TATLICIK: 4 Ekim----- maalesef haber yok kendisinden...
cosmopoli :6 Ekim----- cosmocum sanırım daha kan vermeye gidememişsin değilmi tatlım?
as.semasu.as.:8 Ekim----- semasucum daha gelmemiş kırmızılar. güzel haberlerini beklios :)
ÇİÇEKÇİK: 8 EKİM----- çiçeemmm senin de daha kırmızılar yok ve gelmicekler. koskoca anlaşma var ortada
Kız cosmo sen benim canımı yedin ne diyeyim ulan kaç gündür ne bekledin yapmadın şu tahlili ya
AYNEN TUĞBİŞİM DAHA GİD4EMEDİM YAF :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?