Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

OYA. :4 Ekim----- gelen giden yok. güzel haber vericek inşallah :)

NAGıHAN : 4 Ekim----- maalesef haber yok kendisinden...

TATLICIK: 4 Ekim----- maalesef haber yok kendisinden...

cosmopoli :6 Ekim----- cosmocum sanırım daha kan vermeye gidememişsin değilmi tatlım?

as.semasu.as.:8 Ekim----- semasucum daha gelmemiş kırmızılar. güzel haberlerini beklios :)

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM----- çiçeemmm senin de daha kırmızılar yok ve gelmicekler. koskoca anlaşma var ortada

BAK HERKESE BİŞİ YAZMIŞSIN ÇOK KISKANDIM:dilcikar:KISKANDIM:dilcikar:KISKANDIM:dilcikar:

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

KAMYAS: 2 Ekim

abyosun:8 Ekim

********EKıM*********

OYA. :4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

as.semasu.as.:8 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gülgüzeli1769 :12 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

NıNıK : 2 Kasım

NAGıHAN : 4 Kasım

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

noluyonuz nannnnnn ya ne konuşmuyonuz zati kaldım burda güneşte pişik olcam

aay benim minik kuşum alınırmışşştaa hamişlik hormonlarıı onu alıngan tavuk yapmıştaaa gel bakem sen benim yanımaaaa bebekimm gellll yamacıma yamacıma sana gazoz verem bennnn :1hug:

çİÇeemmm bende heycan yapmaya baŞladım
hakkten netİcelensİn artık dİmİ ya
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız kaç gün oldu bakk 2 gün geçti bilemmmmmmmmmmmmmmm heytttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

BAK HERKESE BİŞİ YAZMIŞSIN ÇOK KISKANDIM:dilcikar:KISKANDIM:dilcikar:KISKANDIM:dilcikar:

oy oy oyyyy bundan sonraaaa sanada hep yazacam hepppppppppppppppp kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız valla kıskanma bilerek yaptığım bişey değil yanii duurm öyle gerekti şimdi diğerleri mıy mıy aman duymasınlarrr :roflol: :roflol: :roflol: yoksaa yaniiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ehh yani bencede...
kan testinden önce bari bir idrar testi yapsaydın
çatladık yhaaa kaydirigubbakcemile3
hadü git ya test al yada kan ver yada ben gelim yanına :mymeka:

sonuna kadan arkandayımmm cosmoya çıkarma düzenleyelimmmmm :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Ver ama İlaÇlı olmasın bebeme zarar verİr
meraka etme sennnnnn ilaç atarmıyım gerekirse taze portakal sıkarım ben sana daha sağlıklı olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden

Kız cosmo sen benim canımı yedin ne diyeyim ulan kaç gündür ne bekledin yapmadın şu tahlili ya

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn katılıyom bacımm delikafadulden

AYNEN TUĞBİŞİM DAHA GİD4EMEDİM YAF :uhm:

kız nasıl laf ooo helal olsunnn deli kadın seniiiiiiii sen patrona deeeee benim acil işim var kız 10 dakkanı almıycakkk karşınızda hemennn sonucuda mail neyim atsınlarr yada gidip iki dakka öğrenirsinnn haydennn haydennnnnnnnnnn kaldırrrrrrrrrrrr poponuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…