canım ya aynı belirtiler bende de var hamilemiyim acaba ayyy olabilir mi heycanlandım birden opuyorumnanaktan
bizde bir ortasını bulamıyoruz deryacım yaw ya cok erken yada cok gec oluyoruz acaba bizdemi bir anormallik var:roflol:
bizde bir ortasını bulamıyoruz deryacım yaw ya cok erken yada cok gec oluyoruz acaba bizdemi bir anormallik var:roflol:
Meleğin seninledir inşallah canım..
inş canım ya bugün mü günün
cosmoo yaa şu testi bi yaptırdaa yine sevinek eğlenek allahın izniylennn ooh oohh yandan yandannnnn
noluyonuz nannnnnn ya ne konuşmuyonuz zati kaldım burda güneşte pişik olcam
yaww dahamı iyi acaba en azından gecikti ayy hamişmiyim diyee kaptırmıyorsunuzz bir taraftan bakınca yanii bebekim öyle değilmi ama bizlerde gecikinceee aman bişey var diye havaya giriyozzz kaydirigubbakcemile3 sanki benim reglim tıkır tıkırrr tuttumuu yooooooooooooo yaniii hepimizin şansı aynı yeterki yumurtlayalım yaniii bebebkimmm
inşallah semacım yaa inşallah hamişsindirr bebemmm
tuğbişim ben acıktım sabah 1 poğaça yedim
sende ölemisin?
ya sorma birkaç gündür dünden beri aslında durmadan acıkıyorum ya demin ben de acıktım da çubuklar vardı onlardan yedim
biliyorum tatlım inşallahhhhhhh allahım hayırlısını nasip etsin canımmm hepimizeeeeeeeinşaallah canımmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
biliyorsunuz benim ameliyat olmam lazımdı, eğer bebeğim olursa ikisini birlikte alacak doktor tedavi için kolaylık olacak hayırlısıyla inş hamileyimdir
Ortalık az sakinleşsin kaçabilirsem yaptırcam bebeğim ya
günaydın canım benimmmmm opuyorumnanaktankızlar günaydııııııınnnnnnnnn... varmı güzel haberler??
yok gelmedi bişey yapmadım yaaa içimden yapmak gelmedi zaten varsada çıkmaz 12. gün yumoştan sonraa bekliyorum tatlım dün akşma kasıklar reglimsi trak sancılar çekti hafif hafif zatn 4-5 gündür her zaman olduğu gibi arada oldu ondan ben pek umutlu değilim inşallah yanılıyorumdurdaaa kaydirigubbakcemile3 yanii yarında gelebilir benim bi gün erken geç olabiliyor yada son dönemlerde reglim sabahtan değil öğlende kopuyorr yani öğleden sonrada gelebilirr beni geçin şincilik olurda cumartesi pazar gelmemiş olursaaa umutlanabilirimm kaydirigubbakcemile3bideneciğim test yaptınmı kuşum??
gelmemiş he hihoyyyt
çiçeeemmmm sende durumlar nasıl
üst kata birlite çıkalım el ele kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?