Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bizde bir ortasını bulamıyoruz deryacım yaw ya cok erken yada cok gec oluyoruz acaba bizdemi bir anormallik var:roflol:

yaww dahamı iyi acaba en azından gecikti ayy hamişmiyim diyee kaptırmıyorsunuzz bir taraftan bakınca yanii bebekim öyle değilmi ama bizlerde gecikinceee aman bişey var diye havaya giriyozzz kaydirigubbakcemile3 sanki benim reglim tıkır tıkırrr tuttumuu yooooooooooooo yaniii hepimizin şansı aynı yeterki yumurtlayalım yaniii bebebkimmm

bideneciğim test yaptınmı kuşum??

gelmemiş he hihoyyyt

---------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

KAMYAS: 2 Ekim

abyosun:8 Ekim

********EKİM*********

OYA. :4 Ekim

NAGİHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

as.semasu.as.:8 Ekim

ÇİÇEKÇİK: 8 EKİM

gülgüzeli1769 :12 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KİTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICİVCİV :21 Ekim

TUBİLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

NİNİK : 2 Kasım

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

Aaa abyosununki kesinleştimi ay çok sevindim maşallah ya listemiz artıyor Allah sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin bizede yaşatsın bu mutluluğu inşallah..

inşaallah canımmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
biliyorsunuz benim ameliyat olmam lazımdı, eğer bebeğim olursa ikisini birlikte alacak doktor tedavi için kolaylık olacak hayırlısıyla inş hamileyimdir
biliyorum tatlım inşallahhhhhhh allahım hayırlısını nasip etsin canımmm hepimizeeeeeee

Ortalık az sakinleşsin kaçabilirsem yaptırcam bebeğim ya

aman yaa meraktan ölecem ben biliyom hamişsin sennn büyük ihtimallede kesinleşsinn şöyleede içim rahat etsinnnnnnn opuyorumnanaktan

kızlar günaydııııııınnnnnnnnn... varmı güzel haberler??
günaydın canım benimmmmm opuyorumnanaktan
valla şu anlık yok bebemmm

bideneciğim test yaptınmı kuşum??

gelmemiş he hihoyyyt
yok gelmedi bişey yapmadım yaaa içimden yapmak gelmedi zaten varsada çıkmaz 12. gün yumoştan sonraa bekliyorum tatlım dün akşma kasıklar reglimsi trak sancılar çekti hafif hafif zatn 4-5 gündür her zaman olduğu gibi arada oldu ondan ben pek umutlu değilim inşallah yanılıyorumdurdaaa kaydirigubbakcemile3 yanii yarında gelebilir benim bi gün erken geç olabiliyor yada son dönemlerde reglim sabahtan değil öğlende kopuyorr yani öğleden sonrada gelebilirr beni geçin şincilik olurda cumartesi pazar gelmemiş olursaaa umutlanabilirimm kaydirigubbakcemile3

çiçeeemmmm sende durumlar nasıl
üst kata birlite çıkalım el ele kaydirigubbakcemile5

valla şekerim inşallahhhh ben kendimlen pek umut ümit olayında değilimmm beni geçin siz inşlalh sizler verceniz ben çok alışştım bu döngüden kopmaya hazır değilim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…