Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance:
biliyordummmmmmmmmmmmmmm biliyordummmmmmmmmmmm

cosmoooooooooooo yavru kuşum çok tebrik ediyorum ALLAHIM SAĞLICAKLAN KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

KIZLARR İSTE BENİ GÖRMEYE GELİN HAHAHAAA COSMOYAAA UĞUR GETİRDİMMMMMMMMM BE YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA naniknanik delikafadulden delikafadulden delikafadulden

len kosmo senmısın hamıle:mymeka: bende nınık sandım banane aldım lifimi geri sana yok :mymeka: .TEBRIKLR CANIMMMM alkisalkisalkis BAK GAZA GELDIN NASILDA MELEĞİN TUTTU BEN OLMASAAM SENI GAZA GTRMESEM DAHA UGRASIP DRACAKTIN kaydirigubbakcemile3 DUELLO YARADI :roflol::roflol:

Kısçeler geldim
Ninik müjdeyi vermiş sanırım
HAmileyimmmmmmmmmmmmmmm :lepi:

yürü koçum benim beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heyttttttttt beeeeeeeeeeeeeee işteee buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
benim arkideşim dedi ve yaptıııııııııııııııııııııııııııııııııııı budur görev insanıııııııııııııııııııııııııııııııııı

canım yaa o kadar sevindimki anlatamam yaa gözlerim doldu yaaa allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıcaklannn maşallah maşallahhhhhhhhhhhhh

Kızım size zaten uyuzum nan buluştunuzda bana niye haber etmediniz çocuğum olmuyor suçlusu sensin bilmem artık :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…