Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kızım yumurrtam kayıp yumurtlamadım dedı dedı bak gÖrÜyor musun ....

Kekledı bızı kekledı

ninikimmmmmmmmmmmmmmmmmmm sendeee kalacannnnnnnn inşallahh hayırlısıylaaaaa bu ayy bak görüceksin tatlımmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

LEN SıDıKLı TEKRARDAN TEBRıK EDERıM..............SAGLICAKLA KUCAGINADA ALIRSIN ıNŞALLAH...
BAK O TAVSıYEN DOGRU OLABıLıR KAMYASDA ANASININ EVıNDE HAMıŞ KALMIŞzemuszemus

Len vay anasınııııııııııııııııııııııııııııııııı...sen varya Çok Çakalsın ha...nasıl uyutmuŞsun len bıız.ananın evınde hergece hergece ha

en kebabından yapmışınn tatlım yaaaaaaaaaaaaaaa heytt bee gelsinnn bebişlerrrrrrrrrrr yiğenlerimmm gelsin birer birerrrrrrrrrrrrr sositososito

Aynen ben o akıntı diye diye öldüm
Ama inan yine göremedim

VAY VAY VAY HANI YAN YANA GELMEMİŞTINIZ BILE YALANCUUUU BIZE YALAN SOLMŞ KIS BU HEPIMZI KANDRMIŞ HEMİDE UTANDINMI HAYRDR ANANIN EVINDE FIKFIK YAPTGNI SÖLEMEYEkaydirigubbakcemile3

kızlar eve gelirken eczaneden test aldım eve gelir gelmez yaptım hemen ama mafoldumben

yavru kuşum ya dur bakalım bi yaa çıkmayabilir hemennn tatlım yaaa üzülmeee lütfenn yaaa mafoldumben

LEN SİDİKLİ TEKRARDAN TEBRİK EDERİM..............SAGLICAKLA KUCAGINADA ALIRSIN İNŞALLAH...
BAK O TAVSİYEN DOGRU OLABİLİR KAMYASDA ANASININ EVİNDE HAMİŞ KALMIŞzemuszemus

yapma yaaa bak onuı bilmiyordum bennnnnnn bende bu ay o zaman anamın yatağında fikfik olayına girmezsemmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

Semacım ÜzÜlme canım ya lÜtfen....bılıyorum bır aylık denemeydı bu ama nasıp bÖyleymıŞ..ınŞallah amelıyattan sonra daha ıyı olucak herŞey emın ol bak

VALLAHİ HELAL OLSUN KOZMİ TEKRARDAN TEBRİK ETME SEBEBİM ANASIN EVİNDE FİKFİK YAPABİLİYOR OLMAN...şakkıdı

HEYA KEKLEDI BIZI YANYANA BILE GELMMŞSIN IYIKI O ZAMN GELMMŞSIN YANYANA GELSEN SEKıZ BEBEK DOGURACAKTIN DEMKKIkaydirigubbakcemile3

Kızım anam şuracıkta zaten gider orda yaparım formül buysa :roflol: yav beni listeden de çıkardınız darıldım he hap kullanıyorum diye insan listeden ismimi silermi ya

Kızım bi gün değil 2 gün değil 15 gün orda kaldım
Ben yapmam ama Kocaya anlatabiliyomusun bunu napıcan mecbuuren yani

yeterin beeeeeee gitmeyin cosmomun üzerineee yapmış iştee alla allaa sizde yapınn ne var helalin değilmi kuzum yaa ne açıklama yapıyon bunlarraaaaaaaaaa ooooohh sefan olsunnnnnnnnnnnnnnn iyide yapmışınnn beben annanesinin evindee gelmek istemiş bellikiiii aaaaaaaaa kzıdırmayın neennnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…