Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

KAMYAS: 2 Ekim

abyosun:8 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

********EKıM*********

OYA. :4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

as.semasu.as.:8 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gülgüzeli1769 :12 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

NıNıK : 2 Kasım

NAGıHAN : 4 Kasım

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

Ya düşük yaptığım ay test de ikinci çizgi çok si,likti şimdi nasıl koyu çıktı akşam resmini koyablrsem koyarım
ağlıycam nerdeyse ya

NAN BIDE NUMARA CEKYRDU ANNMLRDEYIM KOCMLE YAN YANA BILE GELMEDIK DIYORDU NRDEN PEYDAHLADINYA BU COCUGU kaydirigubbakcemile3 BıZı KANDRYRMŞ BIDE BAK SUNA

AĞla len aĞla manyak ne emkler gızlı onda sen aĞlamıcanda kım aĞlıcak kocana verdın mı haber

Kızım mÜrooo sen bu antene ne bakıyorsun Çok tehlıkelıdır o...elele tutuŞarak kalmadı heralde hamıle

Len anten gıt kan testı yaptır hemen bugÜn netleŞsın Şu deĞrne de bı bakalım

Çok mutlu oldum ya aylardır gün sayıyorduk cosmom şu listeye baktıkça duygulanıyorum ne mübarek Ramazan da nasılda arttı hamişlerimiz.

Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah bebeğini güzelim.

Kızım size zaten uyuzum nan buluştunuzda bana niye haber etmediniz çocuğum olmuyor suçlusu sensin bilmem artık :roflol:

kuzum burdan konuştuk be yaaaa yoktun demekki sennn senlende buluşurukkkkk bebekimmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Ya düşük yaptığım ay test de ikinci çizgi çok si,likti şimdi nasıl koyu çıktı akşam resmini koyablrsem koyarım
ağlıycam nerdeyse ya

ayy yavru kuşum hayırlısı olacakk sağlıklı hamişlik nasip etcek allahım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet yaaaaaa insan uzun zamandır birlikte gün sayınca daha da bi şey oluyor yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww duygulanıyorrrrrrrrrrrrrrr :kedi:

sidikli hadi len yırttın bakkkkkkk aramızdan sıyrıldınnnnnn
istanbulda keramet varrrrrrr bende ankarayamı gitsemmmmmmm
yer degişikliği iyi gelir belkimde:sm_cool:

kızlar maşallah arka arkaya 3 hamiş çıktııı yaa geçen ayda öyle olmuştuuuuuuuuuu heytt bee katlanarak gidecek inşallah bu ayy 6 olmalııı hamiş kalan inşallahhhhhhh

Kızım mÜrooo sen bu antene ne bakıyorsun Çok tehlİkelİdİr o...elele tutuŞarak kalmadı heralde hamİle

KISIM :mymeka:BOŞUNA DUELLO YAPMADIM GAZA GELSIN DYE GRDIM BEN HEP YAPARM BUNU BASKLARINA AMA YUMRTLAMA DONMINI BILMMŞ BU DEMKKI kaydirigubbakcemile3 KOCİSİMLE YANYANA GELMDIM DEDI YYADA BIZI KANDRDIkaydirigubbakcemile3
AYY CANM COK GUSEL YAAAalkisalkisalkis

Len valla bu tuĞbanın uĞuru sıze sÖyleyım...kendıne bı slagon bulması lazım...

Bu topıkte gebe kalmayan bırakmıcammmmmmm anacımmmmmmmmmmmmm olbılr mesela

len tuĞba ne yapıyorsan yap bak ÖnÜmÜzdek ayda benı bırak kırarım kafanı ha...bu uyuz yıne geÇtı len benı

Düğün bayram telaşı derken bide zaten nasılsa olmuyo diyip salladım ben
Ovülasyon aldım derece aldım ama tam yumurtlama zamanı ist gittim
Sadece kednmi eccük şartlandırdım sen bi gece arayla çalış gerisini boşver diye
Öyle de yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…