Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Öfff aĞrım var ya...ondan kızlar valla yazcak halım yok yanı...dolandım bıraz ofıste ayakta durunca baskı olmuyor kasıklarda mÜŞtrı geldı dolanamıyorumda Şımdı

kızlar bende de bi yorgunluk halsizlik var böyleeeeeeee hayattan bezmiş gibi delikafadulden

bu gün çok canımı sıkıyo ya kocam sinirlerim bozuluyo burda dinlenemiyom depo var aşağı da orda biraz uyudum ama dinlendimmi daha mı çok yoruldum uyanınca çok sinirlendim ya
şimdi de gitti yanımda 5 kuruş para yokmuş durmadan acıkıyorum zaten yine sinir oldum neyse ki bisküvi varmış çekmecede yedim ama çok kötüyüm yaaa

Ya kızlar sem nerde negatİf ÇıkmıŞ testİ...gÖrmedİnİz mİ yazdıĞını

görmeğdiniz diye çıktım bende sonra özelden mesaj atmışsınız teşekkür ederim ama moralim çok bozuldu ya. benim bebiş derdinden çok hastalığımla ilgili sıkıntım var. eğer hamile kalırsam tedavi için daha iyi olacak doktor sadece iki ay deneme yapacaktı birincisi gitti,

olsun semacım ya üzülme bak önünde bir ay daha var Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun hakkında canım hiç üzme kendini

Oyyy kıyamam çıtırıma ben ya :teselli:

Semacım sıkma canını inşallah bidahaki ay mutlu haberi alırsın dua dan başka elden bişey gelmiyor bazı dualar var hiç denedinmi? salat-ı tefriciye meryem süresi gibi

Semacım hiç üzülme sen
doktorla bana ameliyattan çıktığmda hamile kalman %50 düştü çok zor dediler
sanki kendi acım yetmez gibi
Ama bak üçüncü kez hamile kaldım rabbime binlerce şükür
Sen allahıma sığın hayırlı zmanda vericek inş. hiç korkma

Cosmo yanlız...ılk ÜÇ ay ılŞkıye dıkkat et hatta mÜmkÜnse gırme canım tahlıkelı sÖyleyım

kaynımın serseriliklerinden bıkan kayınbabam dün akşam yaprak dökümünü izlerken kendini oradaki ali rıza beye benzeterek...
-kendmi bazen şu adam gibi hissediom..bu adamıda evlatlerı bitirdi,benide dedi...
tesadüf buya kaynanamın adıda hayriye....
amaaaaaaaaaaaaaan allahım bende bu durumda ferhundemi oluyorum

cosmocum sen git canikom bi kan testi yaptır sonra da c.tesi günü tekrar yaptır değerin 2 kat artmışsa söyle kocişine madem hemen söylemek istemiyorsun hadeee kaldır o poponuna git hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…