Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ya sorma canım ilk oldu bizim bana takmış bi afralar tafralar neyimi çekemiyor bi anlasam.kaydirigubbakcemile

boşver tatlım hiç oralı bile olma. sen kafaya takıp üzüldükçe o daha da hırslanır. hele birde karı-koca kavga ettiğinizi bilse daha da mutlu olur. ona fırsat verme canımmmm

Forewer,newyas,nagıs hoŞgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nasılsınız bakayım........geÇmıŞımı okuyorsunuz.........

Sinir oldum ya görümcem yüzünden eşimle tartıştım

offff şu görümceler eltiler olmasa ne gusel olurdu ben de az önce kayınpeder yuzunden eşimle tartıştım.ev almayı düşünüyoruz tokıden.eşim k.pedere gel bı bakıver dedı. bi işi de ben olmadan yapamıyosunuz dıye lafı soktu bana.duyanda herseyımızı o yaptı sanacak.emınım yarın bırgun de evı ben aldım dıye hava atar. borcunu bız oderız.offffffffffffffff yaaa nefret edıyorumklava:

çok gusel bı haber :dance::teytey: ben gercı sabah sabah üzüm yemesinden şüphelenmiştimm Rabbim nazardan korusun :1hug:

boşver be hemşirem salla gitsin......dert etme ...........yaşlılar böyle danışırsın laf olur....danışmazsın laf olur saymadılar derler ortasını bulmak zor tıka kulaklarını gitsin......:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…