burdaşakkıdı
cosmom hamilemsn canım yaaaa..
oo ne güzel bu ay baya hamiş çıkarttık..
yaw nası yapıonuz yaa yokmu bu iin bi sırrıı...
Kızlar ya bişey sorucam biliyorsun adet düzenlemek için yasmin kullanıyorum ilk kutuda son 2 gün evde kalamadım ve ani kararlar olduğu için hapım yanımda değildi 19 tane kullanıp bıraktım ardından 7. gün adet oldum.
8. gün tekrar hapa başladım ama bu defa 2. kutu olduğu için eşim korunmadı hapımın bitmesine 4 gün var göğüslerim taş gibi kocaman oldu ve çok ağrıyor.4-5 gündür kasıklarıma sancı giriyor ara ara batma oldu.Sanki normalden daha fazla idrarım geliyor ve arasıra sanki boğazıma kaadar yemek doluymuş gibi midem rahatsız ediyor bu ne şimdi hamile olamam değil mi?
Kuzum göğsün diğer aylara göre değişik mi?
Bende o kasık batması hiç olmada sadece ağrıdı
bide ben ovülasyon testi yapmıştım geyik olsun diye gecenin 1inde o arada idrar aldığm kabın içine baktım tortu toz vardı bi sürü
inanamıyorummmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum yaaaaaaaa cosmommmmmm canım benim tebriklerrrrrrrrr opuyorumnanaktan
Valla canım eşimde diyor göğüslerin ne oldu böyle büyüdüler diyor.Benim adetlerim sadece bel ve kasık ağrılarıyla gelirdi hiç göğsümden anlaşılmazdı bi fark olmuyordu yani.Geçen ay bide hap bitmeye yakın az az leke gibi şeyler geliyordu ama bu ay hiç görmedim onları.
Valla bilmem ben isterim hediyelerimi :dilcikar:
Lif patik bornoz çorap ne varsa yardım etceniz artık kaydirigubbakcemile3
Len valla bu tuĞbanın uĞuru sİze sÖyleyİm...kendİne bİ slagon bulması lazım...
Bu topİkte gebe kalmayan bırakmıcammmmmmm anacımmmmmmmmmmmmm olbİlr mesela
len tuĞba ne yapıyorsan yap bak ÖnÜmÜzdek ayda benİ bırak kırarım kafanı ha...bu uyuz yİne geÇtİ len benİ
yat dinlen zuzuuuu inşallah bu ay sende vericennn bebemmm yaa uğurlu listecim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
cosmom hamilemsn canım yaaaa..
gözün aydın hayırlısı olsun
oo ne güzel bu ay baya hamiş çıkarttık..
yaw nası yapıonuz yaa yokmu bu işin bi sırrı...
Eşinin haberi yokmu daha ne zaman söyliycen kız adama..
Eşinin haberi yokmu daha ne zaman söyliycen kız adama..
Anacım ona söleynce o şimdi kaynanaya diycek o eşe dosta Ohooo liste uızayıp gtcek
Ben önce hayırlısıyla bi muayenemi olayım gözüm bi görsün mercimeği inş.
Öyle söyleyim
Önceki 2sinde hevesim hep kursağımda kaldı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?