sümüklüsünüz kızım ya al semayı vur sanakaydirigubbakcemile3
Selam kızlar bu ne bereket böyle akşam akşam bende kimse yok diye bakmıyorum :))
boşver be hemşirem salla gitsin......dert etme ...........yaşlılar böyle danışırsın laf olur....danışmazsın laf olur saymadılar derler ortasını bulmak zor tıka kulaklarını gitsin......:teytey:
Selam kızlar bu ne bereket böyle akşam akşam bende kimse yok diye bakmıyorum :))
gel deryacım gel anam...anlat bakem derdini....topik güzin abla köşesi oldu bu akşam..........:1shok:
valla derya başlattı önce ben de anlatacak yer arıyodumkaydirigubbakcemile3 hazır fırsattan istıfade takıldım peşinekaydirigubbakcemile3
akşam bereketi kızım gel sende benı sne anlarsın zaten bu civciv anlamıyo:dilcikar:kocişle kavga ettik o tv başında ben burdayımm kaydirigubbakcemile3
yarın bırgun sen de dert yanarsan sorarım ben sana o zaman :dilcikar: dogru dıyosun da keske sallayabılsem.bızde usulden danısalım dedık yıne lafı yedık.adam kaynıma iş kurdu tak 40 mılyar ona verdı.eltim de ev hanımı. ben calışıyorum dıye yuklen babam yuklen.klasık çalışan gelin hıkayesı anlıcan.baştan beri çok doluyum onlara da her dedıklerı batıyo artık.neyse konusmaya değmez insanlar işte.
KIZ ÇATLAK KOCİŞİN KALBİNİ KIRMA....lmaz:BEBİŞ İÇİN LAZIM LEN HERİF SANA....AKULLUUUUUUUUUopuyorumnanaktan
KIZLAR SEMASUNUN SAYFASI AÇILMIYORMUŞ....HEPİNİZE SELAM SÖYLÜYOR....BİLGİNİZE...:1rolleyes:
hımmmmCADIARZUsen şimdi bana kocayı bebiş için kullan dıyosun dimi kızzz delüüüüüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3
he he he sanki başka napıyon yumurtlama zamanı.......çalıştırıyrosun herifi:asigim:
Ya görümcem bana takmış bu ara bayramda görüştük en son sonra kocası şehir dışına gitti gel bizde kal dedim gelmedi sonra hep msnde hiç bişey yazmıyor ben slm verdim bide tarif istedim öylesine cevap verdi tarifide yazmadı 3-4 saat sonra bi sorunmu var diye yazdım eveledi geveledi yok dedi iyi dedim bende durgun geldinde banamı soruyorsun demezmi kaç gün yalnızmışta aramamışım abisine aratıyordum devamlı bide ne yaptığımı msn yazılarımdan haber alıyormuş falan sonrada günlük telaş sorun yok dedi bende iyi dedim.Ogün bugündür ne arar ne sorar abisi evde biliyor cepten arıyor onla konuşuyor bende eşime söylendim biraz..
bizimkisi bir nevi alışveriş canımm :roflol: 9 gunum kaldı bu arada bakam kırmızı kartı yıyıp oyun dışımı olucaz yıne yoksa galip gelip hamişliğe tur mu atlıcazzkaydirigubbakcemile3
Forewer sana diyim kime diyim duymuyormusun beni akıllı ol kız akıllı k.pederi salla bak faydasını göreceksinnnnnnnn:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?