Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

neyse kızlar size doyum olmaz. kocamın yanına gıdıyorum. gönlünü alayımm yarın görüşürüz iyi akşamlarropuyorumnanaktan

Kızlar ya bişey sorucam biliyorsun adet düzenlemek için yasmin kullanıyorum ilk kutuda son 2 gün evde kalamadım ve ani kararlar olduğu için hapım yanımda değildi 19 tane kullanıp bıraktım ardından 7. gün adet oldum.
8. gün tekrar hapa başladım ama bu defa 2. kutu olduğu için eşim korunmadı hapımın bitmesine 4 gün var göğüslerim taş gibi kocaman oldu ve çok ağrıyor.4-5 gündür kasıklarıma sancı giriyor ara ara batma oldu.Sanki normalden daha fazla idrarım geliyor ve arasıra sanki boğazıma kaadar yemek doluymuş gibi midem rahatsız ediyor bu ne şimdi hamile olamam değil mi?

neyse kızlar size doyum olmaz. kocamın yanına gıdıyorum. gönlünü alayımm yarın görüşürüz iyi akşamlarropuyorumnanaktan

hade git kocişinin gönlünü al sonunda kesin fikfik gelir bu gönül almanın heeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bebekte peşine gelir delüüüüüüü

hade git kocişinin gönlünü al sonunda kesin fikfik gelir bu gönül almanın heeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bebekte peşine gelir delüüüüüüü

ya aklınız fikriniz fikfikte terbitesiz şeyyy:kedi:masum bebişleri bahane edıyosunuz :roflol: kaçtım ben byeee

canım bilgim yok ama bu taz haplar güzelde sonuç verebiliyor 1 gün unutup içmeyipte hamile kalanı biliyorum...........allahın işi olacagı varsa vesilede olabilir....dikkat et sen yinedesositososito

vallahi benim kociş karşımda kurtlar vadisini izliyor çay içiyor tıkınıyor bende laptop kucagımda sizinleyimmmmmmmmm bende gidem hazırlanayım fikfik için:lepi:

tatlım yumurtluyo olabılırmısın kı yasmin kullanırken hamıle kalman çok düşük bi ihtimal bilemiyorumki civciv sana yardımcı olsun ben çıkıyrum byeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

ya aklınız fikriniz fikfikte terbitesiz şeyyy:kedi:masum bebişleri bahane edıyosunuz :roflol: kaçtım ben byeee

nan akullu fikfik olmadan bebiş nasıl gelecek başka yolu varsa söle bilelim leylekler getirmiyor ben denedim onu bu yaz cam acık bekledim gelen giden yoktuzemuszemus

vallahi benim kociş karşımda kurtlar vadisini izliyor çay içiyor tıkınıyor bende laptop kucagımda sizinleyimmmmmmmmm bende gidem hazırlanayım fikfik için:lepi:

Ayy sende beni gördüm aynen ya çay abur cubur elinde kumanda gözü vadide bende koltukta kucağımda laptop buralarda :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…