eyü bakalım bu ay sonunda alışverişin fişini alırsınsositososito
salladım nannn sırnaşık şey sositososito
benimde günümmmm 21 ekimdeeeeeeee
bacaklarından tutup baş aşağıya balkondan salla demedim heeeee:mymeka:
ooooooooooooo senın daha 13 gunun var sen fikfiklere devam et canımmyerimseniben
delikafaduldensende de ne fantaziler var anam balkondan nıye sallıyım adamı 5. kattan sallıyım tam garanti olsun:roflol:
neyse kızlar size doyum olmaz. kocamın yanına gıdıyorum. gönlünü alayımm yarın görüşürüz iyi akşamlarropuyorumnanaktan
hade git kocişinin gönlünü al sonunda kesin fikfik gelir bu gönül almanın heeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bebekte peşine gelir delüüüüüüü
Kızlar ya bişey sorucam biliyorsun adet düzenlemek için yasmin kullanıyorum ilk kutuda son 2 gün evde kalamadım ve ani kararlar olduğu için hapım yanımda değildi 19 tane kullanıp bıraktım ardından 7. gün adet oldum.
8. gün tekrar hapa başladım ama bu defa 2. kutu olduğu için eşim korunmadı hapımın bitmesine 4 gün var göğüslerim taş gibi kocaman oldu ve çok ağrıyor.4-5 gündür kasıklarıma sancı giriyor ara ara batma oldu.Sanki normalden daha fazla idrarım geliyor ve arasıra sanki boğazıma kaadar yemek doluymuş gibi midem rahatsız ediyor bu ne şimdi hamile olamam değil mi?
Kızlar ya bişey sorucam biliyorsun adet düzenlemek için yasmin kullanıyorum ilk kutuda son 2 gün evde kalamadım ve ani kararlar olduğu için hapım yanımda değildi 19 tane kullanıp bıraktım ardından 7. gün adet oldum.
8. gün tekrar hapa başladım ama bu defa 2. kutu olduğu için eşim korunmadı hapımın bitmesine 4 gün var göğüslerim taş gibi kocaman oldu ve çok ağrıyor.4-5 gündür kasıklarıma sancı giriyor ara ara batma oldu.Sanki normalden daha fazla idrarım geliyor ve arasıra sanki boğazıma kaadar yemek doluymuş gibi midem rahatsız ediyor bu ne şimdi hamile olamam değil mi?
ya aklınız fikriniz fikfikte terbitesiz şeyyy:kedi:masum bebişleri bahane edıyosunuz :roflol: kaçtım ben byeee
vallahi benim kociş karşımda kurtlar vadisini izliyor çay içiyor tıkınıyor bende laptop kucagımda sizinleyimmmmmmmmm bende gidem hazırlanayım fikfik için:lepi:
Ayy sende beni gördüm aynen ya çay abur cubur elinde kumanda gözü vadide bende koltukta kucağımda laptop buralarda :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?