Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Banane kızım hamileysen kendine hamilesin...çocuk benden mi çiçekten mi ada belli değil zaten

Kityy sen düştün mü?
Ben seni gripsin sanıyom ya

ALLAHIM HAMİLE AMA SALAKLIĞI HALA BAKİ İŞTE YAPÇAK BİŞEY YOK...BU SALKLIKLA NASIL BECERDİN VALLA BİLEMİYORUM YANİ delikafadulden

BUNA ACEMİ ŞANSI YADA SALAK ŞANSI DİYORUZ COSMO BİZ 2 YIL UĞRAŞSANDA TECRÜBE SIFIR..

Ninik ne gösteriyon herkese birden hayrola
Maşallah ayıp da kalmamış artık ah yeni nesil ahhhh

SANANE KIZIM İSTEDİĞİME GÖSTERİRİRİM SANA GÖSTERMEDİM DİYE YAPIYORSUN TÜM BUNLARI BİLİYORUM GÖZÜMDEN KAÇIYOR SANMA..naniknanik

Eşimin testi olmamış ya ne olduğunuda anlatamadı yoldayım geliyorum dedi üff ya ben çıkıyorum şimdi gelir kızlar bakalım ne olmuş.

MÜro nbr bebek yok henÜz bır haber canım cosmoyu beklııyoruz kontrole gıttı doktora baklıam doktor ne dıcek

Testi verememiş orda kutuyu almış eve gelmiş :) hemen fik fik yaptık ama stres olmuş baya fazla bi meni çıkmadı kızlar duşunu yapamadan hastaneye gitti

Testi verememiş orda kutuyu almış eve gelmiş :) hemen fik fik yaptık ama stres olmuş baya fazla bi meni çıkmadı kızlar duşunu yapamadan hastaneye gitti

stres yapmıştır tatlım benim eşimde de ilk öyle olmuştu sonra başka hastaneye gitmişti erkekler bi tek ondan test oluyorlar biz gibi olsalar naparlardı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…