Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Len adetı 4 gun suren fıln vrda senkıde kısa sandım BENMKI 7 GUN SÜRER:sm_cool:ONDAN SORDUM YENİ TARHIN NE ŞİMDİ SENN2 KASIM YAZMŞ TUBİŞ

Oldu canım başka ne isterdin kaydirigubbakcemile3

Hiç te bile san böle zayıflık yakışıyo :dilcikar:
Çıtı pıtıyız işte ne hoş :dilcikar:
Ben 53 kiloyla hamile kaldım bakalım kaça kadar çıkıcam fisfisfis

Hiç te bile san böle zayıflık yakışıyo :dilcikar:
Çıtı pıtıyız işte ne hoş :dilcikar:
Ben 53 kiloyla hamile kaldım bakalım kaça kadar çıkıcam fisfisfis

Anam maşallahın var fazla almazsın sen ben neyapayım ya şimdi kalsam 68 kg rahat bi 20 kg alırım ederim 90 kg top gibim gezerim artık ühüh ühü

Cosmo valla ben gÖrdÜm yemınle...abımın arkadaŞının karısı vardı bekarken gÖr ınan manken ya o bıÇım vÜcut vardı kızlda boyuda uzun xzaten..evlend ı yavaŞ yavaŞ almaya baıladı hamıle kaldı ıyıce kız sankı deĞıŞıme uĞradı..alahım boyda uzun ya nasıl kılo anlatamam san ınan bak...sonra bırsÜrÜ Şey denedı nafıle...en son kendı ıradesıyle verdı ama kolları hep Çatlak Çatlak kaldı..

Bende alıcamı hıÇ sanmıyorum en fazla 8-12 kılo alarım bence
doĞuruncada hepı gıde gıbıme gelıyor..gerÇı sıgarayı bırakınca alırsam o kısmını bılemıyorum

Müro beş alt gün süryor tatlım benim 3 gün tam geliyor ger i kalan akıntı şeklinde..hatta yedi günü bşile bulabiliyor...çok sinir bişey

canlarım listeyi tubilosh düzenliodyu dimi....
bana 8 kasım yazabilir artık...
kanamam az az oluo ama adet görebliorum allaha şükür...
umarım bu ayı iii değerlendiririzde bizde nasipleniriz...

BENıM ADET GÜNÜM BELLı DEĞıL AMA TUBıŞ 2 KASIMI UYGUN BULMUŞ ÖLE KALSIN ARTIKsengözlerimebaksanab NASILSA BU AY OLMICAĞIM ıÇıN FARKETMEZ delikafadulden

Anam sallyın kıloları ya...bı hamıle kalmayı becerelımde sonra alsak bıle zayıflamayı becerırız merak etmeyın

Ya sız konuŞmuyorsunuz ben konuŞuyorum...yanı ınsan bı fıkrını beyan eder aŞkolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…