Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Günaydın canım olur o kadar annesi :) ya ben kaçırdım canım tahlil yaptıracaktın kaç çıktı yeni değerin

109 çıktı canikom doktor çok iyi artıyo bebek büyüyo dedi pazartesi bi daha yaptırıcam perşmebe cuma falanda doktora gidicez

Testi verememiş orda kutuyu almış eve gelmiş :) hemen fik fik yaptık ama stres olmuş baya fazla bi meni çıkmadı kızlar duşunu yapamadan hastaneye gitti
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eee yapacak o kadannnnnn biz her daimm gidiyozzz o stresi çekiyozzzz

günaydın kızlar üffffffffff ya bacaklarım sızım sızım sızlıyo valla

günaydın şekercimmmm ayyy hamişliğinden bebekimmmm

müro nbr bebek yok henüz bir haber canım cosmoyu bekliiyoruz kontrole gitti doktora baklıam doktor ne dicek
idir canm senn durm nasıl btmedımı regl
109 çıktı canikom doktor çok iyi artıyo bebek büyüyo dedi pazartesi bi daha yaptırıcam perşmebe cuma falanda doktora gidicez
hg canm

geçmiş olsun kıttycim ya

Ya ben gittim benden önce randevu alan 15 hasta vardı akannehir 11.30 da gelirim dedim çıktım
Ay fenalık geldi koca göbekli anneleri görmektenn :CüvCüv:
Çok kilolulardı yafff fisfisfis

Allah sizi napmaSIN emi Derya be :roflol:
Bizimki niye bana gelmediydi len acaba? Başka biyere gtmiş olmasın :roflol:
Testi verememiş orda kutuyu almış eve gelmiş :) hemen fik fik yaptık ama stres olmuş baya fazla bi meni çıkmadı kızlar duşunu yapamadan hastaneye gitti

DREYAA CANIM ÇOK NORMAL YA STRES YAŞAMASI EN DOĞRUSUNU YAPMIŞ CANIM BENCE...

KAMYAS HOŞGELDıN CANIMM

MÜROOO NASIL BıTıSıN LEN ADETıM ZATEN PERŞEMBE OLDUM SAYILIR...

.....ve COSMOOOOOOOOOO OLAY KADIN...KIZIM SENDE ÖLE OLUCAN Kı ZATEN BU GıSıŞLE 2-3 AYA ÖYLE OLURSUN HıÇ MERAK ETME BU BOĞAZLAdelikafadulden

ŞOOM AĞIZLI ŞEY NOLUCAK :dilcikar:
OLMICAM İŞTE OLMIYCAM lülülülülülü

Off bu akŞam mısafırım var kızlar ...doktor<aa gıdıcem saat 15:15 te randevu sonra eve gel pazara Çık aĞzıma edıldı resmen ya...akŞamda 1 e kadar bızde olurlar offf..o kadar yorgunum kı...ama bÖle gÖrÜŞmekte ıyı oluyor ya..Çok asosyalız zaten karı koca ..ama bıde hızmetÇım olsa hıÇ fena aolmazdı ya...daha keyıflı olurdu o zaman

KIZIM BOŞVER OL DA NE OLURSAN OL LEN ŞABAN VERıRSıN SONRADAN DOĞUM YAPTIKTAN SONRA ..alkisalkisalkis .AYRICA HAFıF BALIK ET KADINA YAKIŞIR delikafadulden HıFıF AMA YANı GERÇEKTEN BAK GÜVEN BANA TAMAM MI :1rolleyes: BENıM GıBı KÜRDAN MI OLUCAN YANı IYYY HıÇ GÜZEL DEĞıL şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…