Günaydın canım olur o kadar annesi :) ya ben kaçırdım canım tahlil yaptıracaktın kaç çıktı yeni değerin
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Testi verememiş orda kutuyu almış eve gelmiş :) hemen fik fik yaptık ama stres olmuş baya fazla bi meni çıkmadı kızlar duşunu yapamadan hastaneye gitti
günaydın kızlar üffffffffff ya bacaklarım sızım sızım sızlıyo valla
109 çıktı canikom doktor çok iyi artıyo bebek büyüyo dedi pazartesi bi daha yaptırıcam perşmebe cuma falanda doktora gidicez
idir canm senn durm nasıl btmedımı reglmüro nbr bebek yok henüz bir haber canım cosmoyu bekliiyoruz kontrole gitti doktora baklıam doktor ne dicek
hg canm109 çıktı canikom doktor çok iyi artıyo bebek büyüyo dedi pazartesi bi daha yaptırıcam perşmebe cuma falanda doktora gidicez
hoşgeldiniz kızlar müro deryaa nasılsınız opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz kızlar müro deryaa nasılsınız opuyorumnanaktan
Canım eşim teste gitmişti az önce yazmıştım orda olmamış test kutusunu almış eve gelmiş :) hastaneye geri götürdü şimdi onu bekliyorum
Maşallah canım 1-2 haftayada kalp atışlarını duyarsın annesi :)
Testi verememiş orda kutuyu almış eve gelmiş :) hemen fik fik yaptık ama stres olmuş baya fazla bi meni çıkmadı kızlar duşunu yapamadan hastaneye gitti
109 çıktı canikom doktor çok iyi artıyo bebek büyüyo dedi pazartesi bi daha yaptırıcam perşmebe cuma falanda doktora gidicez
DREYAA CANIM ÇOK NORMAL YA STRES YAŞAMASI EN DOĞRUSUNU YAPMIŞ CANIM BENCE...
KAMYAS HOŞGELDİN CANIMM
MÜROOO NASIL BİTİSİN LEN ADETİM ZATEN PERŞEMBE OLDUM SAYILIR...
.....ve COSMOOOOOOOOOO OLAY KADIN...KIZIM SENDE ÖLE OLUCAN Kİ ZATEN BU GİSİŞLE 2-3 AYA ÖYLE OLURSUN HİÇ MERAK ETME BU BOĞAZLAdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?