Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canlarım geldim
Ultrasonla baktık keseyi gördük Allahıma bin şükür, :Saruboceq: ay sonunda gidip kalp atışlarını dinliycez delikafadulden
Coraspin verdi geçmişteki düşükten dolayı
Bi de folbiol verdi
Yolun çok başındasın mercimek tanesi kadar şu an dedi, dikkat et kendine bol bol dua et tevekkül et falan dedi
Hıı bu arada 5 haftalıkmış mercimeğim :asigim:
Allahım sana binlerce şükür

ya kızlar dün haberlerde gördüm... bi site varmış kim nerde sevişiomuş onu gösteriomuş..
ama site ingilizce şuan siteyi çözmeye çalışıom..
ama gel görki işin içinden çıkmadmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahh canım çok sevindim...
valla senin mutluluğunun şu an tarifi yoktur eminim...
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşşallah...
rabbim tüm isteyenlere versin..

çicemmm nasılsın regl oldun mu sende durumlar ne
ben olmadım ama sanki olacakmışım gibi geliyor :sinifsinif:
yok kuşum bekliyom kendilşerini teşrif etmediler dahaa

maşallah maşallahh tatlımm gözünaydınnnn artık iyiceee sal gitsinnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Aminnnnnnnnnnnn tatlım benm
darısı hayırlı zmanda hepinize inş.
Hiç ummazdım ben bigün hamile kalayım yaaa
kurban olduğum allahım sana binlerce şükür
ahh canım çok sevindim...
Valla senin mutluluğunun şu an tarifi yoktur eminim...
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşşallah...
Rabbim tüm isteyenlere versin..

ayy cosmom sen böle söyleyince bende bi heyecanlanıorum...
bi moral gelio..
o ümitsizlik gidio yaaa..

yanayım yanayım ateşlerde yanayım
o kırmızı dudagından bi öpücük alayım....

kızlar son günlerdeki favori şarkım..
şimdide dinliomda döktürüom valla...

COK SEVNDIM CANM COSMO YAA NE GUSEL SIMDI SENNLE AYNI BU SEVINCI PAYLASYR OLACAKTIM SU HAPI KULLNMYA BAŞLAMAMŞ OLSAYDIM :çok üzgünüm: DAHA DENMEMIN 2 AYI OLSADA GENEDE NEDEN OLAMDI DıYE ÜSÜLYRM

cosmom süper ya çok sevindim inan gözlerim doldu ben de görürüm inşallah haftaya bebeğimi eşine söyledinmi akşam anlatsana yoksa bugün mü söylücen

Sende yaşıycan kuzum bu sevnci sabretmen gerek demkki
allahın var bi bildiği canım
bunalımdan çık ama pozitif ol artık
uğraşma kendnle bu kadar

Ya ben hep bkrken derdım25 yasında evlncm ben dıye 15,18 yşlrnda ıken olduda 4 sene cıktık bız eşimle evlılıgımz ertlndı bılmm ney derken 25 yasında evlndım ve evldkten sonrada sornlra bebk varmı dıye ılk aylrda bi sene sonra düşünüyrz dedım hep şöle birz gezelm evllıgn tadnı ckrlm dedım borclrmz vrdı az btsın dye dusundum ama 1 sene olmadan daha bebk yapma karra aldık eşimle hep soryrlr bktık artık bbk sormlrından ve bu 2.denememiz daah ama dıyrmkı bu sefrde evlılk gıbımı olcak bır sene sonra düşünyrz dedım dye bı sene gecıncemı ben hamıle kalablcm acaba:uhm: :çok üzgünüm: o yüzdende korkyrm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…