Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Evet canım sen dıkkat et kendıne gerısısnı allaha bırak tatlım ya...herŞey gÜzel olucak emın ol.tamam mı?bu ay olmazsada ÖbÜr ay olur kuzum..sen Önlemını aldın zaten dımı...kendıne dıkkat edıyorsun dınlenıyorsun...kafanıda rahat tut bu Çok Önemlı canım stres yapma

KIZIM NEDEN CVP VERSİNSİN...:sm_confused: NE GEREK VAR YANİ...SENİN HER SORDUĞUNA CVP VERMEYE KALKARSAK OOOO TOPİK ARTIK NE OLUR BİLMİYORUM SUS BİRAZDA MOTORUN DİNLENSİN

TUBİŞ Tİ YE ALIP HİÇ CVP VERMİYOSUN YAZDIĞIMA bak alıncam falan ama heee

kuşum olurmu öyle şey??
kusuruma bakma... kafam dalgın biraz...
adına çok seviniyorum tatlım benim Şeniz
hepinizin yorumları, mesajları benim için okaar değerliki a.s.
sizi çok seviyorum yafrilerimmm

kızlar ben 1-2 saate gelirim. az yatayım...
belki güzel haberler veririm size bu ay kırmızılar gelmez de...
destekleriniz için ayrı ayrı hepinize tişkürler ederim bideneciklerim...
gelirim yine muahhh... öptüm siziii opuyorumnanaktan

ben kaçar tutmayın lütfen oyalamayın beni hadi göürşürüz sengözlerimebaksanab

gidiyorum ki zaten..hıhhhh istenmediğim yerde daha fazla duramam .:1no2: ..ama sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum bunu bil Çok üzgünüm çoook :mymeka: giderken bu hareeti yapmadan geçemicem dur bi daha yapaım :mymeka:

ıyı sen nasılsın?yok canım kırmızılardan haber yok daha.hıc test falan da yapmadım.sen nasılsın?

bi kan testi felan yaptırsana tatlım?
bukadar gecikmiş. inşallah güzel haberler alırsın...

ben ne iyi ne kötüyüm bidenem yaw...
durumum karışık. beklemedeyim. 4-5 güne kan testi yaparım heralde. yada bekleyebilirsem (eşim bekleyebilirse) günüm geçerse de yaptırabilirim...
adam durdurmuyor ki beni. test yap kan testi yaptır sonucu bilelim... :1closedeyes:

inşallah ıyı haber alırsın tatlım.aynen kocalar hepsı boyle işte ben kac gundur oylalıyorum.yarın yada ertesı gun zaten kan testı yaptırıcam.oylesı daha kesın sonuc verıyorzemuszemus

çiçegim hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…