Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelin yaw bir hamiş daha var cicegimde hamileymişşşşşşşşşşşşşşş

ates topigindeydi en son sonra nereye uctu bilinmez canım delikafadulden

Ayy canım benım ya...allahım ne bÜyÜk sevınÇ ya..Öff Çok fena oldum len...kıtty bıde sen kald atamamlansın be anacım...kızlar yanlıŞ anlamayın bu sÖyledıĞımı ama kıtty cosmo ÇıÇek bız Çok eskıden gÖrÜŞÜyoruz...ve en yaknlarım onlar Çok uzun sÜredır beklıyorlar...bıde cıvcıvım var tabı allahım onada nasıp etsın en kısa sÜrede ınŞallah..

Len ne haın bu kız ya.geldsın tÜkÜrcem Çarkına gÖrÜyor muusn dırekt gıdıp oraya sÖlemıŞ pes doĞrusu ÇıÇek

benden bu ay umut yok ninikim kapıda geldi gelecek gibi bizde gelecek ayda hamiş oluruz ikimiz yarısırız delikafadulden

Len ne haİn bu kız ya.geldsİn tÜkÜrcem Çarkına gÖrÜyor muusn dİrekt gİdİp oraya sÖlemİŞ pes doĞrusu ÇİÇek

kızlar orda bekliyordu ninikim ates tablosunu sabah koymus gitmiş cok mutluyum canım ya darısıda listedeki öteki kızların basına :Saruboceq:

benden bu ay umut yok ninikim kapıda geldi gelecek gibi bizde gelecek ayda hamiş oluruz ikimiz yarısırız delikafadulden

süprizzzzz OLEY BE TAMMA ANLAŞTIK O ZMAN..VALLA SENİNKİNİ Bİ DUYSAM EN ÇOK BEN SEVİNCEM GALİBA ...ÇO İSTİYORUM YA SENİN OLMASINI

ninikim içimizden bir hamiş oluncada kendimiz olmussuz gibi seviniyoruz garip bir duygu degilmi

tatlicik canım benim az kaldı seninde sıran gelecek herkes yavas yavas üst sıraya gececek sonra o usttekiler dualarıyla alttakileride yukarı cekecek

çiçeeeeem fikfikçibaşı olarak jübilesini yaptı :roflol:kime el verecek bakalımkaydirigubbakcemile3kızlar bize de sıra gelecek inşallah.listemizi güncellyelim.cosmo arkan sağlam artık bak çiçennn geliyozemuszemus

hehe valla jubile dedim jubile olduuu sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…