Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

çiçegim ve cosmosm bulusmadan mercimegi fırına vermişlerde bizden gizlemişler gıcık seylerrrrrrrrrrrrrr :roflol::roflol:

ÇıÇEĞıM TEBRıKLERRRRRRRRRRRRR....HANGı TAKTıĞı UYGULADIN ,POZıSYON NEYDı Bı ANLAT HADı YA delikafadulden

Nana nbr canım ya Özledım senı..sabah gÖrdÜm alttaydın ama bıŞey yazmadın sonrada Çıktın sanırım

Çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tebrikler kuzummmmmmmmmmmmmmmmm :lepi:
Allahım tamamına erdrsn inşallahhhhhhhh :Saruboceq:

Nanacıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesin kaç gündür sorcaklarım var sana bebişimmmmmmmmm
niye gelmedin hiç lmaz:

Hayatım zafer sarhoŞu olduk ya olcak o kadar cosmo ve ÇıÇek hamıle bılıyor msun?

Len cosmo uyuz cosmo ben sana hep demıyormuydum allahım Önce kıtty e nasıp etsın dıye fesat Şey

Off ya varya nasıl mutluyumn anlatamam ya....Öfff

ninikimmm mutluun sebebi nedir bakimmm .. şu ara ben dağılmış durumdayım sabah giriş yaptım sisteme ama bakamadım şubede yoğun çok midem kazınıp duruyo aklımıda bişeye veremiyom zaten ..

Nanacıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesin kaç gündür sorcaklarım var sana bebişimmmmmmmmm
niye gelmedin hiç lmaz:

cosmoo özele bakıyom aslında arada senden gelen bişey yoktukii hemen sorr .bebiş nasıl bakimmm .. bu arada çiçemm hamişmi olduuuu ... çok sevindimmmmm

çiçemmm sağlıkla kucana al bitanemmmm ...

Anam bulantım falan yok daha halsizlik uyku falan da yok sadece kasık ağrısı var normaldir dimi diycektm
cosmoo özele bakıyom aslında arada senden gelen bişey yoktukii hemen sorr .bebiş nasıl bakimmm .. bu arada çiçemm hamişmi olduuuu ... çok sevindimmmmm

çiçemmm sağlıkla kucana al bitanemmmm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…