Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ya kızlar bendeki hormon bozukluğundan sonra bide eşimde sperm sayısı şoku yaşadık 1 ml de 8.600.000 çıktı sayı ben bu gidişle zor kalırım hamile

Derya normalı neymıŞ kuuz...komple bı yazsan raporu bıldıĞımız kadarıyla bı araŞltırsaak

Civcxivim tamam yarından itibaren başlayalım ateş ölçmeye...

Arada bir ateşimizide yollarız birbirimize...hahaaaa

ayrıca bende müro gibi yanıma alıp gelir gelmez dalacam topiğe tabloyla bak baştan söyleyim

Derya normalİ neymİŞ kuuz...komple bİ yazsan raporu bİldİĞİmİz kadarıyla bİ araŞltırsaak

Perhiz :3 gün
Miktar :4 cc
Görünüm :Gri-Beyaz
Vizkozite :Normal
PH :8
Sıvılaşma Süresi : 60 dk
Sperm Sayısı : 8.600.000 1ml
Hareketsiz : % 35
Hareketli : % 65
İleri Hızlı : % 55
İleri Yavaş : % 8
Yerinde (lokal) : 2
Normal : 92
Anormal : 8
Baş : % 5
Kuyruk : % 3
Aglütınasyon : Negatif
Yuvarlak Hücre Her Sahada : 1-2

Canım sonuçlar böyle normalde 1 ml de 20.000.000 - 50.000.000 arası olması gerekiyormuş minumum yani.

Ya kuzu ona takılma bak...ılerısı normal hızlılıĞıda ıyı e daha ne...en Önemlısı hareketlılık ve ılerı hızlı canım valla bak senı ıkna etmek ıÇın uĞraŞmıyorum...

Cıvcıvım bı yorumlar mısın Şu tahlılı canım sen daha bılgılısın bu konuda

hemen umutsuzluğa düşmesene canım yaaa az maz varmış sonuçta sen onların kalitesini arttırıcı şeyler bul bitanem mesala ilişkiden 2saat önce koyu bir kahve içir eşine veya sabahları daha kaliteli oluyormuş sabahları sıklık verirsiniz ilişkiye hem dr ne dedi gsterdin mi

böööönaniknanik kıskançlarrr alkisalkisalkis kıskançlr size yorum yamıcam bende işte naniknanik

Bak normal sperm sayında % 92 hayatım sÜper bence valla bak...benım eŞımdede teratosperm dıye bı teshıs koydular mesela...Şekıl bozukluĞu yanı..ama Çok takılmıyorum buna...ÇÜnkÜ doktor en mÜhım olan ılerı hızı dedı..Çok takma o yÜzden hareketlılık te ıyı bence fena deĞıl yanı tahlıl sonucu

MÜrooooo sen bı yorum yapma bak ben senı yorum yapana kadar ne yapıyorum gÖr...bıze ÇektırdıĞın ezıyetlerı Ödeme sıran geldı...hahahaaaaaaa sıra bızde kıızm

Ya kuzu ona takılma bak...İlerİsİ normal hızlılıĞıda İyİ e daha ne...en Önemlİsİ hareketlİlİk ve İlerİ hızlı canım valla bak senİ İkna etmek İÇİn uĞraŞmıyorum...

deryacım ninik haklı sayısı önemli degil..önemli olan hareketlilik maşallahh gayet güzel hareketliliği....spermlerin isterse 20 milyon olsun hareketlilik düşük olsun fayda etmiyor...bu şekilde eşin için tedavi falan yapmaz doktorlar...sadece üroloğ vitamin verebilir...sen keçiboynuzu,yer fıstıgı hergün 1 er avuç yemesini sagla....sigara içiyorsa bebek için bırakması lazım spermleri etkiliyor..
benim arkadaşımın eşini 1 milyondan daha azdı......ama hareketliliği yüksekti zamanları kalmamıstı her gecen gun rakam düşüyordu hemen tüp bebek yaptılar....içini ferah tut sonuçlar çok güzel...
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…