Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

opuyorumnanaktanay ay canım benim bu topikte herkes bebişleri büyütür ben halen bekliyor olurum.....anladın sen onuyerimseniben

canikom takma kafana hayatım bu kadar takman etkilio bu durumu zamanını bekliyo hayatım sen düşünmemeye bak onu bu ay kendine oyalanacak bişeyler bul canım inş bu ay alırız mutlu haberini

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelin yaw bir hamiş daha var cicegimde hamileymişşşşşşşşşşşşşşş

Öncelikle tebrik ederim çiçemmmmmmmmmm
Allahım nazarlardan esirgesin...Rabbim tamamına erdirsin...çok sevindim ya mutlu oldum....sizler hamiş kaldıkça bizler her geçen gün dahada ümitleniyoruz...rabbim dileyen isteyen herkesin gönlüne göre versin...kimseyi ugraştırmasın...opuyorumnanaktan

insallah canım yaaa valla bu ay folic asit kullanacagım bakalım dene dedıler sızce denemelımıyım yaa lütfen benı bılgılendırın benım bıraz demır eksıklıgım ve kansızlıgım var

Aaa inanmıyorum ya aklımada geliyordu hamiledir diye valla tam bomba oldu bu ay çok sevindim canım ya doktora gittimi kan tahlili yaptırdımı

Kızlar neler yapıyorsunuz kaç gündür uğrayamıyorum nedense içim allah bullak nedeni yok sadece bu ay tedaviyi bırakmam sanki sona doğru gelmişim gibi geliyor ve Eşimede üzmeye başladım..
Çiçekcik Çok sevindim Ben biliyordum bu ay hatırlıyormusun demiştim uğur getirdi temiz kalpliliğin opuyorumnanaktan

he canım o kadr hamıle varkı karştrdım kaydirigubbakcemile3 onunki fasulyeydı dımı vallha bugun zaten karnm belm agryr bıde hamllrı duydum ne bılım işte basım döndü

çok şükür herkes gelmiş zaten folik asiti hamile kalmaya karar verdikten 3ay önce kullanmaya başlamamız gerekiyormuş bir yan etkisi yok yani rahatlıkla kullanabilirsin ama yine de dr kontrolünde alsan ii olur

sagol canım yaa nettende okudum evet bır yan etkısı yokmus bakalım alıyımda baslayım suna umarım ıyı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…