Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

deryacım hatta şekil bozuklugu yok sizde...
%92 normal yapıda eşinin spermleri...
rakamı yükseltmek kolay....hareketliliği yükseltmek zor canım...

Dert etme tatlım....

hahay ben sizi tablomla döverim ben sizden daha tecrbeli durumdayım şuanda hıh:dilcikar:

1. 27 eylül Regl başlangıç 36,4
2. 28 eylül 36,4
3. 29 eylül 36,3
4. 30 eylül 36,3
5. 1 ekim (Erkn saat )36,1 - 36,4
6. 2 ekim Erken 36,2* regl bitiş
7. 3 ekim Erken 36,0
8. 4 ekim 36,2 * uzayan yapişkan akıntı
9. 5 ekim 36,3 ov Silik ama 2 czgı sekil belli
10. 6 ekim 36,3* ov ikinci Çizgi cok yakın .uzayan akntı
11. 7 ekim 36,2 ikinci çizgi çok yakn
12. 8 ekim 36,4 * ov dünden birz daha slik
13. 9 ekim 36,4 az akntı
14. 10 ekim 36,6* ov daha slik
15. 11 ekim 36,5 ov daha daha slik İlaca başladm.(progestan)
16. 12 ekim 36,6 ov daha daha daha slik

TAMAM NAN BAŞLAYALIM......DUR BENİN SANA SORACAKLARIM VAR GELİYOPRUM BEKLEEEEEEEopuyorumnanaktan

Ben Üyeyım bebeĞımmmmmmm gel ben senı Üye yapayımmmmm...aannem zorla her sene benı Üye eder zaten

bak ben çok mutluyum bir kaç senedir yapıyorum bunu bana hiç zararı olmadı faydası var daha hem kendim indirimli alıyorum hiç değilse ya ben öyle söylemeyi pek sevmiyorum gelin üye olun demeyi ama buay olacak üyelere kayıt ücreti 1tl sadece ve hediyeler var

1 tlmı nedn öle

1tlyse sadece gel benı yap üye yoksa yapma kaydirigubbakcemile3 ücrt glırsede sana yollrm fatrayı ödersin :roflol:

1 tlmı nedn öle

dedim ya kampanya var şu bi gir bak ilgilenirsen avon dan daha memnun kalacaksın bak eminim ben hem 3 ay boyunca her 100 puanına hediyeler var dediğim gibi hiç bi zararı da dokunmuyo çünkü ben avonda batak olanları duydum zati kociş karşı bana dokunmasın ucu diyo ama dediğim gibi senelerdir yapıyorum ii gelio be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…