Hg tubŞ bugnde test yaptrdnmı canm kan testı
neymiiiişşşş..adet dönemindemi fik fik yapınca hamile kalma riski yükseliomuş..
anaaaaaam çok fena yaaaa
ya kızlar bana puan verin :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
bebişime patik almak istiyorum belki patik alınca gelir
puanım yetmiyor :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
canım akşam eşimin arkadaşı gelip alıcak. ertesi gün sabah öğrenirim heralde sonucu.
inşallah güzel haberlerle gelirim...
evet kuşum adetten sonra da kalma olasılıgı çok yüksek olyor...
hemen adet sonu. ama adetliyken ilişkiye girmek felaket günah. bakın ;
Peygamberlerimiz buyuruyorlarki;
'' Kim ayhalindeki kadına cinsel yaklaşımda bulunur,veya onu dübüründen kullanırsa ve bir de kahine (gaibden haber veren kimselere) giderse, Muhammed'e indirilen hakikati (kur'an'ı) inkar etmiş olur...''
ayy çok fena gerçekten..
yapan yoktur be zaten tahminimce yani...
tubiloshhum benim adet bgn bitti..
denemekte fayda var diom haa.....
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ehh yaniii... boşa geçirme derim benn :jeyyar:
ben hep adet sonrası hamile kalmışımdır...
denenmiş onaylanmış bir yöntem kaydirigubbakcemile3
hadi hemen başla öteki aya senin üst kattaki yerin hazır diim sana opuyorumnanaktan
semasucum demin düzelttim sandım yanlışlıkla aynı şekil eklemişim. ahanda şimcik düzelttim kuşum...
OYA. :4 Ekim
gulayyusuf: 10 Ekim
stella: 11 Ekim
gülgüzeli1769 :12 Ekim
KİTTYCAT :13 Ekim
bu üstteki hanımlar güzel haberlerinizi bekliyoruzzz sositososito
kittycimm bombayı patlat yafrim sendeee
:roflol: BENMKI GUNUNU BILE BILMEZAma nasıl olur Kity be adetten öncesi kesin fikfik vardır :kedi:
HErif adet olucam diye gününden önce peşimi bırakmaz :kedi:
İNŞALLH TUBSMcanım akşam eşimin arkadaşı gelip alıcak. ertesi gün sabah öğrenirim heralde sonucu.
inşallah güzel haberlerle gelirim...
evet kuşum adetten sonra da kalma olasılıgı çok yüksek olyor...
hemen adet sonu. ama adetliyken ilişkiye girmek felaket günah. bakın ;
Peygamberlerimiz buyuruyorlarki;
'' Kim ayhalindeki kadına cinsel yaklaşımda bulunur,veya onu dübüründen kullanırsa ve bir de kahine (gaibden haber veren kimselere) giderse, Muhammed'e indirilen hakikati (kur'an'ı) inkar etmiş olur...''
ıkı ay once benımde 6 gun gecıkmıstı bende cok ümitlenmıstım test yaptım negatıf cıkınca uzüldüm ama ne yaparsın ınsallah bırgun bebısler gelecek ınanıyorum buna
ıkı ay once benımde 6 gun gecıkmıstı bende cok ümitlenmıstım test yaptım negatıf cıkınca uzüldüm ama ne yaparsın ınsallah bırgun bebısler gelecek ınanıyorum buna
Anamın evinde fikfik yaptım diye bi yığın laf yemştm burdan
Şimdi de adım adetlyken ilişkiye girdiye çıkacak
Niye bilmem açıklama yapma gereği duyuyorum adet öncesi ilişkiye girdm çünkü nasılsa yarın adet olucaksın diye eşim fırsat kollar ama adetliyken ilişkiye girmek bize ters giren beni bağlamaz tabi
Anamın evinde fikfik yaptım diye bi yığın laf yemştm burdan
Niye bilmem açıklama yapma gereği duyuyorum adet öncesi ilişkiye girdm çünkü nasılsa yarın adet olucaksın diye eşim fırsat kollar ama adetliyken ilişkiye girmek bize ters giren beni bağlamaz tabi
sen bunlara bakma çatlak bunlar ya benim eşimde aynı adet öncesi mutlaka peşimden ayrılmaz:kedi:kımse kımseye açıklama yapmak zorunda değil ki canımAnamın evinde fikfik yaptım diye bi yığın laf yemştm burdan
AMANDA AMAN HEMNDE ALINRMIŞ HAMİŞ OLUNCA ALINGANMI OMUŞ SİMDİ MISR PÜSKÜLÜ DESEM AZAR YERMIYIM ACABAAAkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?