Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yok canım benden umut yok dersime calısmadım bu :roflol::roflol:

kittycat ablaaamm sende durum nedir?bgn gününmüş senin..
inşallah gelmezler...

sanırım ben gec yumurtladım yada hala yumurtlamadım onun icin bilemiyorum canım ya fakat kırmızılar kapıda gibi sıkıntısını yasıyorum :1hug:

cosmosum ben adetliyken ilişkiye girdin demedim sana bidenemmmmm :1hug: ki zaten öyle birsey olsada bu kimi ilgilendirirki adetten birgun önce olmustur ertesi gunde döllenme olmustur diye dusunmustum ben :çok üzgünüm: ayrıca adet gunu deyince sabah yapmıssındır aksam kanama baslamıstır adet olmussundur aynı gunede denk gelebilir adet kanmasının saati bellimidirkine of ya ne yaparken neyin icine dustum neyse cosmosum kusura bakma bidenemmmm Şeniz

evet canım tekrar baslamak zorunda cunku cok ıstıyoruz allahım kımsenın yuvasını bebıssız bırakmasın

Kıtty cım canım doktorlar 5 hafta dıyor kuzum ama onu beŞ hafta olarak kabul etme hıÇ bır zaman...ÇÜnkÜ doktorlar dırek adet tarıhını baz alıp hesaplarlar ...o yÜzdende zaten her zamn doktorun dedıĞı tarıhten Önce doĞum gerÇekleır...adam normal hesaplamaya kalkarsa asla senın ne zaman dÖllendıĞını mÜmkÜn deĞıl tuturamaz kı...nasıl son adet tarıhım denıldıĞınde son adet tarıhının ılk gÜnÜnÜ sÖylÜyorsan buda aynı Öle bıŞey.

Kızlar afferın aynı sızede vur deyınce ÖldÜrÜyorsunuz pes doĞrusu...2 dk kızı adetlıyken ,ılıŞkıye gırene ÇıkartmıŞsınız yanı...ıyı nıyetle yazıyorsanız bunu Özelden paylaŞın bu Şekkılde hıÇ hoŞ olmamıŞ bence..kusura bakmayın...gıredebılır ayrıca kımseyı baĞlamaz ...ama kız ben Öle b,ıŞey yapmadım dıyor sız hala adetlıyken ılŞkı sakıncalı dıye gırmıŞsınız muhabbete

Bilmiyom birden bozuldum işte :çok üzgünüm:

cosmo canım ya bende haram filan diye yorum yaptım ama seni kastetmedim yanlış anlaşılma olmasın :gitme:
herkesin helali ne zaman isterse yapar kimse kimseye hesap vermek zorunda değil canım

canım kusura bakma ben soyle yazmıstım adetlıykenmı hamılekaldın dıye yanı o donem yumurtlama oluyormu anlamında

BU ARADA YA BEN DEMN BU HAPŞRDUM KASIMLRIMA BıŞY BATAR GIBI NASIL AGRIDI 5DK SONRA BI DAHA HAPŞURK GELDI GENE BATTI KASIKLRIM KARNM DAVL GIBI ZATEN BI ZARARI OLURMUKI TUTNMŞSSA BEBEK ACABA ZARRI OLRMU :uhm:CADIARZU

Bide o salak Doktor adet tarihimi bile sormadı değere bakıp direk hımm 5 haftalık dedi kesti attı
Hem adet döneminde hamile kalınmaz diye bağırıyodu millet neyse olan oldu öle yada böle tuttu nihayetinde

BU ARADA YA BEN DEMN BU HAPŞRDUM KASIMLRIMA BİŞY BATAR GIBI NASIL AGRIDI 5DK SONRA BI DAHA HAPŞURK GELDI GENE BATTI KASIKLRIM KARNM DAVL GIBI ZATEN BI ZARARI OLURMUKI TUTNMŞSSA BEBEK ACABA ZARRI OLRMU :uhm:CADIARZU

canım bence hapşırığını tutmaya çalışmanın daha çok zararı olur Allah korusun ...

BU ARADA YA BEN DEMN BU HAPŞRDUM KASIMLRIMA BİŞY BATAR GIBI NASIL AGRIDI 5DK SONRA BI DAHA HAPŞURK GELDI GENE BATTI KASIKLRIM KARNM DAVL GIBI ZATEN BI ZARARI OLURMUKI TUTNMŞSSA BEBEK ACABA ZARRI OLRMU :uhm:CADIARZU

EVET OLUR HAPŞURMA SAKIN delikafadulden İÇİNDE TUT LEN delikafadulden SONRADA KALP KRİİZN DEN GİT :roflol: :roflol:

bide o salak doktor adet tarihimi bile sormadı değere bakıp direk hımm 5 haftalık dedi kesti attı
hem adet döneminde hamile kalınmaz diye bağırıyodu millet neyse olan oldu öle yada böle tuttu nihayetinde

kuzu kuzu meee len anlattım ya sana on kere anlamadın mı hala...sormasa dahi..zaten 4 gün falan gecikti..adetin bittikten 2 gün sonra yumurtan çatlasa 4 haftalık bu bebek..ama doktor 5 der ona çünkü rahminde gördü ya...4 haftayken sanırım görünmüyor...dör t dediğimde doktora göre dört yani aslında 3 hafatyken..

MÜRIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ÖLDÜRCEN LEN EN BENı delikafadulden COSMODAN SONRADA EN ÇOK SENLE EĞLENıYORUM YA SÜPERRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…