semasucum demin düzelttim sandım yanlışlıkla aynı şekil eklemişim. ahanda şimcik düzelttim kuşum...
OYA. :4 Ekim
gulayyusuf: 10 Ekim
stella: 11 Ekim
gülgüzeli1769 :12 Ekim
KİTTYCAT :13 Ekim
bu üstteki hanımlar güzel haberlerinizi bekliyoruzzz sositososito
kittycimm bombayı patlat yafrim sendeee
kittycat ablaaamm sende durum nedir?bgn gününmüş senin..
inşallah gelmezler...
Anamın evinde fikfik yaptım diye bi yığın laf yemştm burdan
Şimdi de adım adetlyken ilişkiye girdiye çıkacak
Niye bilmem açıklama yapma gereği duyuyorum adet öncesi ilişkiye girdm çünkü nasılsa yarın adet olucaksın diye eşim fırsat kollar ama adetliyken ilişkiye girmek bize ters giren beni bağlamaz tabi
inşallah canımmm :Saruboceq:
ben bu ay klomen ve çatltma iğnesi kullanmıştım. doktorum bi tarih verdi bu tarihe kadar gelmezse kırmızılar tutmuştur diye. o tarihi geçince de iyice ümitlendik. nasip değilmiş demekki bu ay
hayırlısı canım, geç olsun da aman sağlıklı olsun önemlisi o insan ilk başt çok üzülüyor ağlıyor birden kırmızıları görünce kötü oluyorsun ama sonradan yine yeniden denemeler için hazırlıklara başlıyoruz kaydirigubbakcemile3
ayyy kuşum benim...
ne var yani anne evinde fikfike?
o senin helalin kocan... yer ve durum da müsahitse yapıcan tabi...
eşinin istediği zaman onun gönlünü yapmamak zaten çok kötü bişey.
ne var? bende yapıyorum anamın evinde şakkıdı
okadar uzun süre annenin evinde kal? vede kocan istemesin? olacak işmi yani?
erkekler ister. yani yok deyip de kaçamazsın. öyle bir lüks yok. dinimizce de çok büyük günahı var.
ne güzel ama? cosmocum yapmış, meyvesini de alıcak inşallah opuyorumnanaktan
ve adetliyken olan duruma gelince, bu sadece bir hadis hatırlatmasıydı kuşum. sana karşı bişey demek istemedim. yanlış anlamadın inşallah?
adet öncesi her erkek zaten karısının peşinde koşar. nasılsa 1 hafta yok. gel bari olana kadar yapalım die. bunda kötü bişi yok yani...
öpüyorum hepinizi... Şeniz
Soğan cücüğü nolucak
evet canım tekrar baslamak zorunda cunku cok ıstıyoruz allahım kımsenın yuvasını bebıssız bırakmasın
Kİtty cİm canım doktorlar 5 hafta dİyor kuzum ama onu beŞ hafta olarak kabul etme hİÇ bİr zaman...ÇÜnkÜ doktorlar dİrek adet tarİhİnİ baz alıp hesaplarlar ...o yÜzdende zaten her zamn doktorun dedİĞİ tarİhten Önce doĞum gerÇekleİr...adam normal hesaplamaya kalkarsa asla senİn ne zaman dÖllendİĞİnİ mÜmkÜn deĞİl tuturamaz kİ...nasıl son adet tarİhİm denİldİĞİnde son adet tarİhİnİn İlk gÜnÜnÜ sÖylÜyorsan buda aynı Öle bİŞey.
Kızlar afferİn aynİ sİzede vur deyİnce ÖldÜrÜyorsunuz pes doĞrusu...2 dk kızı adetlİyken ,İlİŞkİye gİrene ÇıkartmıŞsınız yanİ...İyİ nİyetle yazıyorsanız bunu Özelden paylaŞın bu Şekkİlde hİÇ hoŞ olmamıŞ bence..kusura bakmayın...gİredebİlİr ayrıca kİmseyİ baĞlamaz ...ama kız ben Öle b,İŞey yapmadım dİyor sİz hala adetlİyken İlŞkİ sakıncalı dİye gİrmİŞsİnİz muhabbete
BU ARADA YA BEN DEMN BU HAPŞRDUM KASIMLRIMA BİŞY BATAR GIBI NASIL AGRIDI 5DK SONRA BI DAHA HAPŞURK GELDI GENE BATTI KASIKLRIM KARNM DAVL GIBI ZATEN BI ZARARI OLURMUKI TUTNMŞSSA BEBEK ACABA ZARRI OLRMU :uhm:CADIARZU
günaydın şekerler opuyorumnanaktan
BU ARADA YA BEN DEMN BU HAPŞRDUM KASIMLRIMA BİŞY BATAR GIBI NASIL AGRIDI 5DK SONRA BI DAHA HAPŞURK GELDI GENE BATTI KASIKLRIM KARNM DAVL GIBI ZATEN BI ZARARI OLURMUKI TUTNMŞSSA BEBEK ACABA ZARRI OLRMU :uhm:CADIARZU
cicekçik tebrık ederım canım allahım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
bide o salak doktor adet tarihimi bile sormadı değere bakıp direk hımm 5 haftalık dedi kesti attı
hem adet döneminde hamile kalınmaz diye bağırıyodu millet neyse olan oldu öle yada böle tuttu nihayetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?