Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kıtyyy yavrum nerdesın be konuŞamadık hıÇ nasıl oldun acıyan moraran bıyerın var mı kuzu

YA KıM BU BEBEK BEN MıYıM BAŞKASIMI LÜTFEN KONUŞUN BENıM DıMı TEŞEKKÜR EDERıM :1rolleyes:

Tamam sustum aşkitom :hulya:
QUOTE=ninik;9607033]kuzu kuzu meee len anlattım ya sana on kere anlamadın mı hala...sormasa dahi..zaten 4 gün falan gecikti..adetin bittikten 2 gün sonra yumurtan çatlasa 4 haftalık bu bebek..ama doktor 5 der ona çünkü rahminde gördü ya...4 haftayken sanırım görünmüyor...dör t dediğimde doktora göre dört yani aslında 3 hafatyken..[/QUOTE]

Kİtyyy yavrum nerdesİn be konuŞamadık hİÇ nasıl oldun acıyan moraran bİyerİn var mı kuzu

var ninikim var kuregimin orası bacaklarımda biraz birde popomda var hafif morluk ama biraz önceki olayın geldigi nokta cok canımı sıktı keyfim kactı biranda

ninikim bebekimle tanıs bidenem tek bebek sen degilsin yani :roflol:

var ninikim var kuregimin orası bacaklarımda biraz birde popomda var hafif morluk ama biraz önceki olayın geldigi nokta cok canımı sıktı keyfim kactı biranda

kuzu sen bişey dememişsin ki cosmo seni kastetmedi yani lütefn kızlardada artniyet yok ama olayın üstüne böyle konuşulunca hoş olmamış açıkçası dimi

kızlar bişi buldum sizinle de paylaşayım

çörekotu-bal-tarçın karışımı
adetin 2. günü başlanıp
12. güne kadar sabah akşam yeniyor.
karışımı ise göz kararı yapabılırsınız biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırın bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor.
dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor

Kızlar denemeye deger sızınle paylasmak ıstedım umarım işe yarar

Kitycim snelik bi olay yok kuzum belki de ben alınganlık etmişimdir
Hani normalde yüzsüzüm alınmam ama bozuldum işte sen üstüne alınma aşkitom yaff

Len yutmadım hapşrdum ama kasıklrım battı lennnnnnnnnnnnnnnn tutmadım ama cokta raht degldım ama cok kuvtlıydı

kuzu bende evdeki merdivenden düşmüştüm bundan 3-4 yıl önce...tabi yine böle zayıfım et yok ama varya kemiklerimden o ağrı gitmedi valla...sende en azından et var kuzu be...kötünün iyisi işte..melhem falan almadın mı çok acır o ya

Kity bana alınma sakın bebişim
Sen adet dönemi dedin kızlarda iğrenç, günah, haram diyince ben bozuldum haliyle
Senle ilgisi yok tamammı şeker

yok bidenem sana alınmadım ben seni istemden bu duruma dusurdugum icin çok üzüldüm ayrıca bozulmakta haklısın canım cunku bende bozuldum sadece amacım sadece gun hesabı yapıp tickera dogru sey yazabilmekti ama olay bu noktaya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…