Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kızlar bİraz bahseder mİsİnİz kendİnİzden...ne zmandır bebk İstİyorsunuz kaÇ yıldır evlİsİnİz...falan fİlan İŞte


ninik merhaba canım.

ben hande. 4 yıllık evliyim. son 2 aydır bebek düşüncesi düştü içimize ama 2 aydır olmadı kısmet değilmiş. henüz bir dr kontrolü falan yaptırmadık, inşallah gerek de kalmaz. yani bebişin kesesini görmeye gideriz inşallah :)))))))))))))))
 

HADİ HAYIRLISI CANIM YA...İNŞALLAH EN KISA SÜREDE RABBİM SEVİNDİRİR SENİDE..SENİN SORUN ORTADAN KALMIŞ..BUNDAN SONRA BOLBOL ÇALIŞ O KADAR GERİSİ ALLAHA KALMIŞ CANIM..

AAA BİZ BURDA YARIŞIYORUZ ZATEN HABERİN YOK MU :kedi:...MÜROYLE COSMO YARIŞTI BU AY COSMO KAZANDI...ÖNÜMÜZDEKİ AYDA MÜROYLE BEN YARIŞIYORUM..delikafadulden SANA BİRAZDAN TALİP ÇIKAR MERAK ETME
 
evet canım merdivenden dustum bir kac gun önce 4-5 basmak kalmıstıki ayagım kaydı yerler ıslaktı yerde buldum kendimi:çok üzgünüm:

ayy canım benim çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş seni.. dikkat et kendine tatlım :1hug:

Bebekove ve Dark hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
ben internette kür araştırmaya dalmışım

selam canım hoşbulduk kaydirigubbakcemile5
 
Çiçeeemmm çıtır çıtırrr annişimmm benimmmm :1hug:
yoktuk cunkuuu buraya geldiydik kaydirigubbakcemile3
heheheeee biraz kıtırım ama olsun kuşummm

yirim senii gelicek kuşum inşallahhhhhhh gelicekk opuyorumnanaktan

aayy inşallah kızzz inşallahh


yaa bendeee istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
 
eheh ben karta kaçtııım için yaş söylememişim 79 doğumluyum işte 30 oldu di mi ühühühü
 
inşallah olucak ninikcimmm
ne yarısmasıymıs bakalıım gelsin talipler hiihihi heyecan yaptım simcik kaydirigubbakcemile3
 

EVET sositososito :sm_cool: sositososito :sm_cool:sositososito
 
fıstıklar ben kaçıom..malum öğle yemeği vakti..
kaffaltıda yapmadı valla herkse kızarmış piliç olarak görüom..
fazla zararlaşmadan behlül kaçsın dimi...
 
heheheeee biraz kıtırım ama olsun kuşummm


yirim senii gelicek kuşum inşallahhhhhhh gelicekk opuyorumnanaktan


aayy inşallah kızzz inşallahh



yaa bendeee istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


çiçegim sen yapmasını biliyorsun diye yapmadım bidenem sen kendi zevkine göre bulursun birseyler Şenizopuyorumnanaktancosmosum yapamıyor diye yaptım :1hug:
 
Yaa bnlrı nerden yapyrsun bende yapmk ıstedm ama blmdım kıtyyy


EVLİLİK TAKVİMİ NASIL YAPILIR?

1.Adım : Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others sitesine girilecek

2.Adım : Üstten bir arka plan seçilecek. “All” durumundayken bütün seçenekler görüntülenir. Evlilik takvimi için güzel arka planlar “wedding” ve “love” seçeneklerinde daha çok bulunur.

3.Adım : Üstten bir arka planımıza karar verdikten sonra alt taraftan da bir şekil , simge gibi bir şey seçeceksiniz. Yine “wedding” ve “love” seçeneklerinde daha güzel simgeler bulunuyor.

4.Adım : Alttan da simgemizi seçtikten sonra ; karar verdiğimiz arka plan ve simgenin önündeki kutucuğu işaretliyoruz.

5.Adım : Simgelerin alt tarafında , sayfanın altına doğru inince ; orada “time” “enter message” “time zone” “the type of the counting” gibi yerler var. Şimdi onları dolduracağız veya işaretleyeceğiz.

6.Adım : Önce “time” seçili iken “count date” bölümüne ; gün ay yıl olarak evlilik tarihinizi giriyorsunuz

7.Adım : “weight“ bölümüne bir şey yapmıyorsunuz.

8.Adım : “enter message” bölümüne ; yazmak istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz. Yalnız 30 karakteri geçmemesi gerekiyor. Türkçe karakterlere dikkat etmelisiniz.V

9.Adım : “time zone” bölümünden ; “GMT + 2 hours” u seçeceksiniz.

10.Adım : “font color” bölümünde ; paletten istediğiniz rengi üzerine tıklayarak seçebilirsiniz.

11.Adım : “the type of the counting” bölümünde ; “after” ve “till” seçenekleri var. “after”ı seçerseniz takvim ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu gösterecektir. “till”i seçmeniz durumunda yazacağınız yazıda kaçıncı yıla doğru olduğunu belirtmek zorundasınız. O zaman “3 evlilik yıldönümümüze 3 ay 20 gün” şeklinde görünecektir. Yalnız 3. Evlilik yıldönümümüze yazısını kendiniz yazmak zorundasınız. Bence “after seçeneğini kullanıp ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu takvime dökün.

12.Adım : Her şeyi ayarladık. Artık “Creat my ticker and get the code” kısmına tıklayın. Takviminizi oluşturduk. Orada gözüktü. Şimdi KK’ya bunu nasıl aktaracağız , onu görelim.

13.Adım : Oluşturduğumuz takvimi ekranda görüyoruz. Onun hemen altında “your link” diye bir yer var. Onun hemen altında ise bir adres var. Mesela şunun gibi http://ticker.7910.org/an1cv9e-Xlz00...dmaGZnaGRn.gif bu adresin üzerine tıkladığımızda yeni bir sayfada açacak.

14.Adım : Açılan bu yeni sayfada ; adres çubuğunda yazan yazının tamamını seçip kopyalıyoruz.

15.Adım : Kadınlar Kulübünde profilimize giriyoruz. Buna yukarıda adımız yazan yere tıkladığımıza kolayca ulaşabiliyoruz.

16.Adım : Profil bölümünde “hakkımda” diye bir yer var. Ona giriyoruz. Kendimizi tanıttığımız , evli bekar , meslek , il belirttiğimiz yer.

17.Adım : En altta “kilo-doğum takip” bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz.

18.Adım : En son olarak “kaydet”e basıyoruz.

19.Adım : Herhangi yazdığımız daha önceki bir mesaja gidiyoruz. Bakıyoruz. Ya da yeni bir mesaj yazıyoruz. Doğru bir şekilde görüntülendiyse işlem tamamdır. Eğer görüntülenmediyse 15. Adımdan itibaren işlemi tekrarlıyoruz.

Evlilik takvimi , bebeğinizin ve çocuklarınızın büyümesi , tatile çıkış , bebeğinizin doğumuna ne kadar kaldığı da bu şekilde yapılabilir. Değişik kategoriler mevcuttur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…