Kızlar bİraz bahseder mİsİnİz kendİnİzden...ne zmandır bebk İstİyorsunuz kaÇ yıldır evlİsİnİz...falan fİlan İŞte
Hosbuldukkk ninikcimmm :)))))
Ben Ayça,24Yaşındayııımmmm.istanbulluyuummmm.
11aylık evliyim, 7aydır bebek için uğraşıyoruz olmadı henüzz kocişde varikosel başlangıcı varmış ameliyat neyim oldu temmuz ayında şimciikk sabırla bebişimizi bekliyoruz inşallah çok bekletmeden gelecekkk !
kendimi yarışmaya katılmış gibi hissettim bir an hihihihi
opuyorumnanaktan :1hug:
evet canım merdivenden dustum bir kac gun önce 4-5 basmak kalmıstıki ayagım kaydı yerler ıslaktı yerde buldum kendimi:çok üzgünüm:
Bebekove ve Dark hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
ben internette kür araştırmaya dalmışım
heheheeee biraz kıtırım ama olsun kuşummmÇiçeeemmm çıtır çıtırrr annişimmm benimmmm :1hug:
yoktuk cunkuuu buraya geldiydik kaydirigubbakcemile3
yirim senii gelicek kuşum inşallahhhhhhh gelicekk opuyorumnanaktanHosbuldukkk ninikcimmm :)))))
Ben Ayça,24Yaşındayııımmmm.istanbulluyuummmm.
11aylık evliyim, 7aydır bebek için uğraşıyoruz olmadı henüzz kocişde varikosel başlangıcı varmış ameliyat neyim oldu temmuz ayında şimciikk sabırla bebişimizi bekliyoruz inşallah çok bekletmeden gelecekkk !
kendimi yarışmaya katılmış gibi hissettim bir an hihihihi
opuyorumnanaktan :1hug:
aayy inşallah kızzz inşallahhninik merhaba canım.
ben hande. 4 yıllık evliyim. son 2 aydır bebek düşüncesi düştü içimize ama 2 aydır olmadıkısmet değilmiş. henüz bir dr kontrolü falan yaptırmadık, inşallah gerek de kalmaz. yani bebişin kesesini görmeye gideriz inşallah :)))))))))))))))
cosmosum bu nasıl bidenem opuyorumnanaktan
http://www.ticker.7910.org/an1cF0q-...4MDVkYXxCdSBkZWZhIG5vbHVyIGJlbmxlIGthbC4u.gif
selam canım hoşbulduk kaydirigubbakcemile5
HADİ HAYIRLISI CANIM YA...İNŞALLAH EN KISA SÜREDE RABBİM SEVİNDİRİR SENİDE..SENİN SORUN ORTADAN KALMIŞ..BUNDAN SONRA BOLBOL ÇALIŞ O KADAR GERİSİ ALLAHA KALMIŞ CANIM..
AAA BİZ BURDA YARIŞIYORUZ ZATEN HABERİN YOK MU :kedi:...MÜROYLE COSMO YARIŞTI BU AY COSMO KAZANDI...ÖNÜMÜZDEKİ AYDA MÜROYLE BEN YARIŞIYORUM..delikafadulden SANA BİRAZDAN TALİP ÇIKAR MERAK ETME
inşallah canım en kısa zamanda kavuşursun küçük meleğine :Saruboceq:
Yaa bnlrı nerden yapyrsun bende yapmk ıstedm ama blmdım kıtyyy
eheh ben karta kaçtııım için yaş söylememişim 79 doğumluyum işte 30 oldu di mi ühühühü
heheheeee biraz kıtırım ama olsun kuşummm
yirim senii gelicek kuşum inşallahhhhhhh gelicekk opuyorumnanaktan
aayy inşallah kızzz inşallahh
yaa bendeee istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amin canım amin hepimiz inşallah :)
inşallah olucak ninikcimmm
ne yarısmasıymıs bakalıım gelsin talipler hiihihi heyecan yaptım simcik kaydirigubbakcemile3
Yaa bnlrı nerden yapyrsun bende yapmk ıstedm ama blmdım kıtyyy
abLacııık sen bana falan taş cıkartırsın ayooolllll kaydirigubbakcemile3
taş hatunum benimmm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?