kız bakkala sakız neyım almaya gıtmenı anladım da o sıgara kıme alındıklava:
Sorma yaa sigara feci kızlar ama ben bi yudum çeksem anında midem kazınıyo acıkıyom
Sen bıraktınmı çiçeeemmm tamamen
Biraz mı akannehir Ömrümü yedi be akannehir
herkes ust kata tasınıyor ne guzelllllllllllllll ordaki daireler bebek manzaralıymıs bizimki bodrum kat guneste görmuyor bebekte :roflol::roflol:
neyse herkes ust kata cıkarsa alt kattakiler daha az olacagı icin daha özel görünecek diye kendimi avutayım :roflol::roflol::roflol:
forevırım sigarayı bıraktı ya sakız almaya gitti çiğdemim. ama yanlış yazmış burda sigara almaya gitmiş gibi okunuyor :)))))))))))))
o bir yudumu da çekmicen anacım. mercimek var içinde unutma aaaaaaa. opuyorumnanaktan
ahahah olsun geldi ya sen ona bak. arkasından bağır da dede bize de uğrasın ayol cosmom :roflol:
ninkim sen ne yapıyon bebeeeeeeeeemmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
cosmosum ve cicegim bebişlerimiz nasıl varmı hareket neyim:1hug:Şeniz
geçmşten gelyrm oya ile fstoneymiş 2 çizgı goren sanrm gulgzelını yalnş hatrlyrm yaaa
ateşin gusel gıdıyo canım yukselişe geçmiş
hoşgeldin çiçeeeeeeeeemopuyorumnanaktan
:roflol:müro ya senle ne ugrasıyo bunlar
bılmyrm canm ben onlrla bı ugrsrsam cosmo gıbı nınıkıde hamıle bırakırım :roflol::roflol:
Kızlar çiçemmmm hamişmiş yaaa çok sevindimmm
bir haberde benden size dün akşam test yaptımmmm silik ama çok silik 2.çizgiyi gördüm yok dedim bana öle geliyor eşime gösterdim dedim burda ne görüyon biri tam diğeri varla yok arası bi çizgi daha dedi. Ama adet günüme daha 3-4 gün var ayın 3,ünde yumurtladım ve 17 sinde regli olmam lazım dr umu aradım dediki 2 gün sonra tekrar yap çizgi daha belirgin olursa gel vajinal ultrasonla takip edelim kimyasal gebelikte erkenden pozitif çıkıp sonra regli gününde düşük olabiliyormuş.şimdi sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum
ama test yapmamın tek sebebi kasığımdaki ani hareketlerimde yani merdiven inip çıkarkenki ağrı böle nasıl deyimmm adet sancısı desem değil benziyo ama bu farklı normalde bişiy yok sadece ani hareketlerde oluyor kızlar dua edinde 2 gün sonraki testte koyulaşsın bebişim bana gelmiş olsunnnnn
Bİde kİtty den haberİ olan varmı onun gÜnÜ geÇtİ İnŞŞ.. Gelen gİden yoktur merak ettİmm onu yaaa
kız bakkala sakız neyım almaya gıtmenı anladım da o sıgara kıme alındıklava:
Sorma yaa sigara feci kızlar ama ben bi yudum çeksem anında midem kazınıyo acıkıyom
Sen bıraktınmı çiçeeemmm tamamen
ninkim sen ne yapıyon bebeeeeeeeeemmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
cosmosum ve cicegim bebişlerimiz nasıl varmı hareket neyim:1hug:Şeniz
a.s hg canmKıslar selammmm opuyorumnanaktan
Uğraşsana len sonra sanada bi rakip çıkar elbet :smiley-cool:
Bebeğim sen ne zmandır istiyon bebişi
Varmı bi rahatsızlık anlatsana özel diilse
kız sigara almadımm içerdim deee içmemek için kendimi sakıza neyim verdimmmmmm
yaa bazen bi iki fırtt işteee kociştenn vermiyorda iştee oof yaa midem bulansadaaa istemesemmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
günaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:Kıslar selammmm opuyorumnanaktan
Kityy be sende eşim gibi oldun, dün gece karnımı dinleyerek kalp atışlarını duymaya çalışıyodu bebeğin :roflol:
Şu an sadece kasık ağrısından ölüyom yer yapıyomuş heralde kendne ondanmış
Tez zmanda sizide alcaz hiç merak etme ben ayırtıyom yerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?