Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kız bakkala sakız neyım almaya gıtmenı anladım da o sıgara kıme alındıklava:

forevırım sigarayı bıraktı ya sakız almaya gitti çiğdemim. ama yanlış yazmış burda sigara almaya gitmiş gibi okunuyor :)))))))))))))

Sorma yaa sigara feci kızlar ama ben bi yudum çeksem anında midem kazınıyo acıkıyom
Sen bıraktınmı çiçeeemmm tamamen

o bir yudumu da çekmicen anacım. mercimek var içinde unutma aaaaaaa. opuyorumnanaktan

Biraz mı akannehir Ömrümü yedi be akannehir

ahahah olsun geldi ya sen ona bak. arkasından bağır da dede bize de uğrasın ayol cosmom :roflol:

Tez zmanda sizide alcaz hiç merak etme ben ayırtıyom yerinizi

Bebeğim sen ne zmandır istiyon bebişi
Varmı bi rahatsızlık anlatsana özel diilse

Kityy be sende eşim gibi oldun, dün gece karnımı dinleyerek kalp atışlarını duymaya çalışıyodu bebeğin :roflol:
Şu an sadece kasık ağrısından ölüyom yer yapıyomuş heralde kendne ondanmış
ninkim sen ne yapıyon bebeeeeeeeeemmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

cosmosum ve cicegim bebişlerimiz nasıl varmı hareket neyim :1hug:Şeniz

Bİde kİtty den haberİ olan varmı onun gÜnÜ geÇtİ İnŞŞ.. Gelen gİden yoktur merak ettİmm onu yaaa

canım cok sevindim opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:inşallah melegin seninledir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: guzel haberini dört gözle bekliyorum canım ben herzmanki gecikmeleri yasıyorum bu ay benden umut yok canım fazlada dersime calısmadım zaten :)) kızlardan guzel haber aldıkca cok mutlu oluyorum inşallah sendende guzel haber gelir canım :Saruboceq::Saruboceq: kestane kebap acele cevap bekliyorum :roflol::roflol:

kız bakkala sakız neyım almaya gıtmenı anladım da o sıgara kıme alındıklava:

kız sigara almadımm içerdim deee içmemek için kendimi sakıza neyim verdimmmmmm

Sorma yaa sigara feci kızlar ama ben bi yudum çeksem anında midem kazınıyo acıkıyom
Sen bıraktınmı çiçeeemmm tamamen

yaa bazen bi iki fırtt işteee kociştenn vermiyorda iştee oof yaa midem bulansadaaa istemesemmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

ben çıkıyorumkızlar net kopup duruyo düşüyom habıre temızlık yapayım barı kendınıze ıyı bakın byeeeeeeopuyorumnanaktan

ninkim sen ne yapıyon bebeeeeeeeeemmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

cosmosum ve cicegim bebişlerimiz nasıl varmı hareket neyim :1hug:Şeniz

yaa benimki sol kasığımın biraz karına kayan bölmesinde noktasal bi ağrı yapıyor bacağımada vurdutturuyoo sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Bebeğim sen ne zmandır istiyon bebişi
Varmı bi rahatsızlık anlatsana özel diilse

ne özeli olcak cosmom yaaa anlatayım tabi.

biz 4 senedir evliyiz. ben 79 eşim 76 doğumlu. son 2 aydır bebek için demelere başladık. öncesinde eşim korunuyordu ben hiç hap falan içmedim. adetlerim oldukça düzenlidir. bugüne kadar bir problemim olmadı.

bir dr la görüşmedim. bu sene sonuna kadar deneriz olmazsa bir kontrol için gideriz dedik. bu 3. ayımız. hayırlısı inşallah diyoruz :))))))))

bu arada ovulasyon testi kullanıyorum. ilk ay çizgileri yakalayamadım. 2. ay yani geçen ay çift çizgi ve gülenyüzü buldum ama kısmet değilmiş. bakalım bu ay ne olacak :))))))))))

Kıslar selammmm opuyorumnanaktan
günaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:

evde bir tane burda kac tane kocan var unuttunmu canım :roflol::roflol: oy oy bırakta rahatca yerleşsin benim yigenim :1hug:

Tez zmanda sizide alcaz hiç merak etme ben ayırtıyom yerinizi

siz cıkın arada gelir manzara izler giderim ben :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…