yok tabi len bak pınar altuğ a kadının resmen yüzü kırış kırış oldu...özelliklede alnı..ona hiç yaramadı mesela...
yok tabi len bak pınar altuğ a kadının resmen yüzü kırış kırış oldu...özelliklede alnı..ona hiç yaramadı mesela...
benim önce bayıltılmam lazım normal doğum yapabilmek için çoook tırsıyorum nan :))))
bu arada cosmon senin ikinci meleğin mi olcak bu mercimek :))))))))))))))))
delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: DOĞUMDAN SONRA ÇÖKEN KADINLARA KENDİNİ İYİ HİSSETMESİ İÇİN SÖYLENMİŞ BİR YALANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN delikafadulden
Valla Ben anamın kızıyım anamda kilo falan yok 5 çocuk doğurmuş maşşallah
Eccük göbek var o da kullandığı ilaçlardan kaldı bi yığın ameliyat geçrdi kadın
BEn böle kalırım verrm inş. kiloyu falan
BebkÇİm onun bİr tÜpÜ alınmıŞtı ..o zaman amelİyat oldu..
Bende kİstten dolayı amelİyat oldum
Valla Ben anamın kızıyım anamda kilo falan yok 5 çocuk doğurmuş maşşallah
Eccük göbek var o da kullandığı ilaçlardan kaldı bi yığın ameliyat geçrdi kadın
BEn böle kalırım verrm inş. kiloyu falan
SEN ŞİMDİ ZAYIFIM MI DEMEK İSTİYORSUN COSMO ...ŞİŞMİŞSİN ŞİŞÇEĞİN KADAR LEN DAHA NE...BU KİLONA DÖNSEN HADİ HİÇ YOKTAN İYİDİR TABİ DE..şakkıdı
aynı oda da olduk ameliyatı aynı yatağı paylaştık
Beni o wc ye götürdü hep kollarında, wc de başımı bekledi
ahhh ninik ahhhh nasıl öderim hakkını ben
Keşke iki olsaydı bebekim 3 maalesef
54üm kızım ben kurumuşsun sen kıskanma beni :dilcikar:
VALLA SEMA Bİ SEN BİDE BEN KALDIK BE...HERKES ARKA ARKAYA ÇATIR ÇATIR BAŞLADI KUZU delikafadulden
Kızlar te geldİmmmm amma yazmıŞınız ayol dÜŞmÜŞ Çeneler yİneee
cosmom yaa kasıĞım aĞrıyo ya 3 gÜndÜr daha reglİme 3 gÜn var ama regl sancısı deĞel bu be testte sİlİk Çıktı ben hayal gÖrÜyorum dİye kocİŞe dedİm ne gÖrÜyon dİye dedİ koyularımı aÇıklarımı sÖyleyİmmm of ya varmı yokmu ne b.kum İŞ bu beee
BebkÇİm onun bİr tÜpÜ alınmıŞtı ..o zaman amelİyat oldu..
Bende kİstten dolayı amelİyat oldum
SEN ŞİMDİ ZAYIFIM MI DEMEK İSTİYORSUN COSMO ...ŞİŞMİŞSİN ŞİŞÇEĞİN KADAR LEN DAHA NE...BU KİLONA DÖNSEN HADİ HİÇ YOKTAN İYİDİR TABİ DE..şakkıdı
BU ARADA ALBÜMÜNE BAKTIM BAK ABAKALIM YORUMUMU BEĞENİCEK MİSİN :icecream:
ikinize de çoook geçmiş olsun kuzular. Geçmiş bitmiş oooh sefanız olsun iyisiniz ya şimdi :)))))))))))
peki ya bennnn benn napıyım oldum olası balık etliyimdir (balina kıvamına geldiğim de olmuştur hani) bana ne diceksiniz bakalım. 59 kiloyum hühühühühühü. Bir de sigarayı bıraktım şimdi noolurum bilemem tabe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?