Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

benim önce bayıltılmam lazım normal doğum yapabilmek için çoook tırsıyorum nan :))))

bu arada cosmon senin ikinci meleğin mi olcak bu mercimek :))))))))))))))))

VALLA SEMA Bı SEN BıDE BEN KALDIK BE...HERKES ARKA ARKAYA ÇATIR ÇATIR BAŞLADI KUZU delikafadulden

Valla Ben anamın kızıyım anamda kilo falan yok 5 çocuk doğurmuş maşşallah
Eccük göbek var o da kullandığı ilaçlardan kaldı bi yığın ameliyat geçrdi kadın
BEn böle kalırım verrm inş. kiloyu falan
yok tabi len bak pınar altuğ a kadının resmen yüzü kırış kırış oldu...özelliklede alnı..ona hiç yaramadı mesela...

BebkÇım onun bır tÜpÜ alınmıŞtı ..o zaman amelıyat oldu..

Bende kıstten dolayı amelıyat oldum

yapmam nannnn tüh beeee

yok tabi len bak pınar altuğ a kadının resmen yüzü kırış kırış oldu...özelliklede alnı..ona hiç yaramadı mesela...

hakkaten haaa. hatun resmen acıların çoccuuuu emrah gibi kırışık alınlı kalkık kaşlı kaldı yafff. nası acı çektiyse artık. demek kartlar daha çok acı çekiyor pehhhhh

SEN ŞİMDİ ZAYIFIM MI DEMEK İSTİYORSUN COSMO ...ŞİŞMİŞSİN ŞİŞÇEĞİN KADAR LEN DAHA NE...BU KİLONA DÖNSEN HADİ HİÇ YOKTAN İYİDİR TABİ DE..şakkıdı

aynı oda da olduk ameliyatı aynı yatağı paylaştık
Beni o wc ye götürdü hep kollarında, wc de başımı bekledi
ahhh ninik ahhhh nasıl öderim hakkını ben
BebkÇİm onun bİr tÜpÜ alınmıŞtı ..o zaman amelİyat oldu..

Bende kİstten dolayı amelİyat oldum

SEN ŞİMDİ ZAYIFIM MI DEMEK İSTİYORSUN COSMO ...ŞİŞMİŞSİN ŞİŞÇEĞİN KADAR LEN DAHA NE...BU KİLONA DÖNSEN HADİ HİÇ YOKTAN İYİDİR TABİ DE..şakkıdı

BU ARADA ALBÜMÜNE BAKTIM BAK ABAKALIM YORUMUMU BEĞENİCEK MİSİN :icecream:

Kızlar te geldımmmm amma yazmıŞınız ayol dÜŞmÜŞ Çeneler yıneee

cosmom yaa kasıĞım aĞrıyo ya 3 gÜndÜr daha reglıme 3 gÜn var ama regl sancısı deĞel bu be testte sılık Çıktı ben hayal gÖrÜyorum dıye kocıŞe dedım ne gÖrÜyon dıye dedı koyularımı aÇıklarımı sÖyleyımmm of ya varmı yokmu ne b.kum ıŞ bu beee

inşallah vardır canımm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
senide üst kata göndeririz inşaallah :CüvCüv:

BebkÇİm onun bİr tÜpÜ alınmıŞtı ..o zaman amelİyat oldu..

Bende kİstten dolayı amelİyat oldum

ikinize de çoook geçmiş olsun kuzular. geçmiş bitmiş oooh sefanız olsun iyisiniz ya şimdi :)))))))))))

peki ya bennnn benn napıyım oldum olası balık etliyimdir (balina kıvamına geldiğim de olmuştur hani) bana ne diceksiniz bakalım. 59 kiloyum hühühühühühü. bir de sigarayı bıraktım şimdi noolurum bilemem tabe...

ya bebek sağlıklı olda boşver gerisini...hacıı nasıl bıraktın sigarayı be...bi söylesene bende bırakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…