ya bebek sağlıklı olda boşver gerisini...hacıı nasıl bıraktın sigarayı be...bi söylesene bende bırakmak istiyorum
ayy canım bundan öncekini kaybettin diye biliyorum ama sezeryan deyince sandım ki...ayy çok özür dilerim yanlış bişi demedim umarım cosmom...
Kızlar te geldİmmmm amma yazmıŞınız ayol dÜŞmÜŞ Çeneler yİneee
cosmom yaa kasıĞım aĞrıyo ya 3 gÜndÜr daha reglİme 3 gÜn var ama regl sancısı deĞel bu be testte sİlİk Çıktı ben hayal gÖrÜyorum dİye kocİŞe dedİm ne gÖrÜyon dİye dedİ koyularımı aÇıklarımı sÖyleyİmmm of ya varmı yokmu ne b.kum İŞ bu beee
yaffrum valla 19 mayıs da annem bıraktı. Ben de ondan sonra çok heveslendim. Benim eşim de içmiyordu, hadi dedim ben de bırakayım. Cumartesi günü bıraktım. En zoru pazartesiydi korkunç başım döndü ayağa kalkamadım ninoş inanamazsın. Dün de akşam saatlerinde ağlamak geldi içimden. Sonra bugün bu saate kadar iyiyim valla. Ama çok kolay bırakılıyor, bırakınca kendine geliyorsun diyenlere de inanma derim ninoşum valla ben mutsuz hissetmek dışında hiçbir fark göremedim :)))))))))))))))))
fstone canım neden günün beklemeden yaptın ki testi...bekleseydin keşke..
boşver bu ay herkes hamiş ya kalabalıkta kıymetimiz bilinmez kaydirigubbakcemile3
gelecek ay ikimiz toğin yıldız anneleri oluruz :jeyyar:
kızlar selammm geçmişi oku oku bitmedi yhaaa...
inanırmısınız daha yeni uyandum. ne uyumuşum öle sıgır gibi :sinifsinif:
kızlar son 7 günüm kaldı bakalım nolcekkk :Saruboceq:
güsel haber varmı veya kırmızı kart yiyen
ya benim 4 saati geçince başlıyor baş dönmem kuzu ya...yani ilk dört saate bişey olmuyor 2. Gün dört satte bir içtiğimdse baş dönmesi fecei oluyor biliyorum...tam bi salak oluyor insan
cosmooooooooommmmmmmmmmm tickeri yapmışsın opuyorumnanaktan
benim verdiğim linktenmi yaptın kuşum
inş. Tatlım yaaa gerçi hala olamaz diyorum ama çünkü bir elin parmaklarını geçmez bu ayki fikfikler :d olursa zaten mucize derimmm
inşallah vardır bebiş aşkım
regl sancısından biraz farklı oluyo zaten vücut sinyal veriyo neticede
ben de günümden önce test yapıyodum tek çicgi çıkıyodu hep 3-4 saat sonra bakıyodum çubuğa çift çizgi olmuş
sabret sen bekle günün geçsin panik yapma emi tatlım
KIZIM SEN TİRYAKİYİM DİYE GEÇİNİYORSUN DA ONDAN SONRADA BİZE BAKKK BIRAKTUIM DİYE ARTİSLİK YAPICAKSIN...delikafadulden
HAYATIM HERKESİN BÜNYESİNE GÖRE DEĞİŞİYOR...BİDE SEN ÇOK SIK İÇEMİYORSUN YA İŞYERİNDE ONDAN BÜNYE LAIŞKIN ZATEN BEN NERDEYSE YARIM SAATTE BİR YAKAR OLDUM AMA BUGÜN DİKKAT EDİYORUM...2 SAATE BİR YAKIYORUM...BÖYLE BÖYYLE AZALTICAM İNŞALLAH GÜNDE 6-7 TANEYE DÜŞÜRSEM BAŞKA NE İSTERİM YA
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uyuya uyuya büyüdüm diyorsun yani kaydirigubbakcemile3
nasılsın şeker kan testi sonucun ne oldu
Aynen tuğbişim akşam kocişlede uğraştık yapamadık bi türlü o tarih bölümünü
Ellerine sağlık sağolasın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?