Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Fstone canım neden gÜnÜn beklemeden yaptın kı testı...bekleseydın keŞke..

ya bebek sağlıklı olda boşver gerisini...hacıı nasıl bıraktın sigarayı be...bi söylesene bende bırakmak istiyorum

yaffrum valla 19 mayıs da annem bıraktı. ben de ondan sonra çok heveslendim. benim eşim de içmiyordu, hadi dedim ben de bırakayım. cumartesi günü bıraktım. en zoru pazartesiydi korkunç başım döndü ayağa kalkamadım ninoş inanamazsın. dün de akşam saatlerinde ağlamak geldi içimden. sonra bugün bu saate kadar iyiyim valla. ama çok kolay bırakılıyor, bırakınca kendine geliyorsun diyenlere de inanma derim ninoşum valla ben mutsuz hissetmek dışında hiçbir fark göremedim :)))))))))))))))))

İnşallah vardır bebiş aşkım
regl sancısından biraz farklı oluyo zaten vücut sinyal veriyo neticede
Ben de günümden önce test yapıyodum tek çicgi çıkıyodu hep 3-4 saat sonra bakıyodum çubuğa çift çizgi olmuş
Sabret sen bekle günün geçsin panik yapma emi tatlım

kızlar selammm geçmişi oku oku bitmedi yhaaa...
inanırmısınız daha yeni uyandum. ne uyumuşum öle sıgır gibi :sinifsinif:
kızlar son 7 günüm kaldı bakalım nolcekkk :Saruboceq:
güsel haber varmı veya kırmızı kart yiyen

ya benim 4 saati geçince başlıyor baş dönmem kuzu ya...yani ilk dört saate bişey olmuyor 2. Gün dört satte bir içtiğimdse baş dönmesi fecei oluyor biliyorum...tam bi salak oluyor insan

cosmooooooooommmmmmmmmmm tickeri yapmışsın opuyorumnanaktan
benim verdiğim linktenmi yaptın kuşum

fstone canım neden günün beklemeden yaptın ki testi...bekleseydin keşke..

ya tatlım kasığımdaki ağrılardan dolayı yaptım gerçi hiç umudum yoktu bu ay öle ağam şaham fikfikte olmadı zaten şüphem yoktu gebelikten ama ben sigara kullanıyorum o yüzden olurya belki varsa içmem diye yaptım evde bir tane test kalmıştı geçen aydan oda böle silik bişiy çıkınca kafam karıştı

boşver bu ay herkes hamiş ya kalabalıkta kıymetimiz bilinmez kaydirigubbakcemile3
gelecek ay ikimiz toğin yıldız anneleri oluruz :jeyyar:

inş. Tatlım yaaa gerçi hala olamaz diyorum ama çünkü bir elin parmaklarını geçmez bu ayki fikfikler :d olursa zaten mucize derimmm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uyuya uyuya büyüdüm diyorsun yani kaydirigubbakcemile3
nasılsın şeker kan testi sonucun ne oldu

Benim niye biyerim dönmedi peki?
ya benim 4 saati geçince başlıyor baş dönmem kuzu ya...yani ilk dört saate bişey olmuyor 2. Gün dört satte bir içtiğimdse baş dönmesi fecei oluyor biliyorum...tam bi salak oluyor insan

Aynen tuğbişim akşam kocişlede uğraştık yapamadık bi türlü o tarih bölümünü
Ellerine sağlık sağolasın :1hug:
cosmooooooooommmmmmmmmmm tickeri yapmışsın opuyorumnanaktan
benim verdiğim linktenmi yaptın kuşum

Fstone canım bence hata yapmıŞsın ıŞte...sabretseydın keŞke...Şımdı bu Şeklıde o acabaları yaŞamak daha zor sırf stres.....bende sıgara ıÇıyorum ama o kadardan bıŞey olmÖaz canım ya...hakkında hayırlısı olsun

inş. Tatlım yaaa gerçi hala olamaz diyorum ama çünkü bir elin parmaklarını geçmez bu ayki fikfikler :d olursa zaten mucize derimmm

man canım o fikfiğe bakmıyor olacaksa sen bi kere yapsan oluyor, olmayacaksa da sen hergün yapsan olmuyor
bak ben klomen çatlatma iğnesi kullandım, nerdeyse hergün fikfik yaptık ama olmadı. doktorda şaştı niye olmadı ki diye nasip canım bu işler hayırlısıyla inşaallah hamişsindir bu ay :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

KIZIM SEN TıRYAKıYıM DıYE GEÇıNıYORSUN DA ONDAN SONRADA BıZE BAKKK BIRAKTUIM DıYE ARTıSLıK YAPICAKSIN...delikafadulden

HAYATIM HERKESıN BÜNYESıNE GÖRE DEĞıŞıYOR...BıDE SEN ÇOK SIK ıÇEMıYORSUN YA ıŞYERıNDE ONDAN BÜNYE LAIŞKIN ZATEN BEN NERDEYSE YARIM SAATTE BıR YAKAR OLDUM AMA BUGÜN DıKKAT EDıYORUM...2 SAATE BıR YAKIYORUM...BÖYLE BÖYYLE AZALTICAM ıNŞALLAH GÜNDE 6-7 TANEYE DÜŞÜRSEM BAŞKA NE ıSTERıM YA

ben geçen düşük yaptığımda böle sancım olmamıştı sadece midemde yanma ve ağızımın tadı bozuktu pas yemiş gibi bu sefer içim zonkluyo buda otururken arasıra oluyor böle doğrulunca geçiyor ama merdiven inip çıkarken yada aniden ayağa kalkınca bi süre hissediyorum.zaten benim regl sancım sadece 2,gün olur oda kasıklarımda değil belimde olurrr bu başka bişiy belli testte senin dediğin gibi ben sabah yaptım yine dükkanda ama kalabalık olunca dolaba koydum elemanlar gidince baktım yine silik çıkmışşş inş.bu sefer benledir ve benle kalır cosmom dua et bana iki canlısın dua kapıların açık senin

Eğer bana diyosan bunu, benim işyerinde serbest kızım arkalarda benm odam göz önünde diil
12 snedir içiyorum az mı yani

kızlarrr tubissssssss bana ticker deee cosmoya dmeişinn benim yokk kuzummmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni ihmal ediyonuz amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uyuya uyuya büyüdüm diyorsun yani kaydirigubbakcemile3
nasılsın şeker kan testi sonucun ne oldu

hee uyudum da böyüdüüümm kaydirigubbakcemile3
kuşum ben dedim akşam verecegime yarın veririm dedim. bugün saat 3 te vericem.
5-6 gibi alırım heralde sonucu...
hayırlısı bakalım... eger hamiş deilsem kesin erken regl olucam. inanırmısın 2-3 gündür südyen dahi takamıyorum :gitme: acioo... inşallah iyiye haberdir. kısmet bakalım...
bide sürekli akıntım var. bekleyces görces baalum...

Aynen tuğbişim akşam kocişlede uğraştık yapamadık bi türlü o tarih bölümünü
Ellerine sağlık sağolasın :1hug:

afiyet olsun tatlım kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan.
seçtiğin şeyleri bulmak biraz ugraştırdı ama güsel oldu...
mucxxx aşkitomaaa Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…