Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KIZÇELER BENDE KAÇARIMMMM ıŞLER YIĞILDI BıTıREM ŞUNLARI YOKSAM KOCıŞ VURACAK BENı EYıCE SALLADIM DÜKKANI kaydirigubbakcemile3

ayyy patroncuk çağırdı gittim acil çıkış yaptım bişi diyemedim size kusura bakmayın kıssslar.

eee ben yokken yeni bir hamile haberi patladı mı :) varsa hiç şaşırmıcam bu ay yavrulayan yavrulayana maşşaaaalllaaaah

neyse kızlar sıze bakmaya gelmiştim kendınıze ıyı bakın hepınız en cok da hamişler tamam mı hepinizi cok sevıyorum

demek öylee bebekkkkkkk yirim seni bennn yirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :içelim:

heheee olmuşmu tubişşş ellerine sağlıkk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin gelsin sanada ben yapıcamm en afillisindennnnnnnnnnnnnnnn

Sağlık olsun Oya cım zamanı var dmekki napalım yani senden önemli değil heralde

evet canım zaten telefonlarım susmuyor arayan arayana ne oldu dıye o kadar ıyı dıyılım kı acıb ne dıyıceyımı de bılmıyorum.kaynanamla konuştum dedı kızım sabr et 1senen dolsun doktora gıdelım ınşallah ıyı olur

ya neyse sıkmayacam bundan sonra canımı ne olucaksa olucak.isyan da etmek istemıyorum artık cok fazla kafama takıyorum.evde oturmaktan sıkıltım kurslara başlıyıcam.boyle devam edrse evde depresyona gırıcem

demek öylee bebekkkkkkk yirim seni bennn yirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :içelim:

yiiii beniiii yiiiiiiiii :))))))))))))) bu arada annesinin gülüşü ticker ın çoook güzel olmuş. ben de senin gülüşünü yerim nan muuuuuuckkkkk

oyacım üzüldüm canım ama her ay yeni bir umut değil mi.. inşallah 1 senen dolmadan bebeğine kavuşursun tatlım. bir de sana bir tavsiye bir daha böyle bir durum olduğunda kimseye söyleme. tabi burada paylaşmandan bahsetmiyorum ama annelere babalara arkadaşlara falan çok yaymamak gerek. çünkü şans %50 sevinmek %50 başka bir aya sevinmek şeklinde :1hug: dilerim senin için o ay çok yakındır

meraba kızlar nasılsınız

ne sen sor ne ben söyleyım tatlım.mafoldumben negatif

tatlım canın saolsun ya...
öteki ay inşallah... peki dr bişi demedimi neden bukadar geciktiğine dair CADIARZU
dile kolay 10 gün yani fisfisfis

heheee olmuşmu tubişşş ellerine sağlıkk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin gelsin sanada ben yapıcamm en afillisindennnnnnnnnnnnnnnn

ayyy tatlım begenmene çokk sevindiiim...
tamam benimki gelsin sen yap kuzucuum. sefiom seni...
ben sankim regl olcam gibi. kısmet bakalım... fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…