Oya seni dinliyoz? Sonuççççççççççççççççççççççççç
ne sen sor ne ben söyleyım tatlım.mafoldumben negatif
ayyy patroncuk çağırdı gittim acil çıkış yaptım bişi diyemedim size kusura bakmayın kıssslar.
eee ben yokken yeni bir hamile haberi patladı mı :) varsa hiç şaşırmıcam bu ay yavrulayan yavrulayana maşşaaaalllaaaah
neyse kızlar sıze bakmaya gelmiştim kendınıze ıyı bakın hepınız en cok da hamişler tamam mı hepinizi cok sevıyorum
Sağlık olsun Oya cım zamanı var dmekki napalım yani senden önemli değil heralde
canım üzülme bak bizde kasım ayında katıılırız inşaallah hamişler listesine :Saruboceq:
neyse kızlar sıze bakmaya gelmiştim kendınıze ıyı bakın hepınız en cok da hamişler tamam mı hepinizi cok sevıyorum
demek öylee bebekkkkkkk yirim seni bennn yirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :içelim:
evet canım zaten telefonlarım susmuyor arayan arayana ne oldu dıye o kadar ıyı dıyılım kı acıb ne dıyıceyımı de bılmıyorum.kaynanamla konuştum dedı kızım sabr et 1senen dolsun doktora gıdelım ınşallah ıyı olur
canım benim bende çok sevom senideee sen yaptınmı tets neyimm durumun nedirr canımm opuyorumnanaktan[/kan testı yaptırdım canım olmadı.moralınızı bozmak ıstemıyorum kapatalım bu konuyu sen nasılsın tatlım.ilgilendiyiniz icin cok teşekkür edrım:1hug:
meraba kızlar nasılsınız
ne sen sor ne ben söyleyım tatlım.mafoldumben negatif
heheee olmuşmu tubişşş ellerine sağlıkk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin gelsin sanada ben yapıcamm en afillisindennnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?