aya yolluyorlar yakında adımı da ayı takarlar ühühühüh sen gazi yi öp de başına koy yani delikafadulden
HArikaydı bak alkisalkisalkis:roflol:
Anam çok sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tubilosh kıss bacım sen hamile misin bakem :)
TUBİŞ VALLA AYNNEN BÖLE OLURDU HA...DOĞURMASINA İZİN VERMEZDİM ONUN...SEN BEKLE ÖNCE BEN DOĞURACAM DİYE alkisalkisalkis
selam kızlar
nasılsınız opuyorumnanaktan
hgniz tatlck tubiş
Anam çok sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yafrim daa bilemeyom ama akşama öğrenmiş olcam hayırlısıynan opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
stellacım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz...
hoşbulduk kuşummm... nassın bakem
ben kan verdim az önce. akşama sonucu alcam dua edin leynn nolurr :Saruboceq:
iyiyim kusum senn drmlr nasl belrtı mlrtı varmı ınsallh poztf cıkr sonuc canmyafrim daa bilemeyom ama akşama öğrenmiş olcam hayırlısıynan opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
stellacım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz...
hoşbulduk kuşummm... nassın bakem
ben kan verdim az önce. akşama sonucu alcam dua edin leynn nolurr :Saruboceq:
aaaaaaaa bu kadar olur. ben karıştırmışım zaten seni başkasıyla sen de mi bacım yaaa. inşallah hamilesindir inşallaaaaaah. ne güzel bir topic miş burası elini sallasan bir göbeğe çarpıyor nan maşşaaaallaaah
iyiyim kusum senn drmlr nasl belrtı mlrtı varmı ınsallh poztf cıkr sonuc canm
canım kendimi pek belirtilere kaptırmamaya çalıştım. ama 3 düşükten sonra bunu riske atmak istemiyorum. o yüzden varsa erkenden öğreniym, yoksa da biliym istiyorum.
1 hafta kala kanda çıkar diye tahmin ediyorum...
idrar testi 2 tane yaptım silik çizgi ama bana hep bozuk testler geliyor. kanda sonucu bekliyorum. inşallah degerim yükselmiştir...
ollleeey o zaman. tam benim aradığım listeymiş. bakalım bana da uğur getirecek misin tubiloshhcuuuum. bence getirirsin. bu ay hamile kalacağım sanırım öyle hissediyorum :)))))) inşallaaaah
inşallah yükselmiştir değerlerin canım. listen en önce sana uğur getirsin o zaman bacııııııım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?