Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

HJAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA SEN ÖYLE SAN BAKALIM ÇıÇEK HANIMMMM kötükedihüso

TUTMAYIN LEN BENı GıDıYORUM BEN

KÜLTÜÜRMÜ ARTTIRMALIYIM BıRAZ DAHA...

eheheh ben bişi yapmasam da çıldırıyor zaten kihkihkihkih

kzılar ben eve gidiyom bacaklarım ağrıyoo yaaa bebek büyüyor galibaa hahahahahaaaa ya neyse kendinize iyi bakın cosmo sen niniki takip et yarın onun icabına bizzat kendim bakıcammm :))))))))))))))))))))))))

ÇıÇek...gÜl gÜl...ben bebekle senı ayın derınlıklerıne gÖndereyımde gÖr sen

kzılar ben eve gidiyom bacaklarım ağrıyoo yaaa bebek büyüyor galibaa hahahahahaaaa ya neyse kendinize iyi bakın cosmo sen niniki takip et yarın onun icabına bizzat kendim bakıcammm :))))))))))))))))))))))))

Çok üzgünüm çoook YÜRÜ GİT LEN

heee çiçeeemm az kaldı allahın ıznıyle
26 kasım menzılım oldu
allahın ıznıyle o gun bı gelseydı ya
offf
oglum sımdı fena dondu karnımda walla agırm oldu haaa

aayyy canım benimm allahım sana güç kuvvet versin canımm inşallahhh bir an öncee atlatıcan bi soluktaaa canım yaaaaaa darısı bize inşallah o günleri görmek nasip olsun inşallahhh canımm

tamam dee gülüşüm sen boşver he hee dee onaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıyamaz ooo yollayamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

valla bence kıyar gibi geldi. hadi seni hamilesin diye yollamaz tatlum ama ben napcam. ben de kendim bebeğim kıyamaz yer belki agucuk gugucuk :ecrin_bebek:

en azından sana isim takıyorlar seviyorlar seni. beni aya yolluyorlar ben napıyım ühühühühühü

Kasap sevdgı derıyı yerden yee vrrmŞ dıyosunnnn yanı Ölemı len yakŞyrmu Önce muro dedılr sonra gazı dyrlr erkk ızımlrı ne bu erkk fatma yaptlr benı

aya yolluyorlar yakında adımı da ayı takarlar ühühühüh sen gazi yi öp de başına koy yani delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…