Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

çiçeeemmm ninik bi siteye üye olmuş ing öğreniyomuş kaydirigubbakcemile3
diyomki hep beraber gidelim sositososito delikafadulden
coşsun site delikafadulden

Selammm
taze anne ÇİÇeeeeemm nassın

CANIM BENİMMMMM ÇOK SAOLL İYİYİMM CANIM SEN NASILSINNN SENİNDE AZ KALDIIII DEMİİİ opuyorumnanaktan

Resmen verilmiş sadakamız varmış ninik
B..k yoluna gitceğdik ya laaa

VARYAA UÇURTMAYIN BANAA KENDİNİZEEEEEEEEEEE SUSUNNN LENNN ADAM GİBİM İLGİLENMEYİN SONRAADA KUŞ YUVADAN UÇTUDA UÇTUU kaydirigubbakcemile3

COSMO...CANINI SEVEN KAÇSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GEL GANKA SWENı BIRAKMAM kaydirigubbakcemile

çiçeeemmm ninik bi siteye üye olmuş ing öğreniyomuş kaydirigubbakcemile3
diyomki hep beraber gidelim sositososito delikafadulden
coşsun site delikafadulden

KIZIMMM NİNİK BİZİ TANIMAMAZLIKTAN GELİR SANA DİYİM BENNNNN HAHAHAHAAAA REZİL EDERSİNİZ BENİ DERRR OOOO kaydirigubbakcemile3 ANINDA SATAR YANİİİ BAK DEMEDİ DEMEEEE delikafadulden

İsim annesiyim ben müronun
Allahuekber Allahuekber GAzi gazi gazi
Bak ezanıda okudum
bitti gitti
Hadi hayrlı uğurlu olsun

delikafadulden delikafadulden delikafadulden:roflol: KOPARDIN LEN BENİ SALAK ŞEY....Şeniz

ÇİÇEK SANA BURDAN Bİ KOYARSAM GÖRÜRSÜN:mymeka: LEN Bİ KIÖÖÇINI KIRIPTA DURAMADIN ŞU TOPİKTE SENİN GÖZÜN DIŞARI DA BİZ NE YAZPSSAK BOŞ...DOYUMSUZSUN ANAM DOYUMSUZ :mymeka:

ben gelicem ninoşun sitesinin ortasında bağırıcam ay em e sıton beybi dicem.

ninoş kesin çıldırır :dance:

Ne ıŞım olur len sızle benım bı daha tÖvbe...bı kere dÜŞtÜm bou topıĞe kurtulamadım ...bıde baŞka sıte ha..tanımam tabı

aaa niye öyle diyorsun beybi senin sayende kurra da birinci oldum nan. cosmocan la sen geldiniz ben hayatım boyunca hiç kurra kazanamamış adam birden kazandım. valla artık siz nereye ben oraya ninoşum kusura bakma :roflol:

çiçekkkk ninik bana sölemiyo hangi iste oldğnu sen araştırsana ağzını ara bakalım benm giriş iznim yok (cevo)

hahahaaa handem süpersinn niniki çıldırtt emii kuşummm hahahahahaaaa ,
ninik zaten çıldırmaya kurulu biriiiii her daim herşeye çıldırabilirrr bu ay inşallah bebişi gelicek ona çıldırıcak inşallah sonra artık önceklikle cosmo olmak üzere herkesi rahat bırakcakkkkkk

bebek karnınıza girince sevinçten ayılıp bayılıyorsunuz da arkanızdan gelince mi sorun oluyor naaaaannnnnnnnnnnnnn
hahahahaaa manyakk süpersinnnn kaydirigubbakcemile3

çiçekkkk ninik bana sölemiyo hangi iste oldğnu sen araştırsana ağzını ara bakalım benm giriş iznim yok (cevo)

valla o zilli bana vermezkli sen alamadıysan ben biraz zor alırım ancak boş bi anında başka bi zaman alabilriimmm kaydirigubbakcemile3

heee çiçeeemm az kaldı allahın ıznıyle
26 kasım menzılım oldu
allahın ıznıyle o gun bı gelseydı ya
offf
oglum sımdı fena dondu karnımda walla agırm oldu haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…