Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

KAMYAS: 2 Ekim

abyosun:8 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

********EKıM*********

OYA. :4 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

gülgüzeli1769 :12 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

NeVYas: 15 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

BebekElover
:---

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

NAGıHAN : 4 Kasım

as.semasu.as.:6 Kasım

TATLICIK: 8 Kasım

NıNıK : 9 Kasım

canikom38: 12 Kasım

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
SENDE ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus :dance:

Kızlar sızlerı Üzmek ıstemem ama malesef dÜŞÜkle sonuÇlanıdı benım kısa sÜren gebelık kımyasal gebelıkmıŞ kuzular allah herŞeyın hayırlısını versın napalım

Kızlar sİzlerİ Üzmek İstemem ama malesef dÜŞÜkle sonuÇlanıdı benİm kısa sÜren gebelİk kİmyasal gebelİkmİŞ kuzular allah herŞeyİn hayırlısını versİn napalım

offffffffffffffffffff yaa mafoldumben kuzum benım yaa çok geçmiş olsun.şaşkınlık içindeyim.berber atlatıcaz burda bız he p yanındayız bıtanem senı sevıyoruzzzzzzzzzopuyorumnanaktan:1hug:

Kızlar sİzlerİ Üzmek İstemem ama malesef dÜŞÜkle sonuÇlanıdı benİm kısa sÜren gebelİk kİmyasal gebelİkmİŞ kuzular allah herŞeyİn hayırlısını versİn napalım

ahh çiğdemim ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. inanmak istemiyorum. defalarca okuyorum sanki yanlış görmüşüm de değişecekmiş gibi... mafoldumben Allah sabır versin canım, inşallah en kısa zamanda hamile kalır bu defa sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canım... :Saruboceq:

öfff ya...çiçeğim ne desek boş bunu biliyorum kuzum ...ama inan en önemlisi senin sağlığın ve iyi olman güzelim...inan ki rabbim nasip edicek...demekki hayırlısı böyleymiş..üzülme kuzum tamam mı..seni seviyoruz güzelim..

GÜnaydın canım ya...nbr

sabah girer girmez bir baktım iki topic de de en son yazan çiçeğim.. ayy dedim velet uyutmamış annesini. ahh ninoş ya.. Allah yardımcısı olsun, inşallah en kısa zamanda atlatıp tekrar hamile kalacak inşallah.

sen nasılsın bugün..

cok üzgünüm cicegim ne yazsam suanda bos ve anlamsız biliyorum sadece cok üzgün oldugumu belirtmek istedim seni cok seviyorum canım guclu ol emi atlatacagız bunuda bidenemmafoldumben:çok üzgünüm:

Valla ıyıydım canım ama habeı alınca mahfoldum ya...Çok ÜzÜldÜm ama hayırlısı buymuŞ demekkı...ÇıÇeĞım ıyı olsunda rabbım tekrara nasıp eder ona...mÜhım olan onun ıyı olması...

Neyse bu konuyuda bence Ço k uzatmamalıyız dıye dÜŞÜnÜyorum...kızcaĞız gelırse moral bulmaya gelıcek ..bız ona destek olmalıyız...hadı toparlanalım...ŞÖyle bı kendımıze gelelım..

günaydınlar herkese of çiçem dualarımız seninle bitanem...Hayırlısı ne ise o olsun.:gitme:yanındayız tatlım unutma..

çok haklısın.

cosmo burdaydı sabah bir ara ama göremiyorum şimdi beni görünce kaçtı herhal

BEBEK SENı GÖRÜNCE KAÇIYOR O TATLIM YA...HATTA TOPıĞı TERKETMEYı BıLE DÜŞÜNÜYORdelikafadulden

HAKLISIN NıNıKmafoldumben

YA KıTYYCAT ABLACIM NEREDESıN YA YOK ÇARŞI YOK PAZAR AMMA ÇOK GEZMEYE BAŞLADIN HEEEE BıZı ıHMAL EDıYORSUN....AKŞAMLARIDA YOKSUN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…