Kamyasım benim Geçmiş olsun şok olduk ya sabah sabah nedir üstümüzde dolaşan
günaydın kızlar bayadır yoktum giremedim çünkü bebeğimi kaybediyorum pazar günü akıntım geldi gece acile gittik kanda test yaptırdık değerim düşmüş salı günü tekrar yaptırdık değerim daha da düşmüş doktora gittik ultrasonla baktı kimyasal gebelikmiş çok üzüldüm çok ağladım ama kısmet böyleymiş şimdi evdeyim dinleniyorum doktor düşük yapıcaksın dedi bir hafta sonra tekrar gidicem doktora allah böyle nasip etmiş etmiş
cok üzüldüm canım ya :çok üzgünüm:mafoldumben bugun aldıgımız ikinci kötü haber :çok üzgünüm: inşallah en kısa zmanda toparlanırsın canım :çok üzgünüm:
diğer kötü haber neee
çiçegm cok üsüldm gecmş olsun haytmya cok üsme kndını olurmu ne dıcemı blmyrm vallhıKızlar sİzlerİ Üzmek İstemem ama malesef dÜŞÜkle sonuÇlanıdı benİm kısa sÜren gebelİk kİmyasal gebelİkmİŞ kuzular allah herŞeyİn hayırlısını versİn napalım
ya çiçeğe noldu anlatsanıza
kızlar günaydın
şimdi sonucuma bakıyorum malesef düşük yapıyorum herhalde deli gibi kanamam var zaten şimdi değerde çok düşmüş negatifte yani
her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişlerr
Sanırım benim hamileleliği ilan edebilmem için doğrumam gerekecekkk
bunu yazmıs canımmerhaba kızlarr acillerde sürünerek geçti akşamım
öğleden sonra hafif lekelenmem başladı sonradan açık akıntıya döndü şimdide kanamam var(((((((((((
ne olucak bi kaç saat sonra anlıycaz doktora gittik rahimde bişey yok dedi keseyi haliylen 4 haftalık olduğu için görmedi regliye hazırlanmıyor dedi doktor ama değerine bakmamız lazım dedi kan testi verdim ikiye katlamazsa sorun olabilir dedi kan testi sonucu gece birde çıkıcakmış benim halim kalmadı dehşet sancılar çekiyorum kıvranıyorum resmen regliymişim gibi biraz öncede bayağı bi kan geldi sanırım düşücek zaten bu bi kaç günlük sevinçtede anlamamıştım bişeyde hiç konduramamıştım gebeliği kendime neysee yarına artık öğrencem bekliycek halim kalmadı çünkü dualarınız esirgemeyin kızlar offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hamile kalmaya çalışmak bir dertttt sürdürmeye çalışmakk başka bir dertt allahım hepimize sabır versin
günaydın kızlar bayadır yoktum giremedim çünkü bebeğimi kaybediyorum pazar günü akıntım geldi gece acile gittik kanda test yaptırdık değerim düşmüş salı günü tekrar yaptırdık değerim daha da düşmüş doktora gittik ultrasonla baktı kimyasal gebelikmiş çok üzüldüm çok ağladım ama kısmet böyleymiş şimdi evdeyim dinleniyorum doktor düşük yapıcaksın dedi bir hafta sonra tekrar gidicem doktora allah böyle nasip etmiş etmiş
çok üzüldüm çiçek içinde ama moralimizi yüksek tutalım doktorun dedi %25 kadınlarda kimyasal gebelik olur dedi bundan sonra %5 e iner dedi ve hamile kalman daha çabuklaşır dedi bende düşürmeyi bekliyorum az az kanamalarım geliyo ama parça şeklinde düşmesi gerekmiş progestan içiyorum o da başımı döndürüyo yataktan çıkmıyorum o yüzden
çok üzüldüm çiçek içinde ama moralimizi yüksek tutalım doktorun dedi %25 kadınlarda kimyasal gebelik olur dedi bundan sonra %5 e iner dedi ve hamile kalman daha çabuklaşır dedi bende düşürmeyi bekliyorum az az kanamalarım geliyo ama parça şeklinde düşmesi gerekmiş progestan içiyorum o da başımı döndürüyo yataktan çıkmıyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?