Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kamyasım benim Geçmiş olsun şok olduk ya sabah sabah nedir üstümüzde dolaşan

cok üzüldüm canım ya :çok üzgünüm:mafoldumben bugun aldıgımız ikinci kötü haber :çok üzgünüm: inşallah en kısa zmanda toparlanırsın canım :çok üzgünüm:

yeni gelen hatunlar gunaydın selam sabah veremedim kusura bakmayın
kızlar hicbirsey yazamıyorum ya daha sonra gelecem

Kızlar sİzlerİ Üzmek İstemem ama malesef dÜŞÜkle sonuÇlanıdı benİm kısa sÜren gebelİk kİmyasal gebelİkmİŞ kuzular allah herŞeyİn hayırlısını versİn napalım
çiçegm cok üsüldm gecmş olsun haytmya cok üsme kndını olurmu ne dıcemı blmyrm vallhı

kittycim anlat da öyle git çok merak ettim ya bende duramıyorum çıkıcam şimdi haberi bekliyom

Sanırım benim hamileleliği ilan edebilmem için doğrumam gerekecekkk

bunu yazmıs canım

çok üzüldüm çiçek içinde ama moralimizi yüksek tutalım doktorun dedi %25 kadınlarda kimyasal gebelik olur dedi bundan sonra %5 e iner dedi ve hamile kalman daha çabuklaşır dedi bende düşürmeyi bekliyorum az az kanamalarım geliyo ama parça şeklinde düşmesi gerekmiş progestan içiyorum o da başımı döndürüyo yataktan çıkmıyorum o yüzden

sanada gecmş olsun canm yaaaallh sabr versn dylm ne dyılm üsme canını olur elbet allh saglık versın yetrki

cosmosumda daha önce kimyasal gebelik gecirmişti canım onun icinde cok üzülmüştük ama bak şimdi tekrar hamiş :1hug:

bende çıkıyorum kızlar belki sonra kendimi iyi hisserdersem girerim değerlerimin düşük olmasından ben anlamıştım bişeylerin normal gitmediğini ama bundanda vardır bi hayır allah hiçbirisine göstermesin böyle bi acı sonra görüşürüz kızlar

Allah yardımcın olsun canım. en azından aldırmak zorunda kalmadın, kendiliğinden gidecek. her şerde bir hayır vardır. inşallah çok çabuk yeniden hamile kalır ve çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım, sen de çiğdemim de...

sana cok gecmiş olsun kamyascım inşallah biran önce saglıgına kavusursun canım cok üzgünüm ama elimizden birsey gelmiyor keske yapabilecegimiz birseyler olsada yapabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…