BEBEK SENİ GÖRÜNCE KAÇIYOR O TATLIM YA...HATTA TOPİĞİ TERKETMEYİ BİLE DÜŞÜNÜYORdelikafadulden
kendime geleyim daha sonra gelirim kızlar resmen şok gecirdim
OFF KIZLAR YA ME DİYCEM 2 GÜNDÜR ÇATLAK MI ÇATLAK DETAYCIMI DETAYCI BİR KADINA TEKLİF HAZIRLIYORUM 10 KERE DEGİŞİKLİK YAPTIK 2 GÜNDÜR....BU SABAH GELDİM MAİLİNİ GÖRDÜM ÇILDIRDIM ÇATTIK YA.....SABIR SABIR ANACUM BENDE SABIR KALMADI ADRESİNE GİDİP DALACAGIM RESMENNNNNNNNNNNNNNNN:enbuyukkk:
profilinde yazanı yazdım bidenem
Kızlar günaydın ne oldu kötü bi haber mi var ya olmaz inşallah..
günaydın kızlar bayadır yoktum giremedim çünkü bebeğimi kaybediyorum pazar günü akıntım geldi gece acile gittik kanda test yaptırdık değerim düşmüş salı günü tekrar yaptırdık değerim daha da düşmüş doktora gittik ultrasonla baktı kimyasal gebelikmiş çok üzüldüm çok ağladım ama kısmet böyleymiş şimdi evdeyim dinleniyorum doktor düşük yapıcaksın dedi bir hafta sonra tekrar gidicem doktora allah böyle nasip etmiş etmiş
bu arada haberler varmı kızlar geçmişi okuyamıcam çünkü yatıyorum öyle evde 3 gün eşim baktı evde o da gitmedi işe dünde kayınvaldemler geldi onlar bakıcaklar bir hafta
doktor kimyasal deyince o kadar yıkıldımki sanki benim başıma gelmez diye düşünmüştüm demekki olabiliyormuş
OFF KIZLAR YA ME DİYCEM 2 GÜNDÜR ÇATLAK MI ÇATLAK DETAYCIMI DETAYCI BİR KADINA TEKLİF HAZIRLIYORUM 10 KERE DEGİŞİKLİK YAPTIK 2 GÜNDÜR....BU SABAH GELDİM MAİLİNİ GÖRDÜM ÇILDIRDIM ÇATTIK YA.....SABIR SABIR ANACUM BENDE SABIR KALMADI ADRESİNE GİDİP DALACAGIM RESMENNNNNNNNNNNNNNNN:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?