Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

OFF KIZLAR YA ME DıYCEM 2 GÜNDÜR ÇATLAK MI ÇATLAK DETAYCIMI DETAYCI BıR KADINA TEKLıF HAZIRLIYORUM 10 KERE DEGıŞıKLıK YAPTIK 2 GÜNDÜR....BU SABAH GELDıM MAıLıNı GÖRDÜM ÇILDIRDIM ÇATTIK YA.....SABIR SABIR ANACUM BENDE SABIR KALMADI ADRESıNE GıDıP DALACAGIM RESMENNNNNNNNNNNNNNNN:enbuyukkk:

BEBEK SENİ GÖRÜNCE KAÇIYOR O TATLIM YA...HATTA TOPİĞİ TERKETMEYİ BİLE DÜŞÜNÜYORdelikafadulden

tahmin etmiştim ben neyse bir daha online görünce yapışıyım peşine o nereye ben oraya kaydirigubbakcemile

kendime geleyim daha sonra gelirim kızlar resmen şok gecirdim

hepimiz öyle canım.. sabah elimdeki çay bardağını yere düşürdüm okurken o derece dondum kaldım ama hayırlısı böyleymiş. sevinemedim, anlayamadım, algılayamadım diyip duruyordu. malum mu oldu.. ne bileyim öffff. ninoşun dediği gibi çok konuşup da geldiğinde bunlarla karşılaşmasına neden olmamak lazım. Allah sabrını verecek elbet...

sakin sakin yap civcivcim. sen sinirlendikçe daha da karşır işler...

Çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
BAşkada bişey demiyorum

profilinde yazanı yazdım bidenem

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi yapmışsın ablacım çok teşekkür ederim ellerine saglık.....güzel olmuş mersi.........

bak bende seni yolmaya geliyordum az kala ninike uyupta tamam ablam tamam hadi gez bakalım sana izin çıktı lülülüsositososito

Geçmişten okudum şimdi çiçeğim canım üzülme desemde biliyorumki boş laflar bunlar Allah sabır versin tatlım inşallah yakında sağlıklı bi bebiş haberi alırız senden canım..

günaydın kızlar bayadır yoktum giremedim çünkü bebeğimi kaybediyorum pazar günü akıntım geldi gece acile gittik kanda test yaptırdık değerim düşmüş salı günü tekrar yaptırdık değerim daha da düşmüş doktora gittik ultrasonla baktı kimyasal gebelikmiş çok üzüldüm çok ağladım ama kısmet böyleymiş şimdi evdeyim dinleniyorum doktor düşük yapıcaksın dedi bir hafta sonra tekrar gidicem doktora allah böyle nasip etmiş etmiş

:gitme:günaydın kamyasın offf çok ama çok geçmiş oldun bitanem....lütfen kendine dikkat et....vardır elbet bundada bir hayır bu sabah peş peşe geliyor haberler....dualarımzı seninle bitanem...Rabbim tez zamanda sevindirir güzel haberle inş..opuyorumnanaktan

bu arada haberler varmı kızlar geçmişi okuyamıcam çünkü yatıyorum öyle evde 3 gün eşim baktı evde o da gitmedi işe dünde kayınvaldemler geldi onlar bakıcaklar bir hafta
doktor kimyasal deyince o kadar yıkıldımki sanki benim başıma gelmez diye düşünmüştüm demekki olabiliyormuş

Canım arkadaşım çok geçmiş olsun
Sağlıksız gebelikler kimyasal yolla atılıyo vücuttan
Vardır elbette bunda da bi hayr
Sakın üzülme Rabbim tez zmanda tekrar nasip etsin inş. sağlıklı bi gebelik

Kızlar gerÇekten Çok kÖtÜ oldum ben bıraz ara verıp gelıcem.....ıŞlerımle ılgıleneyım....Şok ıÇındeyım...

Bu mesleği seçmekte hata ettik kaydirigubbakcemile3Bende halkbankası sınavına girmek istiyorum kocam hayır diyor tabii yanında kimse kalmayacak senin paran yine elemana gidecek diyor offffffff........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…