Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

SENıN DIŞINDA BıLEN YOK BELKı ..KENDı HAYAL ALEMıNDE YARATTIĞIN Bı KARAKTER OLABıLıR...:1shok: BELKıDE SENıN BASTIRILMIŞ DUYGULARINI ıFADE EDıYORDUR BU KARAKTER...BıLEMEYıZ....

HE HE BıLıYORUZ TıJENı TAMAM :1rolleyes:

ya tatlım haberim yoktu bugünde sabah beri üst üste kötü haber alıyorum hayırlısı olsun inş.çiçemmmm kamyasımmmm sakın isyan etmeyin ve umudunuzu yitirmeyinnn tatlımmm herşey biz insanlar için inş.tez zamanda gelecek olan bebişiniz hayata tutunduğunda herşeyi size unutturacak allahtan ümidinizi kesmeyinnn tatlışlarımmmm sizi seviyorummmmmm

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijenn iii kim bilmezz kız gözümün önünde canlanı verdi hemen tipi pimpirikli titiz ve çok tiz sesli bi dizi karakteri tabi oynadığı karakterle tipide uyumlu ama saçlarına mimiklerine bayılırdımm

İşte bu birdeeee kıskançdı
Pısırıkmı pısırık bi kocası vardı

Kım len bu valla vbak anlaŞtıysanız kırarım kafanızı...

Anlatsanıza len oĞlum hangı dızıydı bu...artıslık yapmayın leyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnn

YÜrÜ gıt len sensın tıjen.......benım kocam senı kocanı dÖver bıle ...bak paŞa dedeme sÖlerım senı....

KonuŞun leyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hangı dızı sÖleyın

yanlış hatırlamıyord,sam kaynanalar nuri kantar faalan vardı dizide karakter adı ama. nuri kantarın eşine eltimi ne oluyordu tijen

Ayyy bılemezmıŞım zaten ne antıka dızıler ızlıyormuŞsunuz be....

Cosmooooooooo senden de bu beklenırdı....

HAAA HATIRLADIM LENNN SALAK KADIN ıNCE Bı SESLE YIRTIYORDU KENDıNı...PEKTE SURATSIZ BıŞEYDı :mymeka: LEN PıSLıK KOCMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KOSTıKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK COSPLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL COVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA COSBıPOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

kıssss ninikim böle yazınca acayip kelimeler bide onları sesli dillendirdiğini düşündümde cosmom sankilim haklı gibime geliyor benzeme olasılığınız yükseliyor bence normale dön tatlımmm yoksa lakabın hazır gibime geliyorrrrrrr

Varya o lakabı bana takın bak ben sızı napıyorum..............

Hele cosmo taksın onla zaten ıŞım olmaz terkederım topıĞı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…