kızlar günaydın iyi sabahlar..nasılsınız..ben geldim..bugün kan verdim tahliller için c.tesi dra gideceğim ona göre takviye vitamim ve ilaçlar verecekmiş..ve beişin ilk kez ultrason da göreceğim..çok heyecanlıyım..
kızlar ben bu ay hamiş değilim. öteki ay inşallah zemuszemus
kısmet bakalım. rabbim ne zaman isterse o zaman verecektir elbet.
herşeyin hayırlısı...
kızlar ben bu ay hamiş değilim. öteki ay inşallah zemuszemus
kısmet bakalım. rabbim ne zaman isterse o zaman verecektir elbet.
herşeyin hayırlısı...
tubişciiiim liste çoook güzel olmuş ellerine sağlık. inşallah Allah ın izniyle bu ayın sonunda üst katta nüfus patlaması yaşanacaaaaaaaakkkkkk.
cosmocan sen nasılsın bugün. gerçi ninoşum söyledi benim yüzümden topic den taşınacakmışsın ama sen nereye ben oraya artık :)))))))))))))
Tubacım netleştiğine çok sevndm hayatım ohhhh içim serinledi
En azından kafamız meşgul olmuycak
Yattığın yanına kar kaldı anasını satim a.s
Büyüdümü len biyerlerin bari kaydirigubbakcemile3
tubişciiiim liste çoook güzel olmuş ellerine sağlık. inşallah Allah ın izniyle bu ayın sonunda üst katta nüfus patlaması yaşanacaaaaaaaakkkkkk.
cosmocan sen nasılsın bugün. gerçi ninoşum söyledi benim yüzümden topic den taşınacakmışsın ama sen nereye ben oraya artık :)))))))))))))
elbet Rabbim Ol diyecek tatlım. ooh belirsizlikten kurtuldun derin bir nefes al, çalışmalara başla boş duranı Allah sevmez :sm_cool:
Valla maneviyat olarak b...mb....k aslında ama sağlığım iyi hamdolsun
Senin yüzünden terkedivecedim gari burları emme gahpe gonlüm bırakıpda gidemedi sizleri işşte sengözlerimebaksanab
Kızlar dün gece eşim benm ünv den ev arkadaşımla msn den ayzışıyodu naber nasılsın faslından sonra
Eşime ; baba olucakmışsın murat hayrılı olsun da
Ben seni baba olarak düşünemiyorum yaşın çok genç nasıl oılucak gibisinden döktürmeye başladı
İnanamıyorum senin baba olmana ve inanmıycam falan yazmış tam orda ben aldım pc yi eşimin elinden
Saydım sıvadım ama çok sinirimi bozdu gerizekalı karı
Kızlar dün gece eşim benm ünv den ev arkadaşımla msn den ayzışıyodu naber nasılsın faslından sonra
Ben seni baba olarak düşünemiyorum yaşın çok genç nasıl oılucak gibisinden döktürmeye başladı
İnanamıyorum senin baba olmana ve inanmıycam falan yazmış tam orda ben aldım pc yi eşimin elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?