Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Offf ya bu ne bÖle tÖvbe yarabbım...ne kadar kÖtÜ bır gÜn bu gÜn ya...moral dıye bıŞey kalmadı ınanın...bÜtÜn sınır sıstemım altÜst oldu...

KamyasÇım ÜzÜlme lÜtfen tamam mı...bugÜnlerde geÇıcek kuzu...allahım saĞlıklısı ve hayırlısını nasıp etsın cÜmlemıze ınŞallah

Rabbim cümlemize sağlıklı gebelik, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. bunlar da geçecek... en azından hamile kalabildiğinizi biliyorsunuz ki bu çok önemli birşey.

vardır bunda da bir hayır, Rabbim sabrını da verir....

kızlar günaydın...
hayat bir sınav. hiçbirşey için isyan etmeyin,üzülmeyin. herşeyin hayırlısını isteyin rabbimden...
buna da şükür. bakın ben 3 defa düşük yaptım.ama hiç isyan etmedim. tabiiki üzüldüm.üzülünmezmi? ama veren allah alan allah. meleklerimiz öteki dünyada bizim şefaatçimiz olucaklar.
8-9 ay karnımızda taşıyıp sonra acısını yaşamaktansa erkenden ne olacaksa olsun daha iyi. ne insanlar gördüm 6-7 aylık hamile olup da acısını yaşayanlar var allah korusun... sakın üzülmeyin kızlar.herşeyde bir hayır var...
sizleri çok seviyorum. listemizi düzenliyorum. kimyasal gebelikte bekleme süresi yok. hemen hamile kalınabiliyor.inşallah birdahaki gebeliklerimiz çok sağlıklı olucak.
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

kızlar günaydın iyi sabahlar..nasılsınız..ben geldim..bugün kan verdim tahliller için c.tesi dra gideceğim ona göre takviye vitamim ve ilaçlar verecekmiş..ve beişin ilk kez ultrason da göreceğim..çok heyecanlıyım..

---------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

abyosun:8 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

-------------------------------------------------------------------
KAMYAS------------
a.s.

ÇİÇEKÇİK ------------
a.s.
--------------------------------------------------------------------

********EKİM*********

OYA. :4 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

gülgüzeli1769 :12 Ekim

KİTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

NeVYas: 15 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICİVCİV :21 Ekim

TUBİLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

BebekElover
:---

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

NAGİHAN : 4 Kasım

as.semasu.as.:6 Kasım

TATLICIK: 8 Kasım

NİNİK : 9 Kasım

canikom38: 12 Kasım

NE SİHİRDİR NE KERAMETTTTT
TUBİLOSHUN LİSTESİNE YAZIL,
SENDE ÜST KATA TERFİİ EEETTTT zemuszemus :dance:

inşallah sonuçların iyi çıkar canım.
güzel haberlerini bekliyoruz... opuyorumnanaktan

kızlar ben bu ay hamiş değilim. öteki ay inşallah zemuszemus
kısmet bakalım. rabbim ne zaman isterse o zaman verecektir elbet.
herşeyin hayırlısı...

Abyosun cumm bidaha geldğnde yazıp kaçma rica edicem ya :mymeka:
Biraz da senin bizden haberin olsun allah allh ya :mymeka:

Tubacım netleştiğine çok sevndm hayatım ohhhh içim serinledi
En azından kafamız meşgul olmuycak
Yattığın yanına kar kaldı anasını satim a.s
Büyüdümü len biyerlerin bari kaydirigubbakcemile3
herşeyin hayırlısı...

tubişciiiim liste çoook güzel olmuş ellerine sağlık. inşallah Allah ın izniyle bu ayın sonunda üst katta nüfus patlaması yaşanacaaaaaaaakkkkkk.

cosmocan sen nasılsın bugün. gerçi ninoşum söyledi benim yüzümden topic den taşınacakmışsın ama sen nereye ben oraya artık :)))))))))))))

herşeyin hayırlısı...

elbet Rabbim Ol diyecek tatlım. ooh belirsizlikten kurtuldun derin bir nefes al, çalışmalara başla boş duranı Allah sevmez :sm_cool:

Geçmişten okudum şimdi çiçeğim canım üzülme desemde biliyorumki boş laflar bunlar Allah sabır versin tatlım inşallah yakında sağlıklı bi bebiş haberi alırız senden canım..

Valla maneviyat olarak b...mb....k aslında ama sağlığım iyi hamdolsun
Senin yüzünden terkedivecedim gari burları emme gahpe gonlüm bırakıpda gidemedi sizleri işşte sengözlerimebaksanab

kuşum kan testim 0.06 çıktı.
nen yumurtlama günüm ayın 11 miş ben 7 sinde bıraktım çalışmayı.
kısmet bakalım. günüme 6 gün var ama gelecek kırmızılar hissediom yanü kaydirigubbakcemile3

elbet Rabbim Ol diyecek tatlım. ooh belirsizlikten kurtuldun derin bir nefes al, çalışmalara başla boş duranı Allah sevmez :sm_cool:

listemi begenmene sevindim kuşumm...
inşallah güzel haberlerle devam ederiz aya...
doktorumu aradım bu deger negatif dedi. dedim ultrasonda görülen neydi o zaman?
6 günün var gecikirsen gel, eger reglin gelirse öteki aya gelirsin dedi.
anam net bişi diyin bana :sinifsinif: deilsem hemen taksime gidicem :jeyyar:

Valla maneviyat olarak b...mb....k aslında ama sağlığım iyi hamdolsun
Senin yüzünden terkedivecedim gari burları emme gahpe gonlüm bırakıpda gidemedi sizleri işşte sengözlerimebaksanab

sorma orası öyle.... bir .ok da benim...

ahh yıfka yürekli anam, garip anam, güzel anam... bırakamadın beni di mi çilekeş anamm... (emrah bakışları eşliğinde yazdım bunları inan...)

Kızlar dün gece eşim benm ünv den ev arkadaşımla msn den ayzışıyodu naber nasılsın faslından sonra
Eşime ; baba olucakmışsın murat hayrılı olsun da
Ben seni baba olarak düşünemiyorum yaşın çok genç nasıl oılucak gibisinden döktürmeye başladı
ınanamıyorum senin baba olmana ve inanmıycam falan yazmış tam orda ben aldım pc yi eşimin elinden
Saydım sıvadım ama çok sinirimi bozdu gerizekalı karı

Allah Allah o geriyemi kalmış ne zaman baba olacağı saçmalamış canım çekemedi belliki sende iyi yapmışsın sayarak Şeniz

çok sevinmiş ve şaşırmış olabilir mi cosmocan. hani aaa baba oluyorsun inanamıyorum çok sevindim mi demeye çalıştı acaba?? ne bileyim kötü birşey düşünmek istemem. başka türlü düşünecek olsam senin eşinin baba olmasından ona ne ona giren çıkan mı var derim ama...

ay ne sinir bozucu bir duruuum!
cok iyi yapmıssın sayıp sıvamakla. millete ne oluyorsa canııım!
çekememiştir evett kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…