Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Gazı mı mubark ısım hah sakat makat yara almŞ anlamında be sz takınca ıı ben takınca eksı puan vrmlr bılmm ne burdakılr saht kaÇ lakp taktnz hem ben mÜroyu begnmedım demedım muro gıbı dedım

Tamam bacım anlaşılan sen ciddi ciddi alınmışsın, şakaydı halbuki ama :sm_confused:
Geri alıyom bidaha demicem unuturda dersem uyar beni :sm_confused:
Kapito ?? yerimseniben
Gazİ mı mubark İsİm hah sakat makat yara almŞ anlamında be sz takınca ıı ben takınca eksı puan vrmlr bılmm ne burdakılr saht kaÇ lakp taktnz hem ben mÜroyu begnmedım demedım muro gıbı dedım

cosmocan ninoş mürvoş a çok lakap taktınız sıktınız kızı biraz da benim üstümde çalışın isterseniz :roflol:

uleynnnn tam muhabbetin güzel yerinde elk gitti iyimiiiii yaaa

len cosmooo bak lafı sen attın üstüme atma gittim diye arkamdan konuşma haaaaa bak geldimmm ilk sen yazdın yardım istedin bizde doğruluğunu kanıtladıkkk niii niiiii bak sinirlendirme beniiii niiiii

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

ooo cosmo maşallahh yaradı bu hamişlik san ahe bayagı çenen düştü ninik yakında yerlerden toplamasın çeneniiiiiiiiiiii eskiden 2 çift laf edemezdik şimdi millete çene yarıştırmakla meşgulsun işin yokmu anam seninnkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…