canlarım günaydın.....
geçmişi tam okuyamadıom ama çiçekcim çok geçmiş olsun canım....
aman bizi güzel haberlerinden yoksun bırakma....
cosmom sana noldu yavrum yaaaa...
sanki benide anlatıon biras....
Cosmom Gurbette olunca sorunmu bitmiyor ..Eşimin ailesiyle sorunlarım bayramdan beri uğramamışltım dün yemekten sonra uğrayalım dedik ağzımdan burnumdan geldi bugün işe de gitmedim eşimle çalışıyorum kafam karmakarışık İstanbula gitmeyi düşünüyorum
Gelin oldum nikah günü eşim ameliyat geçirdi ciğeri sönmüş acil ameliyat izinli çıktı sonra geri döndük hastaneye daha 3 günlük gelinken eşimle çalışmaya başladım Elemandan daha beterim izin alamam edemem...Neyse arada kayınpederim uğrar Dün ne dedi beğenirsiniz işte yoruluyoruz hani o yüzden gelmiyoruz diyince aaa siz çalışıyormusunuz karıkoca hani ne işe yararsınız gibi kimsenin desteği yok ama yinede batıyoruz ev işi yemek dükkan herşey bana bakıyor ve hala nankörler
aynı kaynanam canm dzne yatr oglnn ben onumde koynundan fılan sapur süpür öper yada kendı dızıne yatrr saclrını okşar nispt yapr gıbı bzmkıde hazr zaten hemen yatr bazen gözne bı bakrım kalkr otrrAferin eşine maşallah 41 kere tebrkler valla
benm eşim abla abla diye ölür hamile oldğmu duydu tebrik bile etmedi beni yanımda muratla da konuştu da telefona istemedi beni
Düşünsene görümcem eşimin kucağına boylu boyuncauzanır ve aynen şöyle der
Murat aşkım bana masaj yap heryermi ovv ama kalçalarımı elleme
bu ne demek yaaa ay hala aklıma geldkçe çıldırasım geliyo
gunaydn canm ohh ıyısın bırz daha dımı gecmş olsn kendını yorma canm dnle takmamamya calş kafana bzde senı svyrzkızlar günaydınnn ben iyiyim merak etmeyinn evde yatıyom ağrım sancım çokk birazcık iyiki varsınızz iyi dilekleriniz için çok çok saolunnn sizleri seviyorummmmmmmm yolumuza devam edicez bakalımmm iştee herşeyin hayırlısıııı
hg tatlckcanlarım günaydın.....
geçmişi tam okuyamadıom ama çiçekcim çok geçmiş olsun canım....
aman bizi güzel haberlerinden yoksun bırakma....
cosmom sana noldu yavrum yaaaa...
sanki benide anlatıon biras....
gunydn canmGünaydın kızlar valla cosmom herkes aynı dertten muzdarip kaydirigubbakcemile3
gunydn canm katlyrm vereliniortakCeylanım bayramdan buyana ailesine gitmemişsin bak sen benden bi adım öndesin
Biz eşimin ailesine bukadar uzun bi süre gtmycez he
Aman yarabbim Urfa ayağa kalkar
meraba kızlar naber ıyımısınız?hihoyyyt
hg canm ii sagl sen nsılsn
Cosmom Senide çıldırtsalar gitmezsin be güzelim Ailem burdaydı bayramda Bir insan aramazmı Ailemi hoşgeldin diye okadar doluyumki...
İstemiyolar dmekki ailenin gelmesini
Sende onlara gitme diycem ama ..........
Ben iyiyim Oyacım senden nbr?
Kaynanana görümce derdi işte
Hepsinin adı batasıca diycem tabi iiyiler hariç (kendi annelerimiz)
görmcndem daha bsey grmedım daha yenı oldgm ıcınmı blmyrm ama bende görmcyım hıc glnlre karsmm kaynanam cok nisbet yapr gıbı koca28 yasndakı adamı sapr şpur öper boynunu neyım koklr bzm ailede öle bişy görmedım sonucta erkk15 yasna gecen erklre asla öle davrnlmz annlr erkklık hormanlrı azar dye bnlrda nyse sabh sabhh kendı kendımızı gryrz işte ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?