Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ayy kızlar sabah sbah sizlere PAtladım üzgünüm sizinde keyfinizi kaçırmayayım Ben en iyisi biraz çıkıyorum
Sarım msnde ben yokum..

Ceylanım bayramdan buyana ailesine gitmemişsin bak sen benden bi adım öndesin
Biz eşimin ailesine bukadar uzun bi süre gtmycez he
Aman yarabbim Urfa ayağa kalkar

Cosmom Senide çıldırtsalar gitmezsin be güzelim Ailem burdaydı bayramda Bir insan aramazmı Ailemi hoşgeldin diye okadar doluyumki...

Ceylancım sabah sabah bu konulara girip canınızı sıkmak istemem ama işte hereksn bu konuda az yada çok bi yarası var
Ben buraya geleli 10 gün falan olmuştu kayınvalidemin bana iş arayışları başladğnda
Öle de utanamzlar yani
Eşim öğrenci okuyo sadece ev kiramızı ödüyolar çalıştğm için başka bişeye karışmazlar
bebek meselesinde hep ikilemdeydm aslında gelgitlerim vardı ama

aynı kaynanam canm dzne yatr oglnn ben onumde koynundan fılan sapur süpür öper yada kendı dızıne yatrr saclrını okşar nispt yapr gıbı bzmkıde hazr zaten hemen yatr bazen gözne bı bakrım kalkr otrr

gunaydn canm ohh ıyısın bırz daha dımı gecmş olsn kendını yorma canm dnle takmamamya calş kafana bzde senı svyrz

canlarım günaydın.....
geçmişi tam okuyamadıom ama çiçekcim çok geçmiş olsun canım....
aman bizi güzel haberlerinden yoksun bırakma....
cosmom sana noldu yavrum yaaaa...
sanki benide anlatıon biras....
hg tatlck

Günaydın kızlar valla cosmom herkes aynı dertten muzdarip kaydirigubbakcemile3
gunydn canm

Ceylanım bayramdan buyana ailesine gitmemişsin bak sen benden bi adım öndesin
Biz eşimin ailesine bukadar uzun bi süre gtmycez he
Aman yarabbim Urfa ayağa kalkar
gunydn canm katlyrm vereliniortak

Ben iyiyim Oyacım senden nbr?
Kaynanana görümce derdi işte
Hepsinin adı batasıca diycem tabi iiyiler hariç (kendi annelerimiz)

görmcndem daha bsey grmedım daha yenı oldgm ıcınmı blmyrm ama bende görmcyım hıc glnlre karsmm kaynanam cok nisbet yapr gıbı koca28 yasndakı adamı sapr şpur öper boynunu neyım koklr bzm ailede öle bişy görmedım sonucta erkk15 yasna gecen erklre asla öle davrnlmz annlr erkklık hormanlrı azar dye bnlrda nyse sabh sabhh kendı kendımızı gryrz işte ....

Ben iyiyim Oyacım senden nbr?
Kaynanana görümce derdi işte
Hepsinin adı batasıca diycem tabi iiyiler hariç (kendi annelerimiz)

vallah aynen yaaa bızde 4aydı gorumcemle konuşmuyoruz.dun kaynanamın dogum gunuydu gıttık kadın,kayınbabam ne kadar agladı.ne zaman her sey duzelıcek dıye

Senin kaynana benim görümceyle eşdeğerdeymiş maşallah
Koskoca adamı çimdiklemeler poposunu ellemeler amannnnnnnnn sniri bozmaktan başka hiçbi işime yaramadılar bugüne kadar adı batsın hepsinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…