canım aklın baska yerde oldgu için sanrım görmedin hg dedim ama görmkmı ıstemedın bak dedıgm yr asada sen ben geldım demeden yazmştmHoŞbulduuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkk oya beİ sen farkettİŞn benİ be valla....İzmİrde sÜper bİr hava var kapalı yaĞmurlu hava Çok soĞuk deĞİl ama tam kıŞ havası..Şİmdİ evde olucaktım Üzerİmde battanİye uzanıp fİlm İzlİcektİm
hgnz kıslrr Ceylan, cosmopoli+, NevYas, ninik+, oya.tekrrdn
ya ben bu kayınvalideleri ve görümceleri anlamıyorum. oğlunuz, abiniz evlenince mi kıymete biniyor nan!!!!! sanki aynı evdeyken bu kadar üstüne düşüyorlardı. sırf kıllığına yapıyorlar ben söyliyim.
valla cosmom bebeğini çok güzel kullanabilirsin diye tekrarlıyorum. artık senin kendi ailen var silkin ve kendine gel de kocana aaaaaaaaa.
hg darkGünaydın kızlarr opuyorumnanaktan
buyr canmkızlarrr
ah bebekim ahhhhhh çok haklısın dediklerini deniycem ama adı gibi biliecektir oraya gtmemek için böle yaptğmı
Ama ne düşüneceği umrum değil, beni düşünmeyenei bende düşünmüycem anasını satim
hg dark
buyr canm
Oya hamilemisin
Evdeyken birbirlerine girerler
Evlenince kıymete biniyo dmekki
bilsiiiiin. sonuçta emin olamaz. ya gerçekten dediği gibiyse aman bebeğimi tehlikeye atmıyım der. o riski alamaz. valla sen de bu 9 ay boyunca istediğin gibi işlersin kocanı. şu ayları iyi değerlendir. ipler şu an senin elinde cosmocuuuum. üzgünüm böyle şeytani akıllar verdiğim için ama kaynananla görümcen hak ediyorlar bunu kuzum. sen de hak ettiklerini vereceksin. öyle seni bir başına görüp de ezmeye çalışmakla ne büyük günah işliyorlar. uyuzlar nolcak !!!!!!!!!!!!!!!!!!
aynen öyle oluyor canım. benim kocamla kayınvalidem çocuk gibi didişirler. ama kayınvalidemi her gün defalarca arar kocam. her hafta mutlaka bir gün gidilir evlerine. onlar da bize gelmek için can atarlar. sonra buluştuklarında yine kavga. ne oldu görüştük, kayınvalidenin egoları tatmin oldu hay Allah ım yaa hepsi mi aynı olur :))))))))))))))
ben seni bi bağlarsammmmm valaha yernden kıprdymn uyanamadınmı daha gecte gelldın uykumu baska sebpemi acabaaaaaaakız müroooooooooooooooooo psikopata bağlandın len yine....kaydirigubbakcemile2
valla aklım uykuda doğru
ben seni bi bağlarsammmmm valaha yernden kıprdymn uyanamadınmı daha gecte gelldın uykumu baska sebpemi acabaaaaaaa
Verdiğin akıllar şeytani değil canım ya
Şeytani düşünen onlar aslında
Öylesine böylesi yapılmalı haklısın
Bu akşam itibariıyla kasıklarım ağrıyo ayaklarına yatmaya başlayım ben
Gerizekalı şeyler nolucak
Bize nispet yapar gibi ne o len
Yat anasını satim git yat
Büyürsün belkim
aynen öyyle canım. ayyyy kasıklarım çok sancıyor (Allah korusun sancımasın tabi:)) yatıp dinleneyim korktum valla bu ne sancı uyuyayım biraz. hareket ettikçe midem çok bulanıyor. ayy birşey yiyesim yok. gel aşkım bana sarıl üşüyorum vs. vs.
oooh sefan olsun canikoooooom kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?