görmcndem daha bsey grmedım daha yenı oldgm ıcınmı blmyrm ama bende görmcyım hıc glnlre karsmm kaynanam cok nisbet yapr gıbı koca28 yasndakı adamı sapr şpur öper boynunu neyım koklr bzm ailede öle bişy görmedım sonucta erkk15 yasna gecen erklre asla öle davrnlmz annlr erkklık hormanlrı azar dye bnlrda nyse sabh sabhh kendı kendımızı gryrz işte ....
vallah aynen yaaa bızde 4aydı gorumcemle konuşmuyoruz.dun kaynanamın dogum gunuydu gıttık kadın,kayınbabam ne kadar agladı.ne zaman her sey duzelıcek dıye
Kız daha görümcem beni tebrk etmedi hamileyim diye
Kardeşini tebrik ediyo bebek muratın karnında ya (salak)
Eşimde tutturmuş ee ablama niye soğuk davranıyosun arayıp niye konuşmuyosun
Böyle gerizekalı da bi kocam var işte
günaydın kızlar...
hepinize güzel ve hayırlı bir cuma diliyorum opuyorumnanaktan
cosmom yaaa var ya o kaynananı boğmak üstüne de görümcenle beraber bir daha boğmak istedim yaaaaa.
Sealm mİlet ben gedİm...olayı anlamaya ÇalıŞtım anlayamadım kafamı daha fazla yoramıcam neyse nbr?
Senin kaynana benim görümceyle eşdeğerdeymiş maşallah
Koskoca adamı çimdiklemeler poposunu ellemeler amannnnnnnnn sniri bozmaktan başka hiçbi işime yaramadılar bugüne kadar adı batsın hepsinin
günaydın kızlar...
hepinize güzel ve hayırlı bir cuma diliyorum opuyorumnanaktan
cosmom yaaa var ya o kaynananı boğmak üstüne de görümcenle beraber bir daha boğmak istedim yaaaaa.
Kuzum aslında işin özü bi kutu fare zehirine bakar ama kaydirigubbakcemile3 (tövbe estağfurullah ya)
HoŞbulduuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkk oya beİ sen farkettİŞn benİ be valla....İzmİrde sÜper bİr hava var kapalı yaĞmurlu hava Çok soĞuk deĞİl ama tam kıŞ havası..Şİmdİ evde olucaktım Üzerİmde battanİye uzanıp fİlm İzlİcektİm
Sealm mİlet ben gedİm...olayı anlamaya ÇalıŞtım anlayamadım kafamı daha fazla yoramıcam neyse nbr?
valla cosmocan bebeğin senin işini kolaylaştırabilir bence. artık cmt akşamları midem bulanıyor, sancım var, halsizim uyumam lazım bebek için falan diyerek atlatmak için bahanen olacak bak kullan bunları. tamam yalan kötü birşey ama bunlar da kaşınmış yaaa.
cumartesi haftanın sana ait tek gecesidir nerdeyse. nasıl her hafta cumartesinizi onlarla geçirmeye zorlarlar sizi yaaaklava: eşine de bunu artık çekemeyeceğini, onları kırmamak için seni bu kadar hiçe saymasının, her dediklerini anında yapmasının seni ondan soğuttuğunu, kalbini kırdığını ve Allah korusun bunun da bebeği etkilediğini falan söyle. hak etmiş yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?