Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hepimizin kaynanayla bı sorunu var yaa.:lepi:

Kız daha görümcem beni tebrk etmedi hamileyim diye
Kardeşini tebrik ediyo bebek muratın karnında ya (salak)
Eşimde tutturmuş ee ablama niye soğuk davranıyosun arayıp niye konuşmuyosun
Böyle gerizekalı da bi kocam var işte
vallah aynen yaaa bızde 4aydı gorumcemle konuşmuyoruz.dun kaynanamın dogum gunuydu gıttık kadın,kayınbabam ne kadar agladı.ne zaman her sey duzelıcek dıye

günaydın kızlar...

hepinize güzel ve hayırlı bir cuma diliyorum opuyorumnanaktan

cosmom yaaa var ya o kaynananı boğmak üstüne de görümcenle beraber bir daha boğmak istedim yaaaaa.

Sealm mılet ben gedım...olayı anlamaya ÇalıŞtım anlayamadım kafamı daha fazla yoramıcam neyse nbr?

kızım aynen hepsı işte yaaa ben anlatsam derdımı hepınız nasılsınırlenersız,neyse canım yaaaa kendı annelerı kardeşlerı neler yapıyolar neler eşlerimiz onları gormuyolarkı

Kuzum aslında işin özü bi kutu fare zehirine bakar ama kaydirigubbakcemile3 (tövbe estağfurullah ya)
günaydın kızlar...

hepinize güzel ve hayırlı bir cuma diliyorum opuyorumnanaktan

cosmom yaaa var ya o kaynananı boğmak üstüne de görümcenle beraber bir daha boğmak istedim yaaaaa.

valla cosmocan bebeğin senin işini kolaylaştırabilir bence. artık cmt akşamları midem bulanıyor, sancım var, halsizim uyumam lazım bebek için falan diyerek atlatmak için bahanen olacak bak kullan bunları. tamam yalan kötü birşey ama bunlar da kaşınmış yaaa.

cumartesi haftanın sana ait tek gecesidir nerdeyse. nasıl her hafta cumartesinizi onlarla geçirmeye zorlarlar sizi yaaa klava: eşine de bunu artık çekemeyeceğini, onları kırmamak için seni bu kadar hiçe saymasının, her dediklerini anında yapmasının seni ondan soğuttuğunu, kalbini kırdığını ve Allah korusun bunun da bebeği etkilediğini falan söyle. hak etmiş yani....

Senin kaynana benim görümceyle eşdeğerdeymiş maşallah
Koskoca adamı çimdiklemeler poposunu ellemeler amannnnnnnnn sniri bozmaktan başka hiçbi işime yaramadılar bugüne kadar adı batsın hepsinin

sevmyrm öle cıvıksı harktlrı gelınn önunde yaplck seymı kocmn admı öp kokla ohhh cek yerım götnü anasnn kuzsu blmm ne tamm annyse sevrsn ıcınden sevrsin kocgnamı otrtmn lazm

HoŞbulduuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkk oya beı sen farkettıŞn benı be valla....ızmırde sÜper bır hava var kapalı yaĞmurlu hava Çok soĞuk deĞıl ama tam kıŞ havası..Şımdı evde olucaktım Üzerımde battanıye uzanıp fılm ızlıcektım

sevmyrm öle cıvıksı harktlrı gelınn önunde yaplck seymı kocmn admı öp kokla ohhh cek yerım götnü anasnn kuzsu blmm ne tamm annyse sevrsn ıcınden sevrsin kocgnamı otrtmn lazm[/QUOTE]delikafaduldendelikafadulden

Kuzum aslında işin özü bi kutu fare zehirine bakar ama kaydirigubbakcemile3 (tövbe estağfurullah ya)

ya ben bu kayınvalideleri ve görümceleri anlamıyorum. oğlunuz, abiniz evlenince mi kıymete biniyor nan!!!!! sanki aynı evdeyken bu kadar üstüne düşüyorlardı. sırf kıllığına yapıyorlar ben söyliyim.

valla cosmom bebeğini çok güzel kullanabilirsin diye tekrarlıyorum. artık senin kendi ailen var silkin ve kendine gel de kocana aaaaaaaaa.

offf gel keyfım gel.

ah bebekim ahhhhhh çok haklısın dediklerini deniycem ama adı gibi biliecektir oraya gtmemek için böle yaptğmı
Ama ne düşüneceği umrum değil, beni düşünmeyenei bende düşünmüycem anasını satim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…