Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

test yapmdm canm ovalsyon yaptm bugun son olrk bıttı zten devm etmm grkmydı blmyrm ama sandım bel agrım lekelenmm oldu canm blmyrm yanı

gunaydın kızlarrr tebrık eden herkese tektek tesekkur ederım.opuyorumnanaktan işe gidicem bırazdan dun de yorgunluktan gıremedım topiğe bugun umarım gelirim.kendınıze ıyı bakın fıstıklarr sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sefiyommmm opuyorumnanaktan

GÜnaydn gÜnaydn kıslrrrrr bu hafta sanrsm berbt geÇeÇek ıŞ acısından fazla grmcem sımdıden ksra bakmayn cevp vrmzsem brda olrm arada bakrm ama Öpyrm sızzzzzı

Selam millet ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ama sanırım tek ben varım topikte herkes firar etmiş

ya ateş tablomu göstericem size ...

13 EKİM-- 6.GÜN : 36,6 (Adet Son gün)

14 EKİM --7 .GÜN: --------(***)

15 EKİM --8.GÜN :36,7

16 EKİM --9.GÜN :36,7

17 EKİM --10. GÜN:36,8

18 EKİM --11.GÜN :36,7----(***)

19 EKİM --12,GÜN :36,9

20 EKİM --13.GÜN :36,7

HADİ BAKİMMMM YORUMLAYIN....

Kitttttttttttttttttyyyyyyyyyyy biliyordummmmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz

CANIM BNENİM NBR?

ne kadar ataşlı hatunsun sen öyle ninikim masallah epey yuksek atesin akannehir daha atesin sabitlenmemiş bidenem sanırım daha yumurtlamadın:1hug:
yada bir kac kez yumurtlamıssın oda bir olasılık mesela 9-11 ve bugun 13.gun yumurtlamıs olabilirsin ozmanlar 36.7 dusmus sonra biraz yukselmiş sanırım 3 dene yumurtan olmus len bne doktor olacak hatunmususm :roflol: iki secenek sundum sana ninikim hangisi aklına daha cok yatıyor senin :1hug:

Kitttttttttttttttttyyyyyyyyyyy biliyordummmmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz

CANIM BNENİM NBR?

gunaydın ninikim nasıl olayım hala gelen giden yok bir kac gundur kahverengi lekeden baska birsey yok hala kırmızılar gelmedi yaw iyice gerildim yine bebek yok olsa teste cıkardı neyin nesi bu gecikmeler böyle

günaydınlarrrr..........

gunaydın bidenemmm opuyorumnanaktanŞeniz

gunaydın foreverım bende seni cok seviyorum bidenem Şenizopuyorumnanaktan

günydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
gününüz güzel ve aydın geçsin inşaallah öpüyorum hepinizi

gunaydın semosum opuyorumnanaktanŞeniz amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
GÜnaydn gÜnaydn kıslrrrrr bu hafta sanrsm berbt geÇeÇek İŞ acısından fazla grmcem sımdıden ksra bakmayn cevp vrmzsem brda olrm arada bakrm ama Öpyrm sİzzzzzİ

gunaydın mucummmmmmmmm kolay gelsin sana canım Şenizopuyorumnanaktan

ÖFFF KıTTY YA...ACABA SENDEDE KıSTMı VAR YA...

BENCE BEN YUMURTLAMADIM VE YUMURTLAMICAM HAYATIM...ADETıM BıTTıKTEN SONRA AKINTIM BıR GÜN NORMAL GELDı ONUN DIŞINDA HEP PEMBEMSı KAHVE ŞEKLıNDEHEP AMA..KıST PATLADIDA ONUMU SÖKÜYORUM ANLAMADIM...BU AY CACıK OLMAZ BENDEN BEN SANA SÖYLEYıM...MÜRO ıÇıN KOYDUM ZATEN ATEŞ TABLOMU NE ATEŞLıYıM GÖRSÜN ıSTEDıM...delikafadulden HAYATIM SEN EN SON NE ZAMAN TEST YAPTIN ANACIM

SEMACIM GÜNAYDIN...MÜROOOO :mymeka: GÜNAYDIN LEN NBR?
TATLICIK SANADA GÜNAYDIN YANLIZ HEPNıZE AŞK OLSUN...SANKı HEPıNıZ PUSUDA KıTTYNıN GELMESıNı BEKLıYORMUŞ GıBı Bı HALıNıZ VAR YANı :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…