Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

fıstıklar günaydın nasılsınız bakimmmm

gunaydın semosum iyiyim canım sen nasılsın ? kutladınızmı dun yıldönumunuzu opuyorumnanaktanŞeniz

bendede kist olabilir canım daha önce bu kahve akıntı basladımı ertesi gun yada hemen ogun gelirdi kırmızılar simdi yok :sm_confused: en son dun yapmıstım test ninikim herzmanki gibi tek cizgi :sm_confused:

ninikim sen erkencisin bidenem anca kendimize geliyoruz uyandıktan sonra opuyorumnanaktan

tatlımmmm aşk olsun yani :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
sabah erkenden uyandım hepinizi uyandırdım sonra işe geldim ancak açabildim

geldim oyacım opuyorumnanaktan enson durum ne sende canım ?

canım benım en son mendekı haber ben adet olmadım daha doktora da gıtmedım yanı.ayın 26sı bı senemız dolucak yaaa onu yola verıyım dıyorum anca sonra doktora gıtmeyı dusunuyorum kuşum

kızlar sımdılık ben gıdıyorum akşama dogru gelırım yanı surucu kursuna yazıldımda onları hall etmem gerekıyor.hepınızı optum

SLM HG BENCE YA11. GN YMRTLMŞ OLBLRSIN OVLSYN TESTI YAPTYSAN ONU VE AKINTINI ATEŞİNİ KARSLŞTRRSK DAHA NET SONUC VEREBLRZ YADA DAHA YUMRTLAMMŞ OLBLRSIN CANM TECRBME DAYANARAK kaydirigubbakcemile3

İYİDRİR NAN AKŞM GİRDM YOKDUN :mymeka:

HG IDR SENDEN NABR CANM

canım benım en son mendekı haber ben adet olmadım daha doktora da gıtmedım yanı.ayın 26sı bı senemız dolucak yaaa onu yola verıyım dıyorum anca sonra doktora gıtmeyı dusunuyorum kuşum

hayırlısı olsun canım inşallah melegin göbüşündedir :Saruboceq:

Ya kızlar şu ikonlar için alışveriş bölümüne girmek istedim böyle bi mesaj çıktı anlamadım

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Geçerli KKTecrübe devredışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…