fıstıklar günaydın nasılsınız bakimmmm
ÖFFF KİTTY YA...ACABA SENDEDE KİSTMİ VAR YA...
BENCE BEN YUMURTLAMADIM VE YUMURTLAMICAM HAYATIM...ADETİM BİTTİKTEN SONRA AKINTIM BİR GÜN NORMAL GELDİ ONUN DIŞINDA HEP PEMBEMSİ KAHVE ŞEKLİNDEHEP AMA..KİST PATLADIDA ONUMU SÖKÜYORUM ANLAMADIM...BU AY CACİK OLMAZ BENDEN BEN SANA SÖYLEYİM...MÜRO İÇİN KOYDUM ZATEN ATEŞ TABLOMU NE ATEŞLİYİM GÖRSÜN İSTEDİM...delikafadulden HAYATIM SEN EN SON NE ZAMAN TEST YAPTIN ANACIM
gunaydın canım hosgeldin Şenizopuyorumnanaktan
SEMACIM GÜNAYDIN...MÜROOOO :mymeka: GÜNAYDIN LEN NBR?
TATLICIK SANADA GÜNAYDIN YANLIZ HEPNİZE AŞK OLSUN...SANKİ HEPİNİZ PUSUDA KİTTYNİN GELMESİNİ BEKLİYORMUŞ GİBİ Bİ HALİNİZ VAR YANİ :sm_confused:
geldim oyacım opuyorumnanaktan enson durum ne sende canım ?
naber kızlar
iyilik canım sen nasılsın opuyorumnanaktan
SLM HG BENCE YA11. GN YMRTLMŞ OLBLRSIN OVLSYN TESTI YAPTYSAN ONU VE AKINTINI ATEŞİNİ KARSLŞTRRSK DAHA NET SONUC VEREBLRZ YADA DAHA YUMRTLAMMŞ OLBLRSIN CANM TECRBME DAYANARAK kaydirigubbakcemile3Selam millet ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ama sanırım tek ben varım topikte herkes firar etmiş
ya ateş tablomu göstericem size ...
13 EKİM-- 6.GÜN : 36,6 (Adet Son gün)
14 EKİM --7 .GÜN: --------(***)
15 EKİM --8.GÜN :36,7
16 EKİM --9.GÜN :36,7
17 EKİM --10. GÜN:36,8
18 EKİM --11.GÜN :36,7----(***)
19 EKİM --12,GÜN :36,9
20 EKİM --13.GÜN :36,7
HADİ BAKİMMMM YORUMLAYIN....
İYİDRİR NAN AKŞM GİRDM YOKDUN :mymeka:SEMACIM GÜNAYDIN...MÜROOOO :mymeka: GÜNAYDIN LEN NBR?
TATLICIK SANADA GÜNAYDIN YANLIZ HEPNİZE AŞK OLSUN...SANKİ HEPİNİZ PUSUDA KİTTYNİN GELMESİNİ BEKLİYORMUŞ GİBİ Bİ HALİNİZ VAR YANİ :sm_confused:
HG IDR SENDEN NABR CANMnaber kızlar
günaydın kızlar nasılsınız..
canım benım en son mendekı haber ben adet olmadım daha doktora da gıtmedım yanı.ayın 26sı bı senemız dolucak yaaa onu yola verıyım dıyorum anca sonra doktora gıtmeyı dusunuyorum kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?