Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

---------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

abyosun:8 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

forever_14: 17 Ekim

-------------------------------------------------------------------
KAMYAS------------

ÇİÇEKÇİK ------------

--------------------------------------------------------------------

********EKİM*********

OYA. :4 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

gülgüzeli1769 :12 Ekim

SARICİVCİV :21 Ekim

muruvvet :23 Ekim

Ceylan :25 Ekim

BebekElover
:---

********KASIM*********

NAGİHAN : 4 Kasım

as.semasu.as.:6 Kasım

Dark:7 Kasım

DBS :7 Kasım

TATLICIK: 8 Kasım

NİNİK : 9 Kasım

canikom38: 12 Kasım

TUBİLOSHH: 12 Kasım

NeVYas: 18 Kasım

KİTTYCAT :21 Kasım

fstone: 20 Kasım

NE SİHİRDİR NE KERAMETTTTT
TUBİLOSHUN LİSTESİNE YAZIL,
SENDE ÜST KATA TERFİİ EEETTTT zemuszemus :dance:

vallha blmyrm kuzum ımplatsyn düşk riskı demk deglmydı dcm ama bbana gene kıscksınz düşük dedgm için

vallha blmyrm kuzum ımplatsyn düşk riskı demk deglmydı dcm ama bbana gene kıscksınz düşük dedgm için:uhm:

vallha blmyrm kuzum ımplatsyn düşk riskı demk deglmydı dcm ama bbana gene kıscksınz düşük dedgm için:uhm:

şekercim bilmiyorsan niye konuşuyonnn :mymeka:
yerleşme kanamsı denir güzelim ona bebiş varsa rahme tutunurken oldukça falza kanlı bi ortam oluşur bazen buda lekelenme şeklinde dışarıya atar bu duruma denir canım düşük yapmaya düşük yapmak denirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden

canm ben nette gungun hamllk stesınde baktım mısal tarh veryr ımpltsyn dönmı dyr o dönemı atltnca bebeısın sennle kalyr o donmde kanamn olrsa düşük yapmş olyn diyrrrrrrrrr

mürvoş bugün düşüğe taktı valla. hayır olsun. Düşmez kalkmaz bir Allah desek burda konuyu kapatsak

:roflol:

canm ben nette gungun hamllk stesınde baktım mısal tarh veryr ımpltsyn dönmı dyr o dönemı atltnca bebeısın sennle kalyr o donmde kanamn olrsa düşük yapmş olyn diyrrrrrrrrr

hayır tatlım kanma olursa düşük olur tabide her kanama düşük değil implantasyon kanması denen şey yerleşme kanamsıdır tatlım dediğin kanama bildiğimiz kanamadır bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

AZ KALDI SANRIM SALACAN TAMM SUSTTUM:roflol: KAÇINNNNNNNNNNNNdelikafadulden KEDİÇİÇEK GELYRRR
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden kokrrrrkkkkkkkkkkk bendennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pfff net gitti geldi.
ama burdayım şimdiiiiiiiiiii
özledim sizi yhaaaaa Şeniz

kızzz tubişş bende özledim kuşum nassınnnnnnnnnnnnnnnn

TUBİŞİM NASILSIN?
gÖRÜŞEEMEDİK KAÇ GÜNDÜR?

cosmocum iyiyim kuşum sen nasılsın?
bu ara çok yogundum kuşum. ama işlerimi bitirdim.
artıkın evde pinekliyorum zemuszemus
özleedim sizi yaw... bikaç gün ayrı kaldım.
bu arada ayakkabının altına cidden yazdınmı isimleri :roflol:
ben kaçtayım peküüü delikafadulden

KIZLAR KIRMIZI KART YİYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR SONRAKİ ADET TARİHLERİNİ YAZSINLAR... BEN HANGİ GÜN ADET OLMUŞSANIZ AYNI GÜN DİĞER LİSTEYE AKTARIYORUM... DAHA KESİN TARİH İÇİN LİTFEN TARİHLERİNİZİ BANA YAZIN KUŞLARIMMM kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…