Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Yaaaa nıye kımse yokkkk ama lekelenmem devam edıyor kızlar dua edın herŞey normal olsun ayyyyyyyyy elımmm ayaĞım bırbırıne dolandııı yaaaaaaaaa

YAAAA HıÇ UMUDUM YOKTU BU AY YA FıKFıK BıLEM DOĞRU DÜRÜST OLMADI BEN HEP KÖTÜYE YORDUM KıST FALAN VAR DıYE SABAHA KADAR AĞLADIM GÖRÜYOMUSUN NE ÇIKTI MÜRO KUŞUM VAR DıMı ÇıZGı TAMAMDIR DıMı AYYYY ıNANAMIYORUM
RESıMLERıNı ÇEKTıM TESTıN BıR SÜRÜ SıLıNıR MıLıNıR NEME LAZIMMM DıMı hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :dance:

yemk telşına dsmslrdır canm evde olnlr işteklrde mesai btmı telası vrdır endıse etme ınsallh hersey güsel gidecek opuyorumnanaktan

evet grnyrdu slık ama grnyrdu hatta testın ıcını dısına cıkrtmıssn hrlde canm ben öle gördum :roflol::roflol::roflol:

ben ateş tablomu koymadım dımı bugun dur koyam bari brilrne nısbet olsun kaydirigubbakcemile3

1. 27 eylül 36,4Regl başlangıç
2. 28 eylül 36,4
3. 29 eylül 36,3
4. 30 eylül 36,3
5. 1 ekim 36,1
6. 2 ekim 36,2* regl bitiş
7. 3 ekim 36,0
8. 4 ekim 36,2 *
9. 5 ekim 36,3
10. 6 ekim 36,3* .
11. 7 ekim 36,2
12. 8 ekim 36,4 *
13. 9 ekim 36,4
14. 10 ekim 36,6*
15. 11 ekim 36,5 .
16. 12 ekim 36,6*
17. 13 ekim 36,6
18. 14 ekim 36.8
19. 15 ekim 36,8*
20. 16 ekim 36,7
21. 17 ekim 36,8*
22. 18 ekim 36,7
23. 19 ekim 36,7
24. 20 ekim 36,8
25. 21 ekim 36,8

ay dün gece rüyamda bide birsürü sandık sandık poşet poşet incir gördüm sevdgm cınsınden bıde sıyah ıncrde vardı ıçlrnde nedr acaba ben ıncrı bır kız cocugu dogacak dye bilrdım ama yoksa senn kısınmı olack kısopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

ennneeeeeeeeeeeeee kısss fstone canım benim yaaaa. kist midir nedir derken bebek çıktı bebek yahuuuuuuu

seni tebrik ederim tatlım inşallah kanda da hemen çıkar ve annesini üzmez :)

Ayyyy olsun da ne olursa olsunnn ben razıyım benım gÖnlÜmde yatan hep erkek ama kısmet

sen ne dıyosun dedım ben yanlŞıŞ gÖrÜyorum aÇtım ıÇını bıde Öle baktımmmm ama var ıŞte gÖrÜnÜyor ayyy yaparken yok ıŞte boŞuna ben hastalanıcam sÖkÜlemıyorum dıye dıye yaptım

ennneeeeeeeeeeeeee kısss fstone canım benim yaaaa. Kist midir nedir derken bebek çıktı bebek yahuuuuuuu

Seni tebrik ederim tatlım inşallah kanda da hemen çıkar ve annesini üzmez :)

inş.kuzum inş.. Wallahi sorma sabah perişandım şimdi havalara uçuyorum yüce rabbim işte
lekenmem ara ara var ama dr aradım tekrar dikkat et yerleşiyor velet dedi. P.tesine randevu aldımmm gitçez bakalım inş.allahım inş. Bu sefer benle kalırrrr

fstone bacım atla git dr hemen madem ikinci çizgi silik ama bilmiyom genede
nolur nolmaz

kuşum konuştum şuan için normal dedi telde %50 gebelerde rastlanıyormuş.acil bişiy olursa evini biliyorum basarım walla p.tesi çağırdı zaten gidicem ayyy cosmom yaaa görüyomusun sen resimlere baktınmı kuşummmmm

Fstone canım benım gerÇekten ısterım kı olsun ama bence Çok net ellı bıŞey yok
daha Önceden tecrÜbelıyız bılıyorsun..pozıtıfı yakalayıpta kanda sıfır Çıkan arkadaŞlar oldu..ıdrar testı hıÇ gÜvenılır bıŞey deĞıl..aldanma bence bekle...bÖle ıkılemde kalması Çok zor Şımdı kanamam gelıyor dÜŞÜrÜyormuyum demeye baŞlıcan ıŞte...keŞke yapmasaydın testı...hayrırlısı olsun canım..ınŞallah meleĞın ordaysa senınle kalır

Fstone ben seni kanda çıkana kadar tebrk etmek istemiyom kuzum zira kendmde öle yaptım
Kızma bana valla bak tedrgnm ne bilim ya en son kararı versin şu bthcg Ama yinede tebrikler hadi duramadım

allah korusunda düşük tecrübem olduğu için tetikteyim tatlımmm yarın vakit bulşur bulmaz kan testine gidecem sabah işe gelmedende bi daha sabah idrarda yapıcamm garantilicem yaniiii ama ninikim inan çok şaşkınım salak gibi bişiy oldummmm ya ne beklerken ne buldummmm haaaaaa

Baktım kuzum bakmazmıyım hemen daldım fotolara çok silik ama var yani sonuçta çift çizgi
İnş. içimizdeki sevinç yarıda kalmaz bundan tırsıyom seide havaya sokmak istemiyom nolur yanlış anlama beni
P.tesi bekleme yarın git bi Dr olmazmı? KAnda baktırsan gene kafi..

fstone ben seni kanda çıkana kadar tebrk etmek istemiyom kuzum zira kendmde öle yaptım
kızma bana valla bak tedrgnm ne bilim ya en son kararı versin şu bthcg ama yinede tebrikler hadi duramadım

tatlım doğru söylüyosunnn niye darılayım ben bile kendimi tebrik etmedin yarın kan testine bi gidem gelem sonuçu alam ondan sonra bide şu lekelerden kurtulsam tamamdır

hayatım bencede sabahtan hemne kan testini yaptırmalısın kesinleşsin güzelim yeni bileolsa kan kesin sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…