YAAAA HİÇ UMUDUM YOKTU BU AY YA FİKFİK BİLEM DOĞRU DÜRÜST OLMADI BEN HEP KÖTÜYE YORDUM KİST FALAN VAR DİYE SABAHA KADAR AĞLADIM GÖRÜYOMUSUN NE ÇIKTI MÜRO KUŞUM VAR DİMİ ÇİZGİ TAMAMDIR DİMİ AYYYY İNANAMIYORUM
RESİMLERİNİ ÇEKTİM TESTİN BİR SÜRÜ SİLİNİR MİLİNİR NEME LAZIMMM DİMİ hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :dance:
Unutmadım inş. Kimseyi
ennneeeeeeeeeeeeee kısss fstone canım benim yaaaa. Kist midir nedir derken bebek çıktı bebek yahuuuuuuu
Seni tebrik ederim tatlım inşallah kanda da hemen çıkar ve annesini üzmez :)
fstone bacım atla git dr hemen madem ikinci çizgi silik ama bilmiyom genede
nolur nolmaz
fstone canım benim gerçekten isterim ki olsun ama bence çok net elli bişey yok
daha önceden tecrübeliyiz biliyorsun..pozitifi yakalayıpta kanda sıfır çıkan arkadaşlar oldu..idrar testi hiç güvenilir bişey değil..aldanma bence bekle...böle ikilemde kalması çok zor şimdi kanamam geliyor düşürüyormuyum demeye başlıcan işte...keşke yapmasaydın testi...hayrırlısı olsun canım..inşallah meleğin ordaysa seninle kalır
kuşum konuştum şuan için normal dedi telde %50 gebelerde rastlanıyormuş.acil bişiy olursa evini biliyorum basarım walla p.tesi çağırdı zaten gidicem ayyy cosmom yaaa görüyomusun sen resimlere baktınmı kuşummmmm
fstone ben seni kanda çıkana kadar tebrk etmek istemiyom kuzum zira kendmde öle yaptım
kızma bana valla bak tedrgnm ne bilim ya en son kararı versin şu bthcg ama yinede tebrikler hadi duramadım
allah korusunda düşük tecrübem olduğu için tetikteyim tatlımmm yarın vakit bulşur bulmaz kan testine gidecem sabah işe gelmedende bi daha sabah idrarda yapıcamm garantilicem yaniiii ama ninikim inan çok şaşkınım salak gibi bişiy oldummmm ya ne beklerken ne buldummmm haaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?