Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Dr.gıtÇemde karından gÖremem vajınal bakmak ıstemıyorum daha Önceden dÜŞÜĞÜm var bıde lekelenmem var tanıdık olduĞu ıÇın m bılmem pek yanaŞmadı o yÜzden kandan baktırıp p.tesı gıtÇem p.tesı olmasının sebebıde bı 4-5 gÜn daha geÇsın belkı karından mınıkte olsa gÖrÜrÜz dıye bakalım hakkımda hayırlısı

Fstone canım valla bende cosmo gibi düşünüyorum benide yanlış anlama ne olur sonradan o hayal kırıklığı çok daha kötü bişey biliyorsun..seni havaya sokmak istemiyorum...kendini öle ayarlamalısn bence..kaptırma ne olur şu kan tetsini bi yaptır sonradan halauy çekicez burda tatlım tamam mı?

Fstone ayakkabımın altına daha öğlen yazdm adını ne çabuk silindi len

ben dedim ya onu nan :mymeka:

hem de en ortaya onu yazmıştın. bak ortadakiler önce silinir tezim doğru çıktı :))))))

ben de hemen silinmezsem çekceğin var elimden cosmocan cokacimcoook

Bebemmmmmmmmmmmmm geldım ya...Çok sınırlerımı bozdu forum ondan kaÇtım mıymıymıy ÇalıŞıyor

Canım dua edicem senin için inş. hamilesindir hamileysende inş. meleğin seninledir ve seninle kalır tamamına dek :Saruboceq:
sende lütfen sbaah kadar ayağını sıcak başını serin tut=)))
Yinede ümitlenmeyelim ne sen ne biz ki hayal kırıklığı olmasın
Sabah hayrılı haberlerle gel inş.

hade kıslr benm mesai bttı kıb grsuk öptm sizi kıslrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizi sefiyommmmopuyorumnanaktan

tubişin listesine rakip çıkıcam heee kaydirigubbakcemile3
Geriisi gelmezse tüyerim yanlız ha tırstım bakdelikafadulden
ben dedim ya onu nan :mymeka:

hem de en ortaya onu yazmıştın. bak ortadakiler önce silinir tezim doğru çıktı :))))))

ben de hemen silinmezsem çekceğin var elimden cosmocan cokacimcoook

inş.kuşummm belkim işe kociş beni getirmez yarın merak etmeyin ben pc başına oturur oturmaz hberi getiririm size

Kızlar ben kaçarım öperim hepinizi hayden eyvallah
Fstone hadi hayrlı geceler kuşum sana dinlen diyorum başlkada bişi demiyorum
Anne adayının sözünü dinle döverim bak=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…