Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

evet tubiş su çizmelerı degştr haytım begenmedım yaaaaa

temem yafrim deeştiriyom hemen...
ama bidaha deeştirmeycem kimseninkini.
liste saabısı cosmo... ben garışmam :umursamaz:

:roflol: cosmonun başına attım gaçtım

kızlar ben kaçr öptüm hepinizi kociş uyandı halamı pc elinde diyo
sanki neremde olcaktıysa töbe töbe

kaydirigubbakcemile3
hadi görüşürüzzz kuşummmm

COSMO NUN UGURLU AYAKKABI ALTI LıSTESıııı kaydirigubbakcemile3

1-hande----------

2-kitty ----------

3-ninik ----------

4-dilek ----------

5-DERYA ----------

5-tubilosh ----------

6-fstone ----------
YARIN HABERıNı BEKLıYORUZ... DURUM HER AN 6-1 OLABıLıR... kaydirigubbakcemile3

7-müro----------

8-sema ----------

9-cifcif ----------

10-çiçeeemmmm----------

11-nagiş----------

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum. hadi öptüm sizi. mucxxxxx
yaprak dökümü izlicem. anlamiom bu şekil
hadi iyi geceleeerrr...

slm ii akşamlarr uzun zamandır giemiyordumm nasılsınız kızlar değişiklik varmı benim bebiş 9 haftalık olmuş ama abisi gibi uslu değil kızlar annesini çok üzdü cuma günü kanamam geldi cumadan beri kalp atışları dinleniyor çok yıprandım ama ALLAHIM bana bağışladı değerlerim herşey,m ii çıktı 1 hafta daha yatıcam kalkmadan bide size bakim dedim cosmocum sen ne yaptın cnm benim tubilosh ninik ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalarınız

tatlım selam,
rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah...
herşeyden önce istirahat edicen. hamilelikte çok önemli...
kanama artık çok görülüyor hamileliklerde. ama çatır çatır doguruyorlar maşallahopuyorumnanaktan
sende canını sıkma, yıpratma kendini kuşum.
bebbişin seninle kalıcak sonuna kadar :Saruboceq:
bizde pek bideğişiklik yok. bu 2 ay içinde 8 hamilemiz oldu, 2 kişi kimyasal gebelikmiş, düşük yaptılar.
as.semasu as. arkadaşım ve ben bu ay adetimizle beraber düşük yaptık. bizimki de kimyasalmış.
kısmet bakalım...herşeyin hayırlısı...

hayırlısı olsun cnm benimm ALLAHIM EN KISA ZAMANDA HEPıNıZE NASıP ETSıN BEBıŞ hepiniz içi dua ediyorumm emin olabilirsinizzz ama size birde tavsiyem olsun diyede her gece iş yapmayınn çünkü ben gebelik beklemiyordum ağustosda çünkü 2 defa birlikte olabildik malum senelik izin izmirdeydik b,ide ramazandı fazla birlikte olamadık mersine döndük adetim gelmedi şok oldum 12 ve 14 günler birlikte olduk sadece başka olmadı ve ayrıca yatamadımda zaten hemen kalkıp banyo yaptım yani anlıycağınız zamanı geldimi oluyormuşş 3 ay kafayı yeidm neden olmuyor diye hergece hergece günde 2 defa bile oduğu oluyordu yani yeterki hamile kalayım diye çok yanlışmış benden size tavsiye çok sık ilişkiye girmeyin bide bu şekilde deneyin

cosmomuz hamıle nınık geleck aya kaldı tubsmzde öle bende son gnlrımı yasyrm beklmdeyım bu ay baska kımı tanyrsn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…