Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

cosmo hamilemii amannnn çok sevindim allahmm sizede en kısa zamanda nasip etsinn inşallahhhhhhhhhhhh mersinin neresindensinn

hiç valla dünkü konuşmalara baktımda en son planlardayım hayatlarınızdaaaa demek öylee heee iyi oldu okuduğummm

tamam müüü ben cigara içmeye gidiyommmmmmmm sen bi düşünnn
,bir dahadfa kimsenin ateşini neyim yormuycamm ne kadar ekmek o kadan köfteeeeeeeeeee

günaydın müüü günaydın ninik günaydın cosmoo
gunaydn çiçem
tamam müüü ben cigara içmeye gidiyommmmmmmm sen bi düşünnn
,bir dahadfa kimsenin ateşini neyim yormuycamm ne kadar ekmek o kadan köfteeeeeeeeeee
haytım ben ne yaptım sana yaaaa yenı lısteden bahsdyrsan bak bende snlrdayım 7,sıraya atmşlr benı
bana nıye kısıyn ayakkblrında gözm kalmştı onn ıcınmı kısyon yoksa bana:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
günaydıınnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

gördün mü mürvoş kızın ayakkabılarını aldın o da küstü nolcak şimdi hıııııııııııııııııııı :)

gördün mü mürvoş kızın ayakkabılarını aldın o da küstü nolcak şimdi hıııııııııııııııııııı :)

ALMADIM KISS :mymeka: GÖSÜM KALDI DEDIM HEM ONUN İÇİN KÜSMEMMŞTR BANA SIZ BISI7 SRLRA SONLARA ATTNZ ONA KISMSTR

Noldu aşkım be kim kızdrdı seni böyle? klava:

cosmoooooooo cosmooooooooooooooooooo beni koruuuuuuuu beni unutuyorlarr bunlarrrrrrrrrrr delikafadulden

demek öyle bu bi itirafmı kuzummmmmmmmmmmmmm :hulya:

heheheeeee buda sana yeterrrrrrrrrrrrrrrr şaka şakaaa bebemm şakaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim senide akkabınıdaaaaaaaaaaaaaa bütün akkabılar senin olsun şekerimmmmm Şeniz

günaydın şekercimmmmm :hulya:

ALMADIM KISS :mymeka: GÖSÜM KALDI DEDIM HEM ONUN İÇİN KÜSMEMMŞTR BANA SIZ BISI7 SRLRA SONLARA ATTNZ ONA KISMSTR
evet aynen öyleeee heççç hayatınızda önemli değilim demekkkk sırnaşık şey sırnaşık şey

SIGINDGN KISIYE BAK KISIM O LSUTE COSMONUN LISTESI SENI O SONLARA ATMŞ HAYATNDANDA ATMŞ DEMKKI BENM GIBI yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…