hiç valla dünkü konuşmalara baktımda en son planlardayım hayatlarınızdaaaa demek öylee heee iyi oldu okuduğummm
gunaydn çiçemgünaydın müüü günaydın ninik günaydın cosmoo
haytım ben ne yaptım sana yaaaa yenı lısteden bahsdyrsan bak bende snlrdayım 7,sıraya atmşlr benıtamam müüü ben cigara içmeye gidiyommmmmmmm sen bi düşünnn
,bir dahadfa kimsenin ateşini neyim yormuycamm ne kadar ekmek o kadan köfteeeeeeeeeee
günaydıınnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
gördün mü mürvoş kızın ayakkabılarını aldın o da küstü nolcak şimdi hıııııııııııııııııııı :)
Noldu aşkım be kim kızdrdı seni böyle?klava:
demek öyle bu bi itirafmı kuzummmmmmmmmmmmmm :hulya:gunaydn çiçem
haytım ben ne yaptım sana yaaaa yenı lısteden bahsdyrsan bak bende snlrdayım 7,sıraya atmşlr benı
bana nıye kısıyn ayakkblrında gözm kalmştı onn ıcınmı kısyon yoksa bana:çok üzgünüm:
günaydın şekercimmmmm :hulya:günaydıınnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
gördün mü mürvoş kızın ayakkabılarını aldın o da küstü nolcak şimdi hıııııııııııııııııııı :)
evet aynen öyleeee heççç hayatınızda önemli değilim demekkkk sırnaşık şey sırnaşık şeyALMADIM KISS :mymeka: GÖSÜM KALDI DEDIM HEM ONUN İÇİN KÜSMEMMŞTR BANA SIZ BISI7 SRLRA SONLARA ATTNZ ONA KISMSTR
SIGINDGN KISIYE BAK KISIM O LSUTE COSMONUN LISTESI SENI O SONLARA ATMŞ HAYATNDANDA ATMŞ DEMKKI BENM GIBI yerimsenibencosmoooooooo cosmooooooooooooooooooo beni koruuuuuuuu beni unutuyorlarr bunlarrrrrrrrrrr delikafadulden
demek öyle bu bi itirafmı kuzummmmmmmmmmmmmm :hulya:
heheheeeee buda sana yeterrrrrrrrrrrrrrrr şaka şakaaa bebemm şakaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim senide akkabınıdaaaaaaaaaaaaaa bütün akkabılar senin olsun şekerimmmmm Şeniz
günaydın şekercimmmmm :hulya:
evet aynen öyleeee heççç hayatınızda önemli değilim demekkkk sırnaşık şey sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?