Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ya kızlar aranızda folic plus kullanan oldumu ..bide nası kullandı...doktor bana bi defada 3 tane yutucaksın demişti size nası dedi...

banada folicplus kullanırken doktorum öyle iç demişti ama şimdi elevit kullanıyorum ondan bi tane kafi tatlıcık

canım ya doktor bide bana folbiol vermişti ama onu hiç kullanmadım..
sen kullandınmı hiç..
kullanan varmı kızlar yaaa

ya kızlar aranızda folic plus kullanan oldumu ..bide nası kullandı...doktor bana bi defada 3 tane yutucaksın demişti size nası dedi...

Bana günde 3 tane istediğin gibi kullanabilirsin demişti istersen sabah öğlen akşam - istersen sabah 1 akşam 2 tane gibi demişti..

ÇİÇÇeeeeeeeemmm yttm garİ

gellllllllllllllll gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :hulya:

Bence birini kullan ne gerek varki 2side aynı değilmi içeriği?

bencede ikisi birden fazla olurr eğer folicplus içiyorsan 3 taneyi aynı anda iç benimde doktorum öyle demişti aynı anda içebilirsin zor gelirse diye sonrada elevit kullan dedi ondanda bi tane içiyom her türlü vitamin var folicacidde var bi tane çakıyom ondan şekerim

Kuzucuk bugün converse lerimi giydim eve gidince bakarım isimler topuklu da kaydirigubbakcemile3

ehehe ben de patron yok diye spor giyindim bugün. converseleri de çektim altıma. benimkiler camgöbeği üzerinde de turuncu ve pembe çiçekler var. eşim palyaçoya benziyorsun diyor ama çoook rahat :)))))))))))))))))))))))))

eve gidince mutlaka bak merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…