Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yapma yaa seninki fenaymışş kuzum yaaa allah kolaylık versin herbirimizinki ayrı bi denyo zaten merak etme bi yerden geliyor bi yerden gidiyor erkek milleti işteee zemuszemus

elevit hamileler için hazırlanmış bir multivitamin canım. çiçeeme dr u hamile kalmadan önce de vermiş. bana da çiçeem söylemişti içiyorum ben de ama bazen unutuyorum :kedi:

eferin kuzum eferinn iç unutmaa bak son gitmemde doktorum içiyosun düzenli demi dedi evet dedim bende aman haa unutma dedi banaaa kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2

günaydın canım opuyorumnanaktan

kız yafrim sen gününü halen bilmionmu??
yazalım artıkın yaahuuu opuyorumnanaktan
hakkat nan.. sen bu ay hamiş olursan kimin listesi ugurlu gelmiş olucak? :sm_confused:
kim kazanıcak?

günümü 30 ekim olarak yazabilirsin tatlıııımmmmm

bu ay hamiş olunca hangi liste kazanıcak bilmem ama benim kazancım accayip büyük olcak orası kesiiiiiiinnnnnn delikafadulden

yapma yaa seninki fenaymışş kuzum yaaa allah kolaylık versin herbirimizinki ayrı bi denyo zaten merak etme bi yerden geliyor bi yerden gidiyor erkek milleti işteee zemuszemus

evet bir denyoluk var... ama tam çözemedim...
yaw bukadar mı kıskanç olunur?
dün sabah kahvaltısını hazırlayıp yattım. saat 7 ydi.
bugün dio. iyice benden soğudn. benle yemiyorsun. neden sevmiyorsun beni? bişey mi yaptım sana? sen yemedin dye bende yemedim...
ülen yorgunum yattım varmı ötesi. yemeginiye git be herüf benneyaptımki
benimki de ayrı bir deyo evet...

owwwww eniştem çok kıskanç ve içli anladığım kadarıyla. olsun seni çok seviyor ve seninle çok ilgili diye düşünüyorum bu da harika bişi. değerini bil kuzuuuuum

Muro sen progestanmı kullnıyorsun hımm topicte okumuştum bu ilaç ateşi yükseltirmiş canım progstan kullanırken ateş ölçmek sağlıksızmış

ay canım benimm yaa fenaymış boşverr iştee sevgiden kimisi böyle delirebiliyor her yiğidin yoğurt yiyişi başka işte şekercimmm
sıkma canını he de geç sennn Şeniz

Selam mıleet...stella canım Çok sevındım ya had hayırlısı olsun gÜzelım allah tamamını erdırsın...

:roflol: cosmo çatlasın da patlasın hihoyyyt
catla patla hıh :dilcikar: sen cıcekle benımı kıskndrrdın işte catla patla cosmo 7-0 tablon
Muro sen progestanmı kullnıyorsun hımm topicte okumuştum bu ilaç ateşi yükseltirmiş canım progstan kullanırken ateş ölçmek sağlıksızmış
hımm canm ölemı adetn 15.gunu baslyıp 10 gun kullnyrm bu ay 9 gun oldu hapım bttı dye aslına bakarsan CADIARZU benm ilç başlma tarhm 11 ekımdı sımıdı 7 ekı m yumrtlama trhm 8 ekim catlma gunm ama benm atesım zaten yukslmeye baslmştı hapa basldım gene yukselişe devm ettı sadce 0,01 derece artş oldu sence benm tablm yalnşmı bu drumda
Selam mİleet...stella canım Çok sevİndİm ya had hayırlısı olsun gÜzelİm allah tamamını erdİrsİn...

hg canm

yani artş derken hapı kullncgm gun sabh 36,5 miş onceki gun zaten 36,6ydı sonra ertesı gun 36,6 oldu 36,8 devm ettı gıttı CADIARZU etklmms cnm yanı tablyu bılgın dogrumu sence

yani artş derken hapı kullncgm gun sabh 36,5 miş onceki gun zaten 36,6ydı sonra ertesı gun 36,6 oldu 36,8 devm ettı gıttı CADIARZU etklmms cnm yanı tablyu bılgın dogrumu sence

Canım bu sayfada pelly1 adlı üyenin mesajını oku istersen ileriki sayfalardada bi yorum yapmış bununla ilgili sen direk özel mesajla sorabilirsin açıklama yapacaktır sanırım..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/140533-ates-olcme-yontemi-1479.html#post9742271

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…