Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

aman canım dikkat et....
valal bana kimden bulaştı bilmiom ama birilerine bulaştırıcam kesin..
özellikle herifee..
hele bu haftada ovulasyon haftamki hiç kaçışıı yohhh

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

mürocum inşallah kötü bişi yoktur. fstone gecikti bende meraklandım ama belki eşi işe gitmesine izin vermemiştir...

tatlıcım geçmiş olsun kuşum... boşver bulaştır sen
bebişten daa mı önemli

KızÇeler slmmm hepıcıĞınıze kan verdım sonucu 19:00-19:30 gıbı alıcam dua edınn herŞey normal olsun Şımdı ıdrar testıne gÜveneyımmı gÜvenmeyımm kafam karıŞtı yaaaa

ATEŞ TABLOM EVVDEEEE mafoldumben

AMA YARIN KOYARIM Kİ..hihoyyyt .ZATEN BİŞEY ÇIKMAZ BU AY ATEŞİM ÇOK DENGESİZ...EE YUMURTLAMADIMDA ZATEN ÖNÜMZÜDEKİ AYA İNŞALLAH gamyoncuiremsu

FSTONE SONUÇ ?

Dr da ısrarla p.tesı dedı.yerleŞme olduktan sonra b-hcg salgılanırmıŞ eĞer yerleŞıyosa deĞer dÜŞÜk Çıkar dedı ama dayanamadım ben verdım kan en kÖtÜ ıhtımal p.tesı tekrar verırım napımmm

KızÇeler slmmm hepİcİĞİnİze kan verdİm sonucu 19:00-19:30 gİbİ alıcam dua edİnn herŞey normal olsun Şİmdİ İdrar testİne gÜveneyİmmİ gÜvenmeyİmm kafam karıŞtı yaaaa

tatlım kanı neden erken vermedin?
tekrarladınmı idrar testini?
lekelenmen kesildimi?
agrın felan varmı?
bu saate kadar neden gelmedin??? :1ninca:

KızÇeler slmmm hepİcİĞİnİze kan verdİm sonucu 19:00-19:30 gİbİ alıcam dua edİnn herŞey normal olsun Şİmdİ İdrar testİne gÜveneyİmmİ gÜvenmeyİmm kafam karıŞtı yaaaa

hg kıs nerelrdesn merktn ölduk daha 7 demı alacaksın anaaaaaaaaa nıyeee

Abyosun hoŞgedldın canımmmmm...stone ÜzÜlme ya dur bı bakalım ne olucak..lekeelenme devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…